Ariel Ariel Lavender 3az1-ben Mosókapszula, 56 Mosáshoz

Értékelés: 5 14 értékelés Márka: Ariel Katalógus száma: 1117987

Akció

Az akció 2019.11.30. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Ariel Ariel Lavender 3az1-ben Mosókapszula, 56 Mosáshoz

Kiváló tisztító hatás egyetlen kis kapszulában. Rendkívüli tisztító erő egyetlen kis kapszulában az Ariel Lavender 3az1-ben mosókapszulák különleges, több rekeszes kialakítása stabilan, elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás kezdetéig, így szuperkoncentrált tisztító hatást nyújtanak. Az Ariel mosókapszulák innovatív filmréteg-bevonata víz hatására teljesen feloldódik, intenzív technológiája pedig sokféle folttal elbánik, ráadásul az épp megfelelő mennyiségű mosószerrel. A fokozott puhaság és hosszantartó frissesség érdekében használj Lenor textilöblítőt és Unstoppables illatgyöngyöket is a mosáshoz. Az Ariel Lavender Freshness egyszerre tartalmaz mosópor és folyékony mosószert is. További információ

3890
5 14

3 890 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 6 390 Ft, Megtakarítás: 2 500 Ft (39 %)

Katalógus száma: 1117987

Leírás

Termékleírás

Ariel Lavender 3az1-ben mosókapszula

  • Kiváló tisztító hatás egyetlen kis kapszulában.
  • Mos, eltávolítja a foltokat és fehérít
  • Egész napra friss, tiszta levendulaillatot kölcsönöz a ruháknak
  • Ragyogó végeredmény még makacs foltok esetén is
  • Különleges tisztító hatás már 30°C-on is
  • Használata egyszerű: nem kell kimérni és kitölteni

Használati útmutató:

  1. Helyezz egy Ariel Power mosókapszulát egyenesen a dob aljába.
  2. Rakd be a koszos ruhákat.
  3. A mosókapszula teljesen feloldódik és eltávolítja a makacs foltokat is.
Összetétel: >30% Anionos Felületaktív Anyagok, 5–15% Szappan, <5% Nemionos Felületaktív Anyagok, Foszfonátok, Enzimek, Optikai Fehérítők, Illatanyagok, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Figyelmeztetés: Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.

  • Lenyelés esetén: A szájat ki kell öblíteni. Tilos hánytatni.
Ha bőrre kerül: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni! Öblítés bő vízzel. Azonnal forduljon toxikológiai központhoz vagy orvoshoz. Szabadulj meg a csomagolástól a helyi szervek által kijelölt szemétlerakó helyen. Hexil-szalicilátot, benzil-szalicilátot, tetrametil acetil-octa-hidro-naftalént tartalmaz. Allergiás bőrreakciót válthat ki.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Garnitúra darabszáma 56 Darab
Színes ruhákhoz igen
Fehér ruhákhoz nem
Fekete ruhákhoz nem
Univerzális nem
Speciális nem
Adagok száma 56

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.