Lovela Mosópor Color 5 kg (40 mosás)-21%
3 290 Ft 2 590 Ft

Akció

Mosópor színes ruhákra a Lovela márkától, klinikailag tesztelt és hipoallergén összetétellel rendelkezik az érzékeny gyerekbőrre és az allergiára hajlamos bőrre. Alacsonyabb hőmérsékleten eltünteti a szennyeződéseket, és elegendő 40 mosásra.

Lovela Mosópor fehér 5 kg (40 mosás)-21%
3 290 Ft 2 590 Ft

Akció

Speciálisan kifejlesztett Lovela mosópor fehér ruhaneműre alkalmas az extra érzékeny bababőrre már a születés óta és a bőrre, amely hajlamos az allergiára. Exkluzív hipoallergén összetétele klinikailag tesztelt. A por már alacsonyabb hőmérsékleten is jól oldódik, és elegendő 40 mosásra.

Lanza VANISH 2v1 Power 5,25 kg / 70 mosási adag
3 590 Ft 2 890 Ft

Kiárusítás

Mosópor speciálisan színes ruhákra. A Vanish 2v1 Power egy egyedi kombinációja a Lanza mosószernek és a Vanish folttisztítónak. Eltünteti a csokoládé, fű, tea és vörösbor foltokat is.

Persil Color 90wl Box mosópor
5 690 Ft

Családi csomagolású Persil Color Box mosópor, ami 90 adag színes ruha mosáshoz elegendő. A Persil mosószer Deep Clean technológiával,, mely a hatóanyagok egyedi kombinációját tartalmazza. Mélyen behatolnak a szálakba, ahol megküzdenek a legmakacsabb foltokkal is.

Ariel Touch of Lenor 5,25 kg (70 mosás)
6 090 Ft 5 690 Ft

Az Ariel Touch of Lenor mosószer kiválóan távolítja el a foltokat már az első mosás alkalmával. A ruhaneműhöz nagyon kíméletes, remek friss illat járja át. Eltünteti a foltokat, melyek szagot okoznak, mint például az izzadság.

Surf Color mosópor tropical 80 adag
3 190 Ft

A Surf Color tropical mosópor édes és érzéki liliom illata beillatozza ruháit, és hosszú ideig kitart a mosás után is. Színes ruhához való és akár 80 adag mosásra is elég.

Ariel Color & Style Folyékony mosószer 3,85 l
6 990 Ft 5 490 Ft

Ariel Color & Style folyékony mosószer hatékonyan távolítja el a foltokat már az első mosásnál, de emellett nagyon kíméletes a ruhákhoz és megtartja a színek fényét. A ruháknak gyönyörű tiszta kinézetet és kellemes illatot kölcsönöz.

Lanza Színes ruhák szakérője 7,5 kg / 100 mosási adag
4 390 Ft 3 690 Ft

Kiárusítás

Mosópor speciálisan színes ruházatra többfajta aktív anyagot tartalmaz. Lanza Expert Color több ruházatot mos ki kevesebb por használata mellett, miközben védi színüket a kifakulástól.

Ariel Color 5,25 kg (70 mosás)
6 090 Ft 5 690 Ft

Az Ariel Color mosószer kiválóan távolítja el a foltokat már az első mosás alkalmával. A ruhaneműhöz nagyon kíméletes, remek friss illat járja át. Eltünteti a foltokat, melyek szagot okoznak, mint például az izzadság. Megőrzi az élénk színeket.

Persil Freshness by Silan 90wl Box mosópor
5 690 Ft

Családi csomagolású Persil Freshness by Silan Box mosópor, ami 90 adag fehér ruha mosáshoz elegendő, amit a Silan illata frissít fel. A Persil mosószer Deep Clean technológiával,, mely a hatóanyagok egyedi kombinációját tartalmazza. Mélyen behatolnak a szálakba, ahol megküzdenek a legmakacsabb foltokkal is.

Surf Hawiian Dream Colour&White mosópor 3,9 kg (60 mosás)
4 386 Ft 2 590 Ft

A precízen kiegyensúlyozott összetétel: egzotikus virágok, lédús trópusi gyümölcsök és mandarin teszi kellemesebbé a mindennapi mosást. A Surf Hawaiian Dream mosószer előnye, hogy egyaránt használható színes és fehér ruhákhoz is. 60 mosási adagot tartalmaz.

Lanza 2in1 Vanish Mosógél, Fehér, 3,375 kg /45 mosásra
2 690 Ft

Lanza 2in1 mosógél a Vanish erejével kombinálva tökéletes fehér folttisztítót eredményez. Használatával, alacsony hőfokon, a legmakacsabb foltok is eltávolíthatók ruháinkból, tökéletes fehérséget eredményezve. A 3,375 kg-os kiszerelésben 45 mosásra elegendő gél van.

Vanish Oxi Action folt eltávolító és fehérítő por 625 g
2 490 Ft 2 090 Ft

Kiárusítás

Vanish Oxi Action por a ruhák fehérítésére és folt eltávolításra, ami aktív oxigén molekulákat alkot, ami segíti a fehér ruhákat fehéren tartani. Megfelelő a klasszikus ruhákra. Nem tartalmaz klór bázisú fehérítő anyagot.

Lanza Fehér ruhák szakérője 7,5 kg / 100 mosási adag
4 390 Ft

Mosópor speciálisan fehér ruházatra többfajta aktív anyagot tartalmaz. Lanza Expert fehér több ruházat kevesebb mosópor használata mellett, miközben óvja a ruhád fehér színt a szürküléstől.

Lenor Gold Color mosópor (67 mosás)
6 190 Ft 4 590 Ft

Ha tisztaságra vágysz, de szeretnéd megvédeni a színeket, próbáld ki a Lenor Gold Color mosóport. Ez a mosópor 67 mosásra elegendő és az eredmény ragyogóan tiszta ruha. Vanília illat mimóza, méz, rózsa és krémes őszibarack nyomokkal.

Surf Color prášek Tropical Lily & Ylang Ylang 4,2 kg (60 mosás)
4 335 Ft 2 590 Ft

Surf mosópor a ragyogó színes ruhákra tökéletesen eltávolítja az összes foltot és szennyeződést, és megőrzi a szín intenzitását. Trópusi liliom és Ylang Ylang két egzotikus virág gazdag illatkombinációja, amely illata még a mosás után sokáig el fog kísérni. A csomagolás tartalma 60 mosásra elegendő adag.

Surf White mosószer Orchid & Jasmine 60 mosáshoz
4 401 Ft 2 590 Ft

Mosószer a fényes fehér ruhákért Surf márka tökéletesen eltávolítja az összes foltot és szennyeződést. Meg fogsz lepődni a fehér, orchidea és jázmin tartós illatával, ami hosszú ideig mosás után elkísér. A csomag tartalmaz 60 tasakot.

Lanza 2in1 Vanish Mosógél, Színes, 3,375 kg /45 mosásra
2 490 Ft

Lanza 2in1 mosógél a Vanish erejével kombinálva tökéletes színes folttisztítót eredményez. Használatával, alacsony hőfokon, a legmakacsabb foltok is eltávolíthatók ruháinkból, megőrizve eredeti élénk színüket. A 3,375 kg-os kiszerelésben 45 mosásra elegendő gél van.

Persil Box Fresh by Silan 63 mosásra
5 990 Ft

Persil Fresh By Silan mosópor Deep Clean technológiával, amely hatóanyagok egyedi kombinációját tartalmazza és hatékonyan távolítja el a legellenállóbb foltokat is. A hatóanyagok az anyag mélyére hatolnak és eltávolítják a legapróbb szennyeződés molekulákat is a tökéletes eredményért és a ragyogó tisztaságú ruhákért.

Persil Box Color 63 mosásra
4 790 Ft

Persil mosópor színes ruhákra Deep Clean technológiával, amely hatóanyagok egyedi kombinációját tartalmazza és hatékonyan távolítja el a legellenállóbb foltokat is. A hatóanyagok az anyag mélyére hatolnak és eltávolítják a legapróbb szennyeződés molekulákat is a tökéletes eredményért és a ragyogó tisztaságú ruhákért.

Vanish Oxi Action folt eltávolító por 470 g
2 190 Ft 1 790 Ft

Kiárusítás

A Vanish Oxi Action folt eltávolító por fellazítja a szennyeződést és a piszkot alacsony hőfoknál is. Színes és fehér ruhákra is használható. Könnyen eltünteti a megszáradt foltokat a csokitól, kávétól, fűtől, vértől és mástól.

Lanza Compact Color Mosópor, 4,5 kg
2 590 Ft

A Lanza Compact Color Mosópor tökéletes választás a színes ruhák mosásához, hiszen speciális formulájának köszönhetően elbánik a makacs foltokkal és közben megőrzi a ruhák élénk színét. Hosszantartó frissességet és ragyogó színeket eredményez.

Persil Mosópor Fresh by Silan 36 mosásra
4 590 Ft 2 790 Ft

Persil mosópor Deep Clean technológiával, amely hatóanyagok egyedi kombinációját tartalmazza és hatékonyan távolítja el a legellenállóbb foltokat is. Az anyag mélyére hatol és eltávolítja a legapróbb szennyeződés molekulákat a tökéletes eredményért és a ragyogó tisztaságú ruhákért.

Rex Maláj orchidea color mosópor, 54 mosás
2 590 Ft 2 490 Ft

A maláj orchidea color mosópor akár 54 mosási adagra elegendő. A Rex mosóporral mosott ruhák csodás illatúvá varázsolják szekrényedet. A világ minden tájáról származó csábító virágok és illóolajok illatkeverékét élvezheted.

Ariel Mosópor Touch of Lenor 48 mosás 3,6 kg
4 790 Ft 4 090 Ft

Az Ariel Touch of Lenor mosóper kiválóan eltávolítja a foltokat már az első mosás alkalmával. A ruhaneműhöz nagyon kíméletes, remek friss illat járja át. Eltünteti a foltokat, melyek kellemetlen szagot okoznak, mint például az izzadság.

Persil Mosópor Sensitive 36 mosás-16%
4 190 Ft 3 490 Ft

Akció

A Persil Sensitiv mosópor hatékonyan távolítja el a foltokat és emellett kíméletes a bőrödhöz. Természetes szappanokból készült és a mandulatej gyengéd illatának köszönhetően allergiában szenvedők számára is alkalmas. A mosóport az ECARF alapítvány vizsgálta és bőrgyógyászok által tesztelt.

Persil Mosópor Color 36 mosásra
3 990 Ft

Persil mosópor színes ruhákra Deep Clean technológiával, amely hatóanyagok egyedi kombinációját tartalmazza és hatékonyan távolítja el a legellenállóbb foltokat is. A hatóanyagok az anyag mélyére hatolnak és eltávolítják a legapróbb szennyeződés molekulákat is a tökéletes eredményért és a ragyogó tisztaságú ruhákért.

Lanza Compact Regular mosópor, 4,5kg
3 090 Ft 2 590 Ft

A Lanza Compact Regular mosóporral nem csak tisztábbá, hanem fényesebbé is teheti ruháit! A 4,5 kg-os kiszerelésnek köszönhetően, amely 60 mosás erejéig elegendő, sokáig nem kell mosóport vásárolnia.

Vanish Oxi Action folt eltávolító por 300 g
1 790 Ft 1 490 Ft

Kiárusítás

A Vanish Oxi Action folt eltávolító por fellazítja a szennyeződést és a piszkot alacsony hőfoknál is. Színes és fehér ruhákra is használható. Könnyen eltünteti a megszáradt foltokat a csokitól, kávétól, fűtől, vértől és mástól.

Vanish Oxi Action folt eltávolító és fehérítő por 300 g
1 790 Ft 1 490 Ft

Kiárusítás

Vanish Oxi Action por a ruhák fehérítésére és folt eltávolításra, ami aktív oxigén molekulákat alkot, ami segíti a fehér ruhákat fehéren tartani. Megfelelő a klasszikus ruhákra. Nem tartalmaz klór bázisú fehérítő anyagot.

Lovela Mosópor fehér 1,625 kg (13 mosás)
1 890 Ft 1 790 Ft

Speciálisan kifejlesztett Lovela mosópor fehér ruhaneműre alkalmas az extra érzékeny bababőrre már a születés óta és a bőrre, amely hajlamos az allergiára. Exkluzív hipoallergén összetétele klinikailag tesztelt. A por már alacsonyabb hőmérsékleten is jól oldódik, és elegendő 13 mosásra.

Surf Color mosópor Iris & Spring rose 60 mosásra
4 401 Ft 2 890 Ft

Mosópor Surf a színes ruhaneműhöz tökéletesen eltávolítja a foltokat és a szennyeződéseket, miközben megőrzi a mosandó ruhanemű színintenzitását. Dúsított a hosszú élettartamú elbűvölő illatú édes íriszekkel, rózsákkal, amelyek hosszú ideig illatoznak. A csomag tartalmaz 60 tasakot.

Ariel Color mosópor 4,125 kg (55 mosás)
4 690 Ft

Univerzális mosószer a jól ismert Ariel márkától, amely hatékonyan eltávolítja a foltokat már első mosással, miközben a szövetet is kíméli. Már 30 fokon történő mosás esetén is hatékony, a ruha pedig használatával finom illatot kap és olyan lesz, mint az új.

Vanish Oxi Action folt eltávolító por 625 g
2 490 Ft 2 090 Ft

Kiárusítás

A Vanish Oxi Action folt eltávolító por fellazítja a szennyeződést és a piszkot alacsony hőfoknál is. Színes és fehér ruhákra is használható. Könnyen eltünteti a megszáradt foltokat a csokitól, kávétól, fűtől, vértől és mástól.

Lovela Mosópor color 1,625kg (13 mosási dózis)
2 490 Ft 1 790 Ft

Speciálisan kialakított mosópor Lovela a színes ruhaneműre alkalmas az extra érzékeny baba bőrére már a születéstől, és a bőrre, amely hajlamos az allergiákra. Exkluzív hipoallergén összetétele klinikailag tesztelt. A por már alacsonyabb hőmérsékleten is jól oldódik, és elegendő 13 mosásra.

Lovela Mosópor Color 3,25 kg (26 mosás)
2 690 Ft 2 490 Ft

Lovela mosópor színes ruhákra, speciálisan kifejlesztett a gyermek kifejezetten érzékeny bőrére már a születéstől kezdve, valamint az allergiára hajlamos bőr számára. Exkluzív hipoallergén összetétele klinikailag tesztelt. Alacsonyabb hőmérsékleten eltünteti a szennyeződéseket, és elegendő 26 mosásra.

Lovela Mosópor fehér 3,25 kg (26 mosás)
2 690 Ft 2 390 Ft

Lovela mosópor fehér ruhákra, speciálisan kifejlesztett a gyermek kifejezetten érzékeny bőrére, valamint az allergiára hajlamos bőr számára. Exkluzív hipoallergén összetétele klinikailag tesztelt. A por már alacsonyabb hőmérsékleten is jól oldódik, és elegendő 26 mosásra.

Savvy Green Mosópor 108 mosáshoz, 1,23 kg
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Savvy Green mosópor segítségével az igazán érzékeny bőrűek is megtalálhatják az ideális terméket mosáshoz. Hipoallergén, környezetbarát, akár babaruhákhoz is használható. 1,23 kg-os mennyisége 108 mosáshoz elegendő.

Surf Color mosópor fruity fiesta színes ruhákra, 60 adag
4 127 Ft 2 490 Ft

A Surf Color fruity fiesta mosópor fantasztikus illata kellemes édes illatúvá teszi a ruháit. Az illat sokáig bírja a mosás után. Színes ruhához való és akár 60 adag mosásra is elég.

Vanish Oxi Action folt eltávolító és fehérítő por 470 g
2 190 Ft 1 790 Ft

Kiárusítás

Vanish Oxi Action por a ruhák fehérítésére és folt eltávolításra, ami aktív oxigén molekulákat alkot, ami segíti a fehér ruhákat fehéren tartani. Megfelelő a klasszikus ruhákra. Nem tartalmaz klór bázisú fehérítő anyagot.