Air wick Freshmatic Max Fehér Orgona illat
1 490 Ft 1 390 Ft

Otthonának illatos frissességét az AirWick Fehér Orgona illatú utántöltőnek segítségével kölcsönözheti, mely akár 60 napig is kíváló illatot varázsol otthonában.

Ambi Pur Caribbean Escape Légfrissítő 2 x 300 ml
1 990 Ft

Két darabot tartalmazó légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála eltávolítja a kellemetlen szagokat. A Karib-térség virágainak illatkeveréke elnyeri tetszésedet. A tartály nem gyúlékony gázt tartalmaz. Az Ambi Pur Caribbean Escape Légfrissítő 2 × 300 ml eddig ismeretlen illattal illatozza be otthonodat.

Air wick Finom illat egész évben 2
6 290 Ft

Airwick légfrissítő olyan készletben, amely akár 1 éven át illatozza be lakásodat. A friss aroma folyamatos illata. A csomagolásban illatosítót és 6 tartalék illatot találsz, miközben mindegyik akár 60 napon át illatozik.

Air wick Aruba sárgadinnye koktél légfrissítő spray
1 790 Ft 1 290 Ft

Az Air Wick termékek biztosítják, hogy otthonod mindig jó illatú legyen. Az Aruba légfrissítő spray a sárgadinnye illatával a kellemetlen szagok kiküszöbölését teszi lehetővé, amely egy trópusi paradicsomba vezet.

Air wick Freshmatic Max Türkizkék Lagúna ut.
1 590 Ft 1 290 Ft

Otthonának illatos frissességét az AirWick türkíz laguna illatú utántöltőnek segítségével kölcsönözheti, mely akár 60 napig is kíváló illatot varázsol otthonában.

Air wick Fehér virágok utántöltő illatosító, 2 x 19 ml
2 190 Ft 1 690 Ft

Az Air Wick fehér virágok utántöltő illatosító ideális a lakás bármely részébe. A lágy és finom frézia és jázmin illat kellemes frisseséget biztosít. Minden Air Wick elektromos légfrissítő termékkel használható.

Glade by Brise Bali Automata utántöltő, 269 ml, 3 db
4 490 Ft

Az SC Johnson Glade by Brise Bali Automata utántöltő különleges szantálfa és jázmin illatot varázsol otthonába, amely hosszú ideig érezhető marad a lakás minden helyiségében. A Glade by Brise termékcsalád légfrissítői megkötik és semlegesítik a kellemetlen szagokat, így garantálják a friss és tiszta levegőt. Az utántöltő könnyen cserélhető, és akár 60 napon keresztül folyamatos védelmet biztosít a kellemetlen szagok ellen. A csomag három darab utántöltőt tartalmaz.

Ambi Pur 3Volution Moonlight Vanilla légfrissítő utántöltő 2x20ml 
1 990 Ft

Utántöltő az elektromos légfrissítőbe maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 90 napon keresztül. Megszünteti a szagokat és a vanília krémes illatát hagyja maga után. A légfrissítő 45 percenként változtatja 3 illatát.

Glade Automatic PACK 3x utántöltő Tisztaság illata 269 ml
5 090 Ft 4 490 Ft

A Glade Automatic Spray utántöltő Tisztaság illata automata légfrissítőbe alkalmas, megszünteti a kellemetlen szagokat és 36 perces beállítás mellett friss illatot biztosít akár 60 napon át. Ideális nagyobb helyiségekbe.

Ambi Pur 3Volution Ocean Mist légfrissítő utántöltő 20ml
1 690 Ft

Utántöltő az elektromos légfrissítőbe maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 90 napon keresztül. Megszünteti a szagokat és a tenger friss illatával helyettesíti. A légfrissítő 45 percenként változtatja 3 illatát.

Ambi Pur Ocean Mist Légfrissítő 2x300 ml
1 890 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő, Odourclean technológiája megszünteti a kellemetlen makacs szagokat és friss, könnyed illatot hagy maga után. Duopack.

Ambi Pur Plug-In Japan Tatami légfrissítő utántöltő 2x20ml 
1 690 Ft

Utántöltő az elektromos Ambi Pur légfrissítőbe, Odourclear technológiával, maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 80 napon át. A Japán Tatami illata a Felkelő Nap földjére repít bennünket és a természet csodás harmóniáját, valamint a friss levegőt idézi.

Ambi Pur 3Volution Moonlight Vanilla légfrissítő 20 ml  
1 890 Ft

Elektromos légfrissítő utántöltővel maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 90 napon keresztül. Megszünteti a szagokat és a vanília kellemes illatát hagyja maga után. A légfrissítő 45 percenként változtatja 3 illatát.

Ambi Pur Car Anti Tobacco Csíptetős Autóillatosító kezdőcsomag 7 ml
1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ambi Pur Car autóillatosító , Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 70 napon át. Megszünteti a dohányfüst szagát és helyettesíti a könnyed és friss citrus illattal.

Ambi Pur Plug-In Thai Orchid légfrissítő utántöltő 20ml 
1 440 Ft 1 390 Ft

Utántöltő az elektromos Ambi Pur légfrissítőbe, Odourclear technológiával, maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 80 napon át. Thai Orchid illata megtölti otthonod az egzotikus virágok páratlan illatkeverékével, amiből thai orchidea emelkedik ki.

Ambi Pur Cotton Flower Fürdőszoba légfrissítő
1 390 Ft

A fürdőszobai légfrissítő kiküszöböli a szagokat és friss illatot hagy. Az Ambi-Pur Fürdőszoba Cotton Flower légfrissítő megakadályozza a szagok képződését és 45 napon keresztül tart. Nincs szükség elektromosságra.

Air wick Electric utántöltő DUO Life Scents Frissítő sziget 2x 19 ml
1 990 Ft 1 690 Ft

Az AIR WICK Electric légfrissítő DUO Life Scents Frissítő sziget 19 ml utántöltő az otthonod hosszantartóan kellemes illatúvá varázsolja, kedvező, két darabot tartalmazó csomagolásban Minden alkalommal, amikor hazaér, érezd a frissítő szigetek illatát. Csak egy légfrissítő az aljzatban, és az a következő 75 napra gondoskodik a a kellemes illatról az otthonodban.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Vidám nyár 19 ml
1 290 Ft 1 190 Ft

Az AIR WICK Electric légfrissítő Life Scents Vidám nyár 19 ml utántöltő az otthonod hosszantartóan kellemes illatúvá varázsolja. Minden alkalommal, amikor hazaér, érezd a vidám nyár illatát. Csak egy légfrissítő az aljzatban, és az a következő 75 napra gondoskodik a a kellemes illatról az otthonodban.

Ambi Pur Lenor Lavender Fürdőszoba légfrissítő
1 390 Ft

A fürdőszobai légfrissítő kiküszöböli a szagokat és friss illatot hagy. Az Ambi-Pur Fürdőszoba Lenor Lavender légfrissítő megakadályozza a szagok képződését és 45 napon keresztül tart. Nincs szükség elektromosságra.

Air wick Freshmatic Refill Paradise Garden töltet 250 ml
1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényeztesd magad egy kis paradicsomban, amely a friss kókuszdió, édes mandulavirág illatával és a cseresznye illatával, amely akár 60 napig is jó illatot biztosít. Elég behelyezni az Airwick készülékbe és élvezni azt.

Ambi Pur 3Volution Spring Awakening
1 990 Ft

Légfrissítő ** tavaszi illattal, amely elnyeli a házi kedvenced vagy az odaégett étel kellemetlen illatait. Az illatkeverék **90 napon át kitart, így biztosan lenyűgöz majd. Az Ambi 3Volution Spring Awakening olyan különleges illattal illatozza be otthonodat, amilyet eddig még nem éreztél.

Ambi Pur 3Volution Thai Utántöltő légfrissítőbe
1 790 Ft

Légfrissítő, amely olyan 3 utántöltőt tartalmaz, amelyek az OdourClear technológiának hála elnyelik a kellemetlen szagokat. A Thai virágok illatkeverék 90 napon át érezhető. Intenzív illat kettős hatótávolsággal. Az Ambi Pur 3Volution Thai utántöltő légfrissítőbe kellemes légkört teremt otthonodban.

Ambi Pur 3Volution Thai Utántöltő légfrissítőbe
1 790 Ft

Légfrissítő, amely olyan 3 utántöltőt tartalmaz, amelyek az OdourClear technológiának hála elnyelik a kellemetlen szagokat. A keleti virágok illatkeveréke 90 napon át érezhető. Intenzív illat kettős hatótávolsággal. Az Ambi Pur 3Volution Oriental utántöltő légfrissítőbe kellemes légkört teremt otthonodban.

Ambi Pur 3Volution Caribbean Escape utántöltő légfrissítőbe
1 790 Ft

Légfrissítő, amely olyan 3 utántöltőt tartalmaz, amelyek az OdourClear technológiának hála elnyelik a kellemetlen szagokat. A Karib-térség virágainak illatkeveréke 90 napon át érezhető. Intenzív illat kettős hatótávolsággal. Az Ambi Pur 3Volution Caribbean Escape utántöltő légfrissítőbe kellemes légkört teremt otthonodban.

Ambi Pur Thai Légfrissítő 2 x 300 ml
1 990 Ft

Két darabot tartalmazó légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála eltávolítja a kellemetlen szagokat. A Thai virágok illatkeveréke elnyeri tetszésedet. A tartály nem gyúlékony gázt tartalmaz Az Ambi Pur Thai Légfrissítő 2 × 300 ml olyan szokatlan illattal tölti meg otthonodat, amelyre minden szomszéd rákérdez majd.

Ambi Pur 3Volution Spring Awakening Utántöltő légfrissítőbe
1 690 Ft 1 390 Ft

Kiárusítás

Légfrissítő, amely olyan 3 utántöltőt tartalmaz, amelyek az OdourClear technológiának hála elnyelik a kellemetlen szagokat. A virágos illatkeverék 90 napon át érezhető. Intenzív illat kettős hatótávolsággal. Az Ambi Pur 3Volution Spring Awakening utántöltő légfrissítőbe kellemes légkört teremt otthonodban.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Mosott ruhák a szellőben 19 ml
1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az AirWick elektromos légfrissítő Electric utántöltő Life Scents Mosott ruhák a szellőben 19 ml az otthonod kellemes illatúvá varázsolja. Könnyű használni, elég csak behelyezni a légfrissítőt az aljzatba és máris élvezheted az illatát. A modern technológiájának köszönhetően akár 75 napig is kibírja, és a kisebb-nagyobb szobákat is illattal árasztja el. Élvezd az otthonod kellemes nyugalmát.

Ambi Pur Gold Orchid Légfrissítő 300 ml
1 390 Ft

Légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála eltávolítja a kellemetlen szagokat. Egzotikus virágok illatát tartalmazó illatanyag, amely arany orchidea illatát is tartalmazza. A tartály nem gyúlékony gázt tartalmaz Az Ambi Pur Gold Orchid Légfrissítő 300 ml olyan szokatlan illattal tölti meg otthonodat, amelyre minden szomszéd rákérdez majd.

Ambi Pur Gold Orchid Osvěžovač Légfrissítő autóba
1 390 Ft

Autóba alkalmas légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála megszünteti a kellemetlen szagokat. Az egzotikus illatú légfrissítő 70 napon át illatozik. Intenzív illatforrás, amely a klímához rögzíthető. Az Ambi Pur Gold Orchid autóba alkalmas légfrissítő diszkrét légkört teremt, amennyiben sok időt töltesz az autóban.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Erdei patak 19 ml
1 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az AIR WICK Electric légfrissítő Life Scents Erdei patak 19 ml utántöltő az otthonod hosszantartóan kellemes illatúvá varázsolja. Minden alkalommal, amikor hazaér, érezd a fehér frézia illatát. Csak egy légfrissítő az aljzatban, és az a következő 75 napra gondoskodik a a kellemes illatról az otthonodban.

Ambi Pur Oriental Légfrissítő 300 ml
1 390 Ft

Légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála eltávolítja a kellemetlen szagokat. A keleti virágok illatkeveréke elnyeri tetszésedet. A tartály nem gyúlékony gázt tartalmaz Az Ambi Pur Oriental Légfrissítő 300 ml olyan szokatlan illattal tölti meg otthonodat, amelyre minden szomszéd rákérdez majd.

Ambi Pur Moonlight Vanilla légfrissítő spray 300 ml 
1 390 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclean technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után. Moonlight Vanilla illat megtölti otthonod a vanília krémes illatával.

Ambi Pur Car Ocean Mist Csíptetős Autóillatosító 2 db
1 690 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító , Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át.

Glade Automatic PACK 3x utántöltő Meggy és bazsarózsa 269 ml
5 090 Ft

A Glade Automatic Spray utántöltő Meggy & bazsarózsa automata légfrissítőbe alkalmas, megszünteti a kellemetlen szagokat és 36 perces beállítás mellett friss illatot biztosít akár 60 napon át. Ideális nagyobb helyiségekbe.

Air wick Spray Pure fehér vaníliavirág 250 ml
1 490 Ft 1 390 Ft

Új sorozat prémium szórással azonnali hatással. Illatosítsd az otthonodat édes virágos illatú fehér vaníliával, amely az orchidea színtelenségét és törékenységét kínálja, amelynek köszönhetően ez az illat érhető el. Tartalma 250 ml.

Ambi Pur Car Flowers&Spring Csíptetős Autóillatosító 1 db 
1 390 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át. Flowers&Spring illatok megtöltik autód élettel és friss illatokkal, ami az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi.

Glade Automatic PACK 3x utántöltő Tisztaság illata 269 ml
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Glade Automatic Spray utántöltő Tisztaság illata automata légfrissítőbe alkalmas, megszünteti a kellemetlen szagokat és 36 perces beállítás mellett friss illatot biztosít akár 60 napon át. Ideális nagyobb helyiségekbe.

Ambi Pur Car Pet autóillatosító 2 ml
1 390 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító , Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át.

Ambi Pur Flowers&Spring légfrissítő 2x300 ml 
2 362 Ft 1 890 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő, Odourclean technológiája megszünteti a kellemetlen makacs szagokat és friss, könnyed illatot hagy maga után. Flowers&Spring illatok megtöltik házad élettel és friss illatokkal, ami a friss tavaszi virágzást idézi fel. Duopack.