Air wick Freshmatic légfrissítő + Tavaszi szellő utántöltő 250 ml
2 990 Ft

Az automatikus AirWick spray-nek köszönhetően a ház a játékos tavaszi szellő zamatával fog illatozni, elhozza a boldogság és a remény atmoszféráját, amelyet az ébredő természet látványa kelt. Háromféle időtartam és illaterősségi fokozattal rendelkezik, de teljesen ki is kapcsolható.

Air wick Pálcás légfrissítő - értékes selyem és keleti orchidea 25 ml
1 990 Ft 1 790 Ft

Air Wick Pálcás légfrissítő – értékes selyem és keleti orchidea 25 ml az egész otthonodat friss egzotikus illatával illatozza be. Az Air Wick pálcás légfrissítő folyamatosan változtatja illatát, így nem fogod egyhamar megunni. A csodás illat lágy felszabadulásához a rattan szálak szolgálnak.

Air wick Pure pálcás légfrissítő Cseresznyevirág 25 ml
2 090 Ft 1 790 Ft

Az Air Wick Pure pálcás légfrissítő Cseresznyevirág 25 ml egész otthonodat kellemes virágos illattal illatozza be. Az Air Wick Pure kollekció folyamatosan változtatja illatát, így nem fogod egyhamar megunni. A csodás illat lágy felszabadulásához a rattan szálak szolgálnak.

Air wick Pure pálcás légfrissítő Friss szellő 25 ml
1 790 Ft

Az Air Wick Pure pálcás légfrissítő Friss szellő 25 ml egész otthonodat kellemes és lágy illattal illatozza be. Az Air Wick Pure kollekció folyamatosan változtatja illatát, így nem fogod egyhamar megunni. A csodás illat lágy felszabadulásához a rattan szálak szolgálnak.