Pampers Premium Care 4 (9-15 kg) nadrágpelenkák Carry Box 22 db.

Márka: Pampers Katalógus száma: 721364

Pampers Premium Care 4 (9-15 kg) nadrágpelenkák Carry Box 22 db.

Nadrágpelenkák Premium Pants 4 Maxi – 22 db. A széles puha deréknek köszönhetően a gyermek minden mozgásához kényelmesen illeszkedik és segít megelőzni a kifolyást. Szárazon tartsa a baba bőrét 12 órán keresztül, hasonlóan, mint a szokványos pelenkáink. További információ

2990

2 990 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 721364

Leírás

Termékleírás

Mondj búcsút a problémás pelenka cserének az új Pampers Pants Premium Care nadrágpelenkával. A kényelmesen illeszkedő rugalmas deréknak köszönhetően egyszerűen csak egy húzással húzd fel, még akkor is, ha a baba izeg-mozog.
Mivel ultra-finom anyagokból készültek, ezek a legjobb Pampers pelenkanadrágok, amelyek kényelmesen becsomagolják a baba testét. 3 abszorpciós csatorna elvezeti a nedvességet a bőrtől, így a gyermeked élvezheti a száraz érzést, amit a Pampers-tól elvársz. Így a gyermekednek semmi nem fog az útjába állni játék közben.

 • Ultra finom: A legpuhább nadrágpelenka a Pampers-tól – ultra-finom anyagokból készült
 • Bámulatosan alkalmazkodó: A rugalmas derék és a mandzsetták a lábak körül igazodnak a baba mozdulataihoz a kényelem érdekében
 • 3 abszorpciós csatorna: Speciálisan úgy tervezték, hogy segítsen a nedvességnek egyenletes eloszlásában, és 12 órán keresztül száraz érzést biztosítson
 • Lélegző anyagok: Segítenek elvezetni a nedvességet és távol tartani a gyermek bőrétől
 • Mikrogyöngyök: Felszívják és eltávolítják a nedvességet a gyermek bőrétől
 • Csodálatosan rugalmas: A rugalmas derék és a mandzsetták a lábak körül igazodnak a baba mozdulataihoz és tökéletesen illeszkednek
 • Könnyen felhúzható: Egyszerűén felhúzható és könnyen levehető: Leveheti úgy, hogy az oldalán elszakítható

Termék leírása

Minden nap új tapasztalattál lát el, amelyek segítenek a gyermek fejlődésében. Amikor a gyerekek elkezdenek járni, szükséges, hogy a pelenkáikban száraznak és kényelmesen érezzék magukat, mert minél kevésbé érzékeli a baba a pelenkát, annál inkább szabadon koncentrálhat a világ felfedezésére.

Ezért hoztunk létre új Pampers Premium Care nadrágpelenkát, amelyet kifejezetten olyan gyerekeknek terveztek, akik már kezdenek járni:

 • A széles puha deréknek köszönhetően a gyermek minden mozgásához kényelmesen illeszkedik és segít megelőzni a kifolyást.
 • Szárazon tartsa a baba bőrét 12 órán keresztül, hasonlóan, mint a szokványos pelenkáink.
 • Könnyen cserélhető, mint a bugyi.

Azt javasoljuk, hogy alkalmazd rögtön, amint a baba feláll, különösen nappal, amikor kicsi a legaktívabb.

Tudjál meg többet

Mikor kell pelenkát cserélni?

Az első néhány hónapban a pelenkát akár 10-szer kell cserélni 24 órán belül. A pelenkát mindig ki kell cserélni, ha az nedves vagy piszkos. A baba általában (de nem mindig), tudatja veled. A szuper abszorbens pelenkáknál, mint a Pampers, csak akkor veszed észre, hogy nedves, amikor kitapintod a nedvszívó anyag csomósodásait.

Néhány gyakori helyzet a pelenka cseréjénél:

 • Közvetlenül minden étkezés élőt, vagy után
 • Minden széklet után
 • Lefekvés élőt
 • Ha a baba felébred
 • Mielőtt kimész sétálni a gyermekkel.

A pelenkázás művészete

A Pampers pelenkák úgy vannak kialakítva, hogy alkalmazkodjanak a baba testéhez, és tökéletesen illeszkedjen a puha érzethez. A pelenka cseréjekor nem kell hajlítgatni, és igazgatni a derekát, vagy a mandzsettákat a lábak körül

 • A rögzítő szalagokat ragaszd párhuzamosan a derékkal és a képes rögzítési zónák középpontjára.
 • A képeket használd útmutatóként a rögzítő szalagok egyenletes ragasztásához.
 • Annak érdekében, hogy a rögzítő szalagok megőrizzék a ragasztási képességeiket, nem szabadna, hogy kapcsolatba kerüljenek olyan gyermektermékekkel, mint a hintőpor.

Hogyan kell tisztítani a baba fenekét

Minden Pampers gyermek törlőkendő segít eltávolítani a baktériumokat, még a fürdés után is. A pelenkázásnál mindig legyen kéznél, segítenek megőrizni a babát tisztán és védetten. Ha egy kislányt pelenkázol, mindig elölről hátrafelé kel törölni, hogy a lehető legkevesebb ürülék kerüljön a nemi szervei közelébe. Szintén alaposan tisztítsd meg az összes többi részét, mert a redők a nemi szervek körül rejthetnek vizelet maradványokat és szennyeződéseket.

Pelenka dermatitis kezelése és megelőzése

Vörös kiütés a gyermek fenekén pelenka dermatitist jelenthet. Ezt számos tényező okozhatja, köztük azt a tény, hogy a vizelet és a széklet sokáig maradt érintkezésben a bőrrel a két pelenka cseréje között, vagy az antibiotikumok szedése miatt. Amikor a baba elkezd szilárd étkezésre váltani, várj mindig néhány napot, mielőtt új étel fajtát adsz hozzá, és figyeld meg, hogy a bőrkiütéseket nem-e az étel okozza. Ha a babának pelenka dermatitissze van, tisztítsd meg óvatosan, de alaposan gyermek törlőkendővel az egész pelenka területét. Ugyancsak hasznos a bőrt levegőzni hagyni. Ha a bőrkiütés nem javul, vedd fel a kapcsolatot a gyermekednek orvosával.

Hogyan találjuk meg a megfelelő pelenka méretét?

Csakúgy, mint te, a gyerekek is az szeretik viselni, amiben jól érzik magukat. Olyan pelenka méretet válassz, amely nem fog felcsúszkálni, vagy lepotyogni a babának még akkor se, ha mászik, vagy játszik. Ez segít megelőzni az átázást. És ne feledd, hogy amikor nagyobb pelenkára váltsz, jobb abszorpciós kapacitása lesz.

Biztonságos pelenkázás

Vásárold a legkorszerűbb játékokat és végül is a gyerekek mindennel játszanak, ami a kezük útjába kerül – például még a pelenkával is. Ezért fontos, hogy a pelenka ott maradjon, ahová való a gyermeked fenekén. Ne engedd meg, hogy a gyermeked a pelenkát a szájába rakja. Dobj ki minden olyan pelenkát, ami elszakad vagy sérült, és olvasd el a figyelmeztetést minden csomagon.

Tények a pelenka abszorbens anyagairól

Az AGM egy abszorbens gélképző anyag, amelyet széles körben használnak a nedvszívó pelenkák feltöltésére. Teljesen normális, hogy időről időre megpillanthatsz egy kis gélt a bőrön, különösen akkor, ha erősen átázott a pelenka. A gél könnyen eltávolítható egy gyermek tisztító törlőkendővel, amellyel megtörlöd a gyermeked bőrét.

Ez az anyag hosszú történelemmel bír a biztonságos használat terén a termékekben és pelenkákban több mint egy évtizede használják. Az abszorbens gélanyag szorosan kapcsolódik az adalékanyagokhoz, amelyeket széles körben használnak a kozmetikumok és az élelmiszer-feldolgozás területén.

Pelenkák tárolása

A pelenkákat olyan helyen kell tárolni, ahol védve vannak a szélsőséges hőmérsékletek és a páratartalom elöl, és távol az aromás termékektől. Javasoljuk a pelenkákat száraz helyen tárolni.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Pelenka típusa Textil Pelenka
Pelenkák mérete 4
Baba min. súlya 9 kg
Baba max. súlya 15 kg
Garnitúra darabszáma 22 Darab

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.