Predator ANTIFLU DEZINFEKCIÓ WHO
2 190 Ft

Fertőtlenítőszer kézre és tárgyakra Predator véd a vírusokkkal, baktériumokkal és gombákkal szemben.

FINE antiszeptikus kézfertőtlenítő, 5 l
8 190 Ft

FINE Fertőtlenítő tisztítja és fertőtleníti a kezét egyben. Ideális munkahelyekhez, például élelmezéshez, ápolási otthonokhoz, iskolákhoz, óvodákhoz, kórházakhoz és egyéb alkalmazásokhoz. Elpusztítja a baktériumok 99,9 %-át.

Gél kézmosáshoz és fertőtlenítéshez 150 ml
2 390 Ft

A fertőtlenítő gél kíméletesen fertőtleníti a kézbőrt és eltávolítja az összes ismert baktérium- és vírusfajtát. A használat egyszerű és gyors, víz és törölköző nélkül.

Dettol Érintés nélküli szappanadagoló + Aloe Vera Szappan, 250 ml
3 590 Ft

Dettol érintés nélküli szappanadagoló tökéletes választás olyan helyre, ahol magas a fertőzésveszély vagy a baktériumok száma, mivel nincsen közvtelen kapcsolat a készülékkel. Az adagoló érintés nélkül tudja a szappant adni, ezzel is csökkentve a baktérimuok elterjedését. A csomaghoz tartozik egy 250 ml-es aloe vera szappan is, valamint 3 db AA elem. Most fehér készülékkel.

Dettol Kids ZOO Érintés nélküli szappan adagoló Kalandor 250 ml
2 990 Ft

A Dettol érintésmentes szappan adagoló ideális társ a fürdőszobádba. Az adagoló készülék elsősorban gyermekek számára alkalmas, hogy segítsen a problémamentes kézmosásban. A szappan kíméletes a csecsemő bőréhez, de durva a mikrobákhoz. Az adagoló térfogata 250 ml. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Frosch EKO DUO folyékony szappan + utántöltő Gránátalma
2 290 Ft 2 190 Ft

Ökologikus folyékony szappan a Frosch márkától kellemes gránátalma illattal, ami nem hiányozhat egyetlen fürdőszobából sem. A gránátalma kivonat tisztít és kényezteti a bőrt, mindemellett hidratáló hatású. Védi a kézbőrt a kiszáradástól.