Logitech Wireless Combo MK520 Billentyűzet+egér, USB, Cseh nyelvű
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Logitech Wireless Combo MK520 Cseh nyelvű billentyűzet+ egér lehetővé teszi Önnek, hogy laptopját, notebookját vagy más okos eszközét olyan kényelmesen használja, mint asztali számítógépét. A szabvány billentyűzet kényelmes lapos profilja és ívelt alja miatt több órán át is kényelmesen használható. A lézeres egér fogása kellemes mind a jobb, mind a bal kezeseknek ergonomikus formája és lágy gumi felülete miatt.


Connect IT CI-440 Vezetékes billentyűzet és egér
2 690 Ft

2 év garancia

Connect IT CI-440 vezetékes billentyűzet és egér igazán megbízható páros, ami megkönnyíti a mindennapi számítógép használatot. USB 2.0 porton keresztül könnyedén csatlakoztathatja számítógépéhez. Az egér és a billentyűzet kompatibilis az alábbi rendszerekkel: Windows 95/98/ME/2000/NT/XP/Vista/7/8.


Connect IT CI-185 Vezeték nélküli billenytűzet + egér
5 890 Ft

2 év garancia

Connectit CI-185 vezeték nélküli billenytűzet + egér kombó ergonomikus kialakítású, extra kényelmet biztosító oldalgombokkal felszerelt wireless eszközökből áll. Inegrált nano vevőjének hatótávolsága 10 méter. Az öt gombbal rendelkező egér érzékenysége állítható.


DELL KM636 set billentyűzet + egér
12 190 Ft

Vezeték nélküli billentyűzet és az egér elegáns és modern kialakításban. A billentyűzet Chiclet billentyűkkel, multimédiás billentyűkkel **, numerikus részekkel is rendelkezik. Az egér klasszikus gombkiosztást és 12 hónapos akkumulátor élettartamot kínál.


Evolveo WK221 Vezeték nélküli billentyűzet és egér
6 990 Ft

5 490 Ft

2 év garancia

vezeték nélkül csatlakoztatható Evolveo billentyűzet és egér nagyobb szabadságot és még kényelmesebb számítógéphasználatot tesznek lehetővé. Az intellingens vevő segítségével könnyen telepíthető. A vékony billentyűzetről a csuklótámasz levehető, így saját igényeihez alakíthatja. Az ergonomikus kialakítású optikai egér nagy felbontású (akár 1600 dpi).


Genius Slimstar C130 Billentyűzet és egér (Cseh kiosztású)
2 890 Ft

Genius Slimstar C130 Billentyűzet és egér tökéletesen passzol a munkahelyi asztalhoz. Szabvány kiosztású, USB csatlakozású, lapos billentyűzet elhatárolt gombokkal. Tulajdonságai között kiemelendő az elegáns megjelenés, a gombok kerekített formája, strapabíró anyaga, finom-, és halk kattintása valamint a kényelmes használata. A billentyűzet lábai állíthatóak a jobb és kényelmesebb csuklószögért. Magyar kiosztású, numerikus billentyűkkel.


Logitech MK220 Vezeték nélküli billentyűzet
8 890 Ft

Logitech MK220 billentyűzet 2,4 GHz-es vezeték nélküli kialakítása biztosítja a szabad mozgást, így akár 10 méter távolságból is könnyedén használható. Kicsi és helytakarékos, ennek ellenére minden szükséges billentyűzet megtalálható rajta. Ergonomikus kialakítása és lapos billentyűi kényelmes gépelést biztosítanak.


Logitech Wireless Desktop MK270, Angol
10 590 Ft

2 év garancia

Logitech Wireless Desktop MK270 egy angol nyelvű billentyűzetből és egérből álló szett. A vezeték nélküli eszközök mindig kéznél lehetnek, a kiváló minőséget a Logitech garantálja. A billentyűzet 8 funkciógombbal rendelkezik a leggyakrabban végzett műveletek gyors végrehajtása érdekében. Mindkét készüléknek hosszú élettartamú akkumulátora van, így hónapokig használható elemcsere nélkül.


Rapoo 8200P Billentyűzet és egér szett, Fehér
10 790 Ft

Rapoo 8200P Billentyűzet és egér szett kényelmes kialakításának és halk, cseppálló billentyűinek köszönhetően kiváló gépelési élményt tesz lehetővé. Az 5G vezeték nélküli adatátvitel lehetővé teszi más, vezeték nélküli eszközök melletti megbízható, zavarmentes működést. Multimédia gombok a médialejátszó, böngésző és hangerőszabályzó gyors eléréséhez. A Rapoo legújabb energiatakarékos megoldása lehetővé teszi akár a 12 hónapos folyamatos működést is.


A4Tech V-Track Wireless Combo Vezeték nélküli billentyűzet + egér szett
6 999 Ft

6 090 Ft

Az A4Tech V-Track Wireless Combo vezeték nélküli billentyűzet + egér szett kiváló gépelési élményt tesz lehetővé. Testre szabható multimédiagombokkal. Magyar kiosztású billentyűzet, numerikus billentyűkkel. A megbízható vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően akár 10 méteres távolságból is szabadon használható késedelem és akadozás nélkül.


Astrum KW250 Vezeték nélküli billentyűzet + egér (angol kiosztású)
7 190 Ft

Az Astrum KW250 egy vezeték nélküli billentyűzet + egér szett angol kiosztással. Ergonómikus tervezésű a komfortos használatért. USB csatlakozóval ellátott. A cseppálló kialakítás gondoskodik arról, hogy sokáig használhassuk ezt a remek szettet. Hosszú elem élettartam az automatikus kikapcsolásnak köszönhetően.


Astrum KW350 Gaming vezeték nélküli billentyűzet + egér (angol kiosztás)
9 490 Ft
9 290 Ft

Az Astrum KW350 egy vezeték nélküli gaming billentyűzet + egér szett angol kiosztással. Ergonómikus tervezésű a komfortos használatért. USB csatlakozóval ellátott. A cseppálló kialakítás gondoskodik arról, hogy sokáig használhassuk ezt a remek szettet. Hosszú elem élettartam az automatikus kikapcsolásnak köszönhetően.


Connect IT CI-178 Vezeték nélküli Billentyűzet és egér, Fekete
4 790 Ft

2 év garancia

Connect IT CI-178 egy vezeték nélküli készlet, amely egy egeret és egy billentyűzetet tartalmaz. Nano vevőegysége 10 méteres hatótávolsággal rendelkezik. Az egér és a billentyűzet energiatakarékos üzemmóddal is el van látva, így hosszabb használat biztosított.


Genius KB-8000X Egér+ CZ+SK nyelvű billentyűzet
5 999 Ft

4 490 Ft

2 év garancia

Genius KB-8000X Egér + CZ+SK nyelvű billentyűzet megbízható 2,4 GHz-es adatátviteli technológiájának köszönhetően folyamatos kapcsolatot biztosít laptopjával vagy asztali gépével. Alacsony és lekerekített profilja maximális kényelmet nyújt gépelés közben. 12 funkciógombján irányíthatja a médiaszolgáltatásokat, irodai szoftvereket és internet-hozzáférést is. Kényelmes és jó gépelési helyzete és az egér ergonomikus kialakítása miatt hosszú használat során sem fárad el keze.


Hama 50446 Billentyűzet és optikai egér szett RF23000, Fekete
6 990 Ft

Hama 50446 vezeték nélküli szett, amely egy egeret és egy billentyűzetet tartalmaz. Jobban kihasználhatja laptop vagy asztali számítógépét ezzel a készlettel, amely funkciók sokaságát rejti modern külseje alatt. Akár 8 méter távolságról is megbízható vezeték nélküli kapcsolatot tarthat számítógépével. Az egér és a billentyűzet ki/be kapcsoló gombbal is el van látva, az energiatakarékosság érdekében.


Logitech Desktop MK120, USB Billentyűzet
6 999 Ft
6 790 Ft

Logitech Desktop MK120 billentyűzet kényelmes kialakításának és halk, cseppálló billentyűinek köszönhetően kiváló gépelési élményt tesz lehetővé. Teljes méretű számbillentyűzettel és funkcióbillentyűkkel rendelkezik, ezáltal megkönnyítve a mindennapos használatot. A hozzá járó optikai egér pontos mozgáskövetést biztosít.


Logitech Wireless Desktop MK220 Cseh kiosztású Billentyűzet + Egér
8 090 Ft

Logitech Wireless Desktop MK220 rendkívül kis méretű billentyűzetből és egérből álló szett. Cseh kiosztású. A megbízható vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően akár 10 méteres távolságból is szabadon használható késedelem és akadozás nélkül. Energiatakarékos kialakítása a billentyűzet esetén akár 24 hónapos, míg egér esetén akár 5 hónapos használatot biztosít elemcsere nélkül.