A4Tech Bloody V7 Ultra Core 3 (V7MA)

A4Tech Bloody V7 Ultra Core 3 (V7MA)

Száma: 895345
Kiváló tervezés, a tökéletes ergonómia és a fejlett technológia biztosítja számodra a győzelmet minden játékban. V-Track technológia a mozgás pontos érzékelése érdekében minden felületen. További információ
9 290 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 895345

Leírás

Főbb jellemzők:

Rendkívül gyors válaszreakció

Az egér speciális szerkezete és a HoleLESS technológia lehetővé teszi a mozgás érzékelését bármilyen felület, emellett a LAGLESS SHOOTING technológia maximálisan 1 ms-os késést enged lövöldözés esetén, mely az átlagos, 18-szoros késéssel szemben sokkal gyorsabb. Ezen kívül 3 lövöldözési módot is beállíthatsz.

Intenzív játékfolyamat

Úgy tervezték, hogy a pontosság és a sebesség definíciója legyen. A V7MA előnyt jelent az intenzív játékfolyamat közben, ahol mindig egy lépéssel a többiek előtt jársz majd!

Gaming dizájn

Az egér önmagában nagyon szép, futurisztikus, főleg jobbkezesek számára alkalmas. Az egér összesen 7 gombbal felszerelt – a klasszikus két gomb, melyek szépen a testbe vannak süllyesztve és a piros háttérvilágítással rendelkező görgő, mely többek között harmadik gombként is szolgál. Az alapvető összetétel mellett további gombok is állnak rendelkezésre, pl. a felbontás váltásához és az előre/vissza gombok.

Műszaki adatok:

  • Gombok száma: 8
  • Érzékelő: Optikai
  • Felbontás: akár 3200 DPI
  • Kábel hossza: 1,8m
  • Csatlakozás: USB
  • Kompatibilitás: Windows XP/ Vista/ 7/ 8 /8.1 / 10
  • Méretek: 77×122×32 mm
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.