GIGABYTE Aorus M3 (GM-AORUS M3)

GIGABYTE Aorus M3 (GM-AORUS M3)

Száma: 1078721
Játékra alkalmas optikai egér, maximum 6400 DPI felbontással, aranyozott csatlakozóval, Omron Switch kapcsolóval 20 millió kattintással, testre szabható háttérvilágítással 16 millió színnel. Egyszerű DPI beállítás. További információ
11 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1078721

Leírás

Főbb jellemzők:

Bízzál a GIGABYTE AORUS M3 egérben

Szeretnéd a feszültség, sebesség, öröm és mindenekelőtt a győzelem szenvedélyét átélni játék közben? Ezt megengedheted magadnak az egyedülálló AORUS M3 játékra alkalmas egérrel, amely Pixart 3988 optikai érzékelővel dicsekedhet, 6400 DPI érzékenységgel. Ez az érzékelő optimális pontosságot biztosít. Ezenkívül az érzékenység 50 DPI-os lépésekben állítható be.

Élettartama akár 20 millió lenyomás

Éles tapintási válaszok karnyújtásnyira! Ezt a japán Omron kapcsolók biztosítják, amelyek nagy tartósságra voltak tervezve. Élettartamuk 20 millió kattintás.

Játszotok stílusosan

Válaszd ki a megfelelő rendszert a játékhoz. A 16,7 millió színnek és a számos fényhatásnak köszönhetően ez játék lesz.

További specifikációk:

Műszaki paraméterek:
  • Ergonómia: jobbkezes
  • Gombok száma: 7
  • Érzékelő:
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.