Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, vörös (KGY-00016)

Márka: Microsoft Katalógus száma: 1273058

Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, vörös (KGY-00016)

Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth hordozható egér, optikai Bluetrack technológiával, Bluetooth 4.0–4.2 interfész, bal, jobb gombok, görgő kerék és kikapcsolás (hosszú „két kattintással“). Az egér súlya 78 gramm. Két AAA típusú elemmel működik (tartozék). Színe: Vörös. További információ

13690

13 690 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1273058

Leírás

Termékleírás

Főbb jellemzők:

Kiváló mobil egér: Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth

Könnyű és hordozható – pontosan olyan az új Surface Mobile Mouse, amely problémamentes számítógép vezérlést biztosít. Vezeték nélkül csatlakozik a rendszerhez a Bluetooth interfész használatával. Az egér alacsony profillal rendelkezik aminek köszönhetően kiválóan tart. Ezen túlmenően a periféria kialakítása megkönnyíti a szállítását.

Sima görgetés

Mobil egér a Microsoft márkától sima, ergonomikus kialakítású testtel rendelkezik kidolgozott görgővel. Kényelmesen illeszkedik a kézbe, miközben kitűnik a sima és természetes görgetéssel.

Bluetooth vezeték nélküli interfész

A mobil egér adatokat küld a mozgásáról a számítógépedre a Bluetooth technológia segítségével. A beépített BlueTrack technológiának köszönhetően széles skálájú felületeken működik – de nem működik a tiszta felületeken, mind az üveg, vagy a tükör.

Technikai részletek

A készülék rendelkezik Bluetooth 4.0/4.1 és 4.2 sorozatú interfésszel, amely zavartalan környezetben működik akár 10 méteres hatótávolsággal a számítógép alatt (az irodai környezetben ez a távolság körülbelül a felére csökken). Számos gombot tartalmaz – bal, jobb, kerék és kikapcsolás (hosszú „két kattintással“). Az akkumulátor egy évig működőképes.

További specifikációk:

Műszaki paraméterek:
  • Ergonómia: univerzális
  • Gombok száma: 3
  • Érzékelő:

Paraméterek

%2% paraméterei

Szenzor típusa optikai
Kivitel rádiókészülék
Egér játékhoz nem
Csatlakozás Bluetooth
Szín

Szín

vörösbor

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.