SteelSeries QcK (63004) egérpad

SteelSeries QcK (63004) egérpad

Száma: 1239617
Csúcsminőségű játék egérpad, professzionális játékosok által tesztelve, minden egérhez megfelelő speciális anyagfelület, amely fokozza a gaming-grade egerek pontosságát és reakcióit, szélesszögű méretek 320 × 285 × 2 mm. További információ
4 390 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2021.9.20 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.9.21 prémium szállítással várhatóan
 
2021.9.22 - 2021.9.24 standard szállítással várhatóan

Száma: 1239617

Leírás

Kulcstulajdonságok:

A SteelSeries QcK minden játékos, legyen szó professzionális vagy amatőr játékosról is, hosszútávú sikereinek társa. A neves SteelSeries társaságtól származó speciális egérpadról van szó, amely az egér pontos vezetését teszi lehetővé minden körülmény között.

A SteelSeries QcK alátét professzionális játékosok által történő intenzív tesztelésen esett át, amely során jelentősen fokozta a gaming-grade egerek pontosságát és reakcióit anélkül, hogy a felületén elhasználódás jelei mutatkoztak volna. A kupák során a kifinomult textilanyag lehetővé teszi az egér legkisebb mozdulatának is az érzékelését, valamint tökéletes ellenőrzést és siklást biztosít, az egér érzékelőjének típusától függetlenül. A megbízhatóságához az egérpad speciális csúszásgátló gumialapja is hozzájárul, amelynek köszönhetően a padnak nincs esélye elmozdulni a helyéről.

Általános specifikációk:

  • Méretek: 320 × 220 × 2 mm
  • Kompatibilitás: optikai és lézeregerek
  • Szín: fekete
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.