Ledragomma Gymnastik Ball MAXAFE 65 cm

Márka: Ledragomma Katalógus száma: 100004262022

Közvetlenül partnerünktől

Ledragomma Gymnastik Ball MAXAFE 65 cm

A gimnasztikai labda MAXAFE 65 cm egy rehabilitációs labda, amely alkalmas fizioterápiára vagy fitneszre, hátfájásra és rossz testtartású emberekre. További információ

7380

7 380 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100004262022

Leírás

Termékleírás

A gimnasztikai labda MAXAFE 65 cm egy rehabilitációs labda, amely alkalmas fizioterápiára vagy fitneszre, hátfájásra és rossz testtartású emberekre.

Rehabilitációs ABS Maxafe gömb átmérője 65 cm alkalmas fizikoterápiás és fitness, hátfájás és akik a rossz testtartás. Maxafe labda célja elsősorban, hogy helyes és kényelmes testtartás, amikor ül otthon, az iskolában és az irodában. Csökkenti Hátfájás. A szabadalmaztatott bevonat Flexton Silpower.

Ball rehabilitációs ABS Maxafe pr. 65 cm jelzi Ledragomma

 • Maxafe golyók elsősorban arra terveztek, hogy helyes és kényelmes testhelyzetet, amikor sezenídoma, az iskolában és az irodában.
 • Hála a szabadalmaztatott felületkezelés „Flexton Silpower” ezek a golyók ismert kettős falú, azaz. Véletlen szúrások el nem törik, és nem szakadt, de lassan szivárog a levegő. Ez a jellemző biztonságosabbá teszi az edzést.
 • Kellemes bársonyos felület a labdát.
 • Köszönhetően a szabadalmaztatott anyag a golyók sokkal tartósabb és javítható.
 • Használat: fizioterápia, aerobik, ritmikus gimnasztika, pihenés, koncentráció és mozgáskoordináció.
 • Gyakorlat minden korosztály számára, a testmozgás szintező, stretching, erősítése és az egyensúly.
 • Alkalmas az emberek a rossz testtartás és a gerinc megbetegedések.
 • Serve alternatívájaként egy székre egy irodában a számítógép vagy a tantermekben.
 • Korlátozza a hátfájás, míg túl a ízületek és szalagok, erősíti a gyenge izmokat.
 • Alkalmas például a szülés előtti gyakorlatok relaxációs, nyújtás és készen áll a fázisban a szállítás.
 • Jobb összehangolására, azok mozgása, jobb stabilitás érdekében.
 • Kapacitás: 400 kg.
 • Szín: Ezüst – antracit.
 • Labda átmérője 65 cm.
 • Összhangban előállított tanúsított minőségirányítási rendszert az ISO: 9001: 2008–13485: 2003 „orvostechnikai eszközök”.
 • Amikor kiválasztjuk a megfelelő méretű labdát, győződjön meg arról, hogy a fenék valamivel magasabb, mint a térd. A megfelelő méretű egy nagy labdát határozza testmagasság vagy kar hossza mérve vállízület a keze ügyében.
 • A nagyon jó tulajdonságai ezeknek labdák dinamikus viselkedés, kiváló rugalmasságát és feszességét, stabil formája kezében egy csúszásmentes felület durvább.

Maxafe termékek készülnek, kiváló minőségű anyagok silpower (szabadalom.), Amelyet fokozott ellenállás a kárt biztonsági. azaz. során hirtelen szúrás vagy sérülés labdák versenyez levegő lassan és nem teljes törés a labdát (módszer lassú szivárgás levegő). Termékek „Maxafe”, bársonyos és puha felületre, kellemes megjelenésű. Az előnye, hogy ellátott termékek „Maxafe” Patch kis repedések (5 mm) vagy lyukak speciálisan tervezett termékek „FIXa Kit”.

hívott. „Kiegyensúlyozó” a mély izmok vesznek részt, így az izom kiegyensúlyozatlanság. Ez segít, hogy megfelelően erősíti a testet, javítja a testtartást és mozgásszervi funkciók a váz- és izomrendszer. Ha helyesen használják, ez segít elkülöníteni az izom-nak képzett és megszünteti az izom kiegészítő kábelezés; megakadályozza a statikus túlterhelése a gerinc; kényszerítenek bennünket, zömök medencében, amely a kiindulópontja a jó testtartás. Lengő a labda segít fenntartani a sejtmagban helyzetét és megakadályozza domború lemez felé gerinccsatorna.

 

paraméterek:
típus rehabilitációs eszközök
figyelmeztetés:

Amikor kiválasztjuk a megfelelő méretű labdát, győződjön meg arról, hogy a fenék valamivel magasabb, mint a térd. A megfelelő méretű egy nagy labdát határozza testmagasság vagy kar hossza mérve vállízület a keze ügyében.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás unisex

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.