BRAUN EXACTFIT 3 BUA6150 vállmérő + két mandzsetta

BRAUN EXACTFIT 3 BUA6150 vállmérő + két mandzsetta

Száma: 100040266058
Közvetlenül partnerünktől
Automatikus vállnyomásmérő, pontos, kényelmes és könnyen használható. Klinikailag bizonyított mérési pontosság. A vérnyomásmérő oszcillometrikus módszerrel méri a nyomást. Két ember eredményeit automatikusan rögzíti. Minden személynél az utolsó 40 mérés, a mérés időpontjával és dátumával együtt. Az További információ
20 195 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2023.2.09 - 2023.2.13 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100040266058

Leírás

<FONT size = 4> Manométer kettőhöz.
Automatikus vállmérő, pontos, kényelmes és könnyen kezelhető. Klinikailag bizonyított mérési pontosság. A vérnyomásmérő oszcillometrikus módszerrel méri a nyomást. Két ember eredményeit automatikusan rögzíti. Minden személynél az utolsó 40 mérés, a mérés időpontjával és dátumával együtt.
<FONT size = 4> Az utolsó mérések átlagolása.
Az eredmények jobb ellenőrzése érdekében az utolsó 3 mérés átlagoló funkcióval van felszerelve. A Braun BP6150 vérnyomásmérővel rendelkezik, amely megfelel az Egészségügyi Világszervezet (WHO) irányelveinek. Az indikátor megkönnyíti a mérés ellenőrzését.
<FONT size = 4> 2 különböző méretű mandzsetta
A Braun BP 6150 2 mandzsettával rendelkezik egy készletben. Könnyen állítsa be a mandzsettát az Ön igényei szerint, és pontosan mérje meg a nyomást. A túl kicsi vagy túl nagy mandzsetta alacsony nyomást okozhat. Az első mandzsetta standard szélessége 20–32 cm. A kiterjedt vállizmással rendelkezőknek a mandzsettát kell választaniuk, amelynek nem szabványos szélessége nagyobb, mint 32 cm. Az eszköz lehetővé teszi a mandzsetta cseréjét egy másikra.
<FONT size = 4> Nagy és olvasható kijelző
A Braun BP 6150 nagyméretű kijelzővel rendelkezik. A kijelző fontos szerepet játszik, különösen, ha a mérést idős vagy látássérült személyeknek kell elvégezni. A vérnyomásmérő egyéb hasznos információkat jelenít meg, például a szívritmuszavar jelzését és a vérnyomás szintjének mutatóját a WHO (Egészségügyi Világszervezet) utasításainak megfelelően. A képernyő világos és egyszerű módon jeleníti meg az eredményeket, amelynek köszönhetően még a legnagyobb laikusok is képesek lesznek a mért nyomás értékének megfelelő leolvasására.
<FONT size = 4> Két felhasználó memóriája.
A Braun BP 6150 memória 2 felhasználót x 40 találatot tartalmaz. Nagyon fontos tulajdonság azok számára, akik rendszeresen azt akarják, hogy az eredményeket egy átlagos nyomásmérő készülék hosszabb ideig tárolja. Ez lehetővé teszi a betegség jobb ellenőrzését és a fejlődés irányának kiértékelését. A készülék akár 40 mérést rögzíthet. Egy másik előnye az, hogy két különböző ember számára megjegyzi a méréseket. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha a pár megméri a vérnyomását.
<FONT size = 4> Aritmia észlelése
A Braun BP 6150 aritmia detektálással és klinikailag bizonyított pontossággal rendelkezik. Miután a készülék egy szívritmuszavarról jelez, természetesen nem szabad félnünk. Ha azonban ez a helyzet többször is előfordul, érdemes konzultálni ezzel a kérdéssel egy orvossal, aki felméri az ilyen diagnózis megbízhatóságát.
<FONT size = 4> Finom mandzsetták fújása
A Braun BP 6150 finom mandzsettafelfújással és azonnali adatértelmezéssel rendelkezik, valamint annak lehetőségével, hogy az optimális és megbízható olvasás.
<FONT size = 4> Braun Healthy Heart App.
Kompatibilis a Braun Healthy Heart alkalmazással. Az alkalmazás segítségével nyomon tudja követni a vérnyomást, hozzáadhatja az életmód-mutatókat, és akár adatait megoszthatja orvosával. Állandó hozzáférés az adatokhoz, és nyomon követheti az idő előrehaladását. Az Ön adatai, például a vérnyomás és a pulzusszám, az alkalmazásban jelennek meg: grafikonok, naptári eredmények vagy eredményelőzmények formájában.
<FONT size = 4> Adja hozzá az életmód tényezőit.
Nézze meg, hogyan befolyásolja az étrend, a testmozgás, a stressz és az alvás a vérnyomás kimenetelét. Egy gombnyomással közvetlenül elküldheti orvosának, más egészségügyi szakembereknek vagy családjának a vérnyomás előzményeinek teljes leírását. Könnyű konfigurálás a beépített konzultációknak köszönhetően.

<FONT size = 4> Csomag tartalma:
nyomásmérő két mandzsettával (mandzsetta mérete 22 – 32 cm és 32 – 42 cm).
 –4× 1,5 V-os AA elem
ház és üzemeltetési útmutató

3 éves garancia. Méretek 13 × 14 × 19 cm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.