BRAUN ThermoScan 6 IRT6515 fülhőmérő

BRAUN ThermoScan 6 IRT6515 fülhőmérő

Száma: 100040269468
Közvetlenül partnerünktől
Hőmérő igényes fogyasztók számára, orvosok által ajánlott mérőrendszerrel. Gyors és pontos. A gyermekek pontos hőmérsékleti mérésekor az orvosok a legpontosabb Braun ThermoScan® hőmérővel bírnak, amely szabadalmaztatott, puha fűtőelemmel van felszerelve. További információ
15 940 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2022.10.12 - 2022.10.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100040269468

Leírás

A Braun IRT6515 Thermoscan 6 professzionális hőmérsékleti mérési pontosság. Az eredmény értelmezése a színes kijelzőn. Tipphevítés és gyors mérés. Ezek a tulajdonságok teszik a Braun IRT6515 Thermoscan 6 készüléket ideális hőmérővé felnőttek és gyermekek számára. Az élet első napjától használható. A mérési eredmények színes értelmezése Lehetővé teszi a gyors hőmérsékletmérést. A képernyő 3 színben világít, hogy segítse a hőmérsékletet: -Zöld – normál hőmérséklet; – sárga – láz; -Vörös – magas láz Szabadalmaztatott, előmelegített tipp Biztosítja a pontosságot és a kényelmet. Széles kerek hegy a biztonságos hőmérsékletméréshez & nbsp; fülek. A professzionális mérési pontosság érdekében, még újszülötteknél. Braun IRT6515 Thermoscan 6 Fel van szerelve más funkciókkal a nagyobb kényelem és pontosság érdekében, például & nbsp; például egy gyors mérés 3 másodperc alatt. A háttérvilágítású képernyő megkönnyíti a mért értékek sötétben történő olvasását. Utolsó mérési memória a folyamatos monitorozáshoz Higiénikus eldobható & nbsp; hőmérő burkolatok Segíti a mérések tisztaságát és pontosságát. A fedelet minden használat után ki kell cserélni a fertőzés elkerülése érdekében. A kiadó gomb biztosítja a burkolat könnyű eltávolítását. BPA és latex mentes. Minden ThermoScan ® modellhez használható: 3000/4000 és 6000 sorozat. * Az orvosok közül az első. Forrás: Ipsos, online felmérés, amely négy európai országban n = 802 családi orvos és gyermekgyógyász (n = 200 GE-ben, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia), 2017. február. Csomagolva Braun IRT6515 Thermoscan 6: – 1× védőfedél; –21× eldobható higiéniai kiegészítők; –2× AA elem.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.