Flavon Étrend-kiegészítő, vitaminok, rostok Flavon Max

Flavon Étrend-kiegészítő, vitaminok, rostok Flavon Max

Száma: 22502001
Közvetlenül partnerünktől
Életmód XXI. életkor, az ezzel járó elkerülhetetlen napi stressz, a szennyezett környezet és a helytelen táplálkozás erősen megterheli szervezetünket. Segítségre van szükségünk, hogy leküzdjük ezeket a káros hatásokat. További információ
15 000 Ft
Korábbi ár

Elfogyott

Termékek partnerünktől: Globsport24 Marcin Burtan

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22502001

Leírás

Életmód XXI. életkor, az ezzel járó elkerülhetetlen napi stressz, a szennyezett környezet és a helytelen táplálkozás erősen megterheli szervezetünket. Segítségre van szükségünk, hogy leküzdjük ezeket a káros hatásokat.

A jó minőségű étrend-kiegészítők egyre fontosabb szerepet töltenek be a modern táplálkozásban. Szisztematikus fogyasztásuknak köszönhetően megelőzhetjük a nem megfelelő táplálkozás következtében fellépő hiánytüneteket.

A Flavon szakított a jelenlegi gyakorlattal! Tabletták és porok helyett ízletes és könnyen emészthető zselés állagot alkotott, melynek köszönhetően terméke ellátja az emberi szervezetet a szükséges hatóanyagokkal.

A Flavon max a 21. századi emberek számára készült. életkorú, egészségtudatos, életminőséget támogató termék, melynek növényi összetevői az élelmiszer-környezetben támogatják a szervezet antioxidáns védekező rendszerét és fenntarthatóan támogatják az immunrendszert.

A Flavon max fogyasztása mindenkinek ajánlott, aki:

nem eszik elég gyümölcsöt

szeretné pótolni a kiegyensúlyozatlan táplálkozást,

törődik saját és családja egészségével,

szeretne részesülni egy innovatív termék előnyeiből.

 

Napi beviteli javaslat: felnőtteknek napi 2 alkalommal, étkezés után, a csomagoláshoz mellékelt adagolókanállal.

A Flavon max tápértékeiről részletes információ a termék csomagolásán és az Összetevők menüpontban található.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.