MDF 777 MD ONE Sztetoszkóp belső orvosláshoz, rózsa arany / fehér

MDF 777 MD ONE Sztetoszkóp belső orvosláshoz, rózsa arany / fehér

Száma: 100044338939
Közvetlenül partnerünktől
Az MDF 777 egy kézzel készített rozsdamentes acél fejű sztetoszkóp, amely biztosítja a legjobb akusztikus paramétereket. További információ
51 910 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2022.10.07 - 2022.10.11 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100044338939

Leírás

Hosszú kábel, kétoldalas fej nyitott tölcsérrel. Hosszabb kábel, mint más sztetoszkópok esetén – a 777 modell rendkívül hosszú kábellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a beteg megvizsgálását még nehéz körülmények között is. Nagy sűrűségű anyagból készül – nem tapad, nem szétesik, nem tartalmaz latexet. Kétoldalas fej – a kétoldalas fej hagyományos formája, teljesen forgó akusztikus szelep, nyitott tölcsér és membrán jelenléte lehetõvé teszi az alacsony és magas hangok hallgatását. Különösen érzékeny membrán. A membrán ultraérzékeny hang erősítő rostból készül. A membrán tökéletes tömítettségét a membránmegtartó gyűrű biztosítja, amely optimális amplifikációt és magas szív- és tüdőátviteli frekvenciát biztosít 100–1000 Hz frekvencián. A membrán domború, hűtött PVC-ből készült tartós tartógyűrűvel a beteg nagyobb kényelme érdekében. Kiváló akusztikai javulás. Nagy tölcsér – egy nagyon nagy tölcsér nem hűtő gyűrűvel kiváló akusztikai javulást és alacsony frekvenciájú hangok elkülönítését biztosítja. Innovatív technológiák – ErgoMax. & nbsp; Egyéb, a használat kényelmét befolyásoló műszaki előnyök egy speciálisan szabadalmaztatott kivitel, amely két rugólevelen alapul, amelyeket az ErgoMax lánckábel rejtett el. Ennek a megoldásnak köszönhetően a sztetoszkóp jobban alkalmazkodik a fej alakjához, amelynek köszönhetően a felhasználó kevesebb nyomást érez. Ez nagyon fontos intenzív és fárasztó munka közben éjjel vagy nappal. AKCS piramis akusztikus kamra Egy másik megoldás a piramis akusztikus kamra (ACP), egy szabadalmaztatott kamra alumínium acél alakban egy piramisban , amely az akusztikus csővezetékben helyezkedik el az árvízrugók alatt, feladata az akusztikai vonal kinyílása az elágazási ponton, és a hangfrekvencia maximalizálása a fejhallgatóba. Egyéb műszaki adatok Fej technológia – kétoldalas. Nagy membrán – átmérő 4,9 cm. Kis membrán / tölcsér – átmérője 3,6 cm. Cord (lyre) – egycsatornás. Olajbogyó – lágy. Teljes hossz – 78 cm. A készülék súlya 198g. Életre szóló garancia.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.