Vitammy FLASH HTD8816C, Érintés nélküli hőmérő kétirányú méréstechnikával

Vitammy FLASH HTD8816C, Érintés nélküli hőmérő kétirányú méréstechnikával

Száma: 100040266011
Közvetlenül partnerünktől
Ideális szakembereknek és & nbsp; járványos alkalmazások (Covid 19). Modern kialakítás és fejlett érintés nélküli mérés Ez a Vitammy Flasch innovatív érintés nélküli hőmérője. & Nbsp; A legújabb mérési technológia & nbsp; 2 mérési módszerből áll, tervezés & nbsp; módosítás és számos hasznos funk További információ
8 470 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2022.8.18 - 2022.8.22 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100040266011

Leírás

Alkalmazások széles köre Ideális professzionális és járványos alkalmazásokhoz (COVID19), amelyek nagyban megkönnyítik és felgyorsítják az intenzív méréseket. A hőmérő jellemzői – a pisztoly ergonómiai alakja, -könnyű ravasz, -közvetlen akció, tanúsított orvostechnikai eszköz, – az eredmény gyors értelmezése, A mért hőmérsékletet színes háttérvilágítás emeli ki. zöld – normál hőmérséklet, sárga – emelkedett, vörös – láz Gyors, praktikus és pótolhatatlan otthon Tökéletes a gyermekek lázának megfigyelésére, otthon pótolhatatlan, például étkezéskészítés és fürdés közben. Kétféle módon mérhető innovatív mérés A VITAMMY FLASH a legújabb generációs hőmérő, amely 2 mérési eljárást kínál. Azonnali pontmérés az exponáló gomb egyetlen megnyomásával – amikor a sebességnek és a kiterjesztett mérésnek nagyobb pontossággal (kiterjesztett homlokpásztázás) van elsőbbsége – az exponáló gomb lenyomva tartása után meghosszabbítja a mérési időt és csökkenti a helyi befolyást biztosnak lenni. Fontos hőmérő funkciók 50 mérés memóriája segít figyelemmel kíséri a fertőzés menetét. A lázriasztás és a mérési eredmény háttérvilágítási színekkel történő értelmezése olyan funkciók, amelyek támogatják a szülő szerepét. Mérje meg az éjszakai hőmérsékletet anélkül, hogy aggódna a csecsemő felébresztése miatt. Csendes üzemmódban éjszaka vagy amikor a baba alszik, megmérheti a hőmérsékletet anélkül, hogy felébresztené. Mérési távolság – 1–5 cm.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.