LIFEFIT JOGA ROLLER B01 33x14 cm zöld
15x

LIFEFIT JOGA ROLLER B01

5 990 Ft

Masszázshenger. A Lifefit JOGA ROLLER B01 felbecsülhetetlen segítséget nyújt az izomfeszültség feloldásában és a vérkeringés javításában. A masszázshengerrel végzett tornagyakorlatok pedig pozitívan befolyásolja a bőr alatti zsír redukcióját.

Forgalmazó: MALL
LIFEFIT HOME BASIC, fekete-piros
38x

LIFEFIT HOME BASIC

11 990 Ft
11 490 Ft

felakasztható rendszer egy kiváló segítőtárs az egész test formában tartásához. A felakasztható rendszerrel való edzés nagyon természetes, mivel természetes mozgásról van szó, ami kíméli az ízületeket. A LIFEFIT HOME BASIC ideális otthoni felhasználásra.

Forgalmazó: MALL
Acra Egyensúly és Masszázs Korong, 33 cm
13x

Acra Egyensúly és Masszázs Korong, 33 cm

4 490 Ft

Az Acra Egyensúly és Masszázs Korongot rehabilitációs, terápiás gyakorlatokra, egyensúly és izomerő fejlesztésre egyaránt használhatjuk. Az eszköz enyhíti a hátfájást, ideális a test megerősítésére. A 33 cm-es korongot kis méretének köszönhetően otthon is használhatjuk és bárhova magunkkal vihetjük. A kiváló minőségű PVC anyagból készült eszköz 120 kg-ig terhelhető.

Forgalmazó: MALL
-21%
Master JÓGA KERÉK - YOGA POWER SYSTEM - 32 CM

Master JÓGA KERÉK - YOGA POWER SYSTEM - 32 CM

7 600 Ft
6 000 Ft
Akció

A MASTER Yoga Power System jóga kerék egy népszerű jóga segédeszköz. Segít a nehezebb nyújtó gyakorlatok kivitelezésében, hozzájárul a jobb hajlékonysághoz és flexibilitáshoz.

Partnerünktől: MASTER SPORT