EverGreen Hagyma fénylő sávokkal, x2, m. 8 cm
1 490 Ft 1 390 Ft

Újdonság

2 darab elegáns kivitelű karácsonyi díszből álló szett. Az Evergreen Hagyma fénylő sávokkal, x2, m 8 cm műanyagból készült, szinte széttörhetetlen. Tökéletesítsd karácsonyi díszítésedet.

DUE ESSE 3 db-os ezüst karácsonyi dísz készlet, 12 cm, matt/fényes
1 390 Ft

Újdonság

Karácsonyi dekoráció készlet karácsonyfa díszítéséhez. A Due Esse 3 db-os ezüst karácsonyi dísz készlet, 12 cm, matt/fényes 3 darab matt és fényes, 12 cm hosszú díszből áll. Szabadon kombinálható más dekorációkkal a tökéletes karácsonyi hangulat megteremtésének érdekében.

DUE ESSE 4 db karácsonyi dísz szett Ø 7 cm, piros/fehér, forma 2
1 390 Ft

Újdonság

Karácsonyi dekoráció szett a karácsonyfa díszítésére. Due Esse 4 db karácsonyi dísz szett Ø 7 cm, piros/fehér, forma 2 piros díszekből áll, fehér részletekkel. Tetszőlegesen kombinálható más dekorációval, hogy tökéletes karácsonyi hangulatot teremtsen.

DUE ESSE 6 db karácsonyi gömb készlet, piros/arany arany motívummal, Ø 8 cm
4 590 Ft 4 490 Ft

Újdonság

Hat darab dísz készlete karácsonyfára arany dekorral a Due Esse társaságtól. Két színváltozat és a különböző minták lehetővé teszik a karácsonyi díszek sokféle változatosságát – a díszek minden karácsonyfán vagy adventi koszorún szépen kitűnnek. Egy gömb átmérője 8 cm.

DUE ESSE 10 darabos karácsonyi toboz dísz készlet, 11 cm, fehér
6 290 Ft 6 090 Ft

Újdonság

Szép természetes 10 db karácsonyi dobozt tartalmazó készlet fehér színben a Due Esse márkától, ami megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt. A tobozok enyhén kifehérítettek, tehát behavazottnak tűnnek. Praktikus karácsonyi mintás szalaggal rendelkeznek, ami tökéletes a felakasztásukhoz. Köszöntsd a karácsonyt az otthonodban.

DUE ESSE 12 darabos készlet, angyal karácsonyi dekoráció, 6 db piros, 6 db fehér
3 490 Ft 3 390 Ft

Újdonság

Karácsonyi angyal alakú, szövetből készült dekoráció, ami megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt. Fára is felakasztható vagy dekorációként is felhasználható bárhol az otthonodban. A biztonságos fa anyagát különösen gyermekek és háziállatok jelenlétében fogod értékelni. A csomag 12 fehér és piros darabot tartalmaz.

DUE ESSE 12 db-os kék karácsonyi gömb készlet, Ø 8 cm
12 490 Ft

Újdonság

Tizenkét darabos gömb készlet egyszerű csillámos rajzolattal karácsonyfa díszítéséhez Due Esse márkától. Két szín variáns kínál nagyobb változatosságot – a dekorációk szépen kitűnnek minden karácsonyfán vagy adventi koszorún. Egy gömb átmérője 8 cm.

DUE ESSE 25 db-os piros karácsonyfadísz szett csúcsdísszel
6 290 Ft 6 090 Ft

Újdonság

Karácsonyfadísz szett 24 darab piros színű karácsonyi gömbbel matt, és fényes kiviztelezésben, 8 cm átmérőben, és 4 cm-es csillag alakú csúcsdísszel, amely a belső teredben felejthetetlen atmoszférát hoz létre.

DUE ESSE 3 db-os karácsonyfa dekoráció készlet, zöld gömb - csillámvonallal
1 890 Ft 1 790 Ft

Újdonság

Szép, 3 darabos, 13 cm átmérőjű, karácsonyfa díszt tartalmazó készlet, zöld színben csillámvonallal a Due Esse márkától, ami megteremti a megfelelő karácsonyi légkört. A gömbök műanyagból készültek, és praktikus füllel vannak kiegészítve a felakasztásához. Üdvözöld a Karácsonyt az otthonodban.

DUE ESSE 3 db-os karácsonyi dekoráció, hintaló, 8cm, piros/fehér
1 590 Ft 1 490 Ft

Újdonság

A gyönyörű karácsonyi díszek, hintaló alakú, 3 db, 8 cm-es magasságú, piros-fehér kivitelben, a Due Esse márkától igazi karácsonyi hangulatot kölcsönöz. A hintalovak műanyagból készülnek, praktikus akasztólyukkal. Nemcsak a karácsonyfára, hanem más kreatív ötleteihez is felhasználhatók.

DUE ESSE 30 db-os karácsonyfadísz szett - gömbök Ø 6 cm, fehér/piros
5 890 Ft 5 690 Ft

Újdonság

30 db-os karácsonyfadísz szett gömbök formájában 6cm-es átmérővel, amelyek élettelivé varázsolják a karácsonyfádat. A gömbök piros és fehér kivitelben készültek. A karécsonyfát a továbbiakban csúcsdísszel és füzérrel ajánljuk díszíteni.

DUE ESSE 4 db karácsonyi csengő készlet ágacskával, Ø 9 cm, piros
5 890 Ft 5 690 Ft

Újdonság

A gyönyörű 4db-os karácsonyi csengő 9 cm-es átmérővel, piros kivitelben, a Due Esse márkától igazi karácsonyi hangulatot kölcsönöz. A csengők műanyagból és fémből készülnek, praktikus akasztólyukkal. Nemcsak a karácsonyfára, hanem más kreatív ötleteihez is felhasználhatók.

DUE ESSE Jégcsap karácsonyfadísz készlet – 3 db
1 390 Ft

Újdonság

A gyönyörű 3 darabból álló jégcsap karácsonyfadísz fehér kivitelben a Due Esse márkától igazi karácsonyi hangulatba hoz. A díszek gyönyörű téli kivitelben pompáznak és a karácsonyfa legszebb dekorációi lesznek. Üdvözöld a karácsonyt otthonodban.

DUE ESSE Karácsonyfa csúcsdísz - arany, 29 cm
1 790 Ft

Újdonság

Az arany színű műanyag csúcsdísz piros dekorációval, olyan lesz a karácsonyfádon, mint hab a tortán, amely feldobja majd az ünnepi belső teret. A dekoráció magassága 29 cm.

DUE ESSE 10 darabos karácsonyi toboz dísz készlet, 11 cm, ezüst
6 290 Ft 6 090 Ft

Újdonság

Szép természetes 10 db karácsonyi dobozt tartalmazó készlet ezüst színben a Due Esse márkától, ami megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt. Az ezüst színű tobozok praktikus karácsonyi mintás szalaggal rendelkeznek, ami tökéletes a felakasztásukhoz. Köszöntsd a karácsonyt az otthonodban.

DUE ESSE 10 db-os karácsonyi dekoráció készlet - csillag, arany parafa, Ø 7 cm
5 590 Ft 5 390 Ft

Újdonság

Szép, 10 darab, 7 cm átmérőjű, karácsonyi csillag díszt tartalmazó készlet, arany parafa színben a Due Esse márkától, ami megteremti a megfelelő karácsonyi légkört. A csillagok műanyagból készültek, és praktikus füllel vannak kiegészítve a felakasztásához. Köszöntsd a karácsonyt az otthonodban.

DUE ESSE 10 karácsonyi piros makk készlet, 8 cm, fehér csillám
5 590 Ft 5 390 Ft

Újdonság

Tíz darab dísszel a csomagban makk alakban a karácsonyfára finom fehér csillogással. A hagyományos piros fényes szín és a hagyományos motívum minden karácsonyfán szépen kitűnik. Due Esse márkájú díszek mérete 8 cm.

DUE ESSE 12 darabos fa csillag karácsonyi dekoráció készlet, 6 db piros, 6 db fehér
3 490 Ft 3 390 Ft

Újdonság

Karácsonyi csillag alakú, szövetből készült dekoráció, ami megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt. Fára is felakasztható vagy dekorációként is felhasználható bárhol az otthonodban. A biztonságos fa anyagát különösen gyermekek és háziállatok jelenlétében fogod értékelni. A csomag 12 fehér és piros darabot tartalmaz.

DUE ESSE 12 db karácsonyi gömb csúcsdísszel s füzérrel, kék, Ø 8 cm
9 090 Ft 8 890 Ft

Újdonság

12 darabos karácsonyi gömb készlet, füzérrel és csúcsdísszel a Due Esse társaságtól. A kék különböző árnyalatai jól passzolnak egymáshoz – a díszek minden karácsonyfán szépen kitűnnek. A készlet golyóinak átmérője 8 cm, csúcsdísz 28 cm magas.

DUE ESSE 16 db-os karácsonyi dekoráció - légyölő galóca, 7 cm, piros/fehér
5 890 Ft 5 690 Ft

Újdonság

A gyönyörű karácsonyi díszek, légyölő galóca alakú, 16 db, 7 cm-es magasságú, piros-fehér kivitelben, a Due Esse márkától igazi karácsonyi hangulatot kölcsönöz. A légyölő galóca műanyagból készülnek, praktikus akasztólyukkal. Ez a retro dísz nemcsak a karácsonyfára, hanem más kreatív ötleteihez is felhasználhatók.

DUE ESSE 2 darabos karácsonyfa dekoráció készlet, fehér
1 690 Ft 1 590 Ft

Újdonság

Karácsonyi fa alakú, szövetből készült dekoráció, ami megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt. Fára is felakasztható vagy dekorációként is felhasználható bárhol az otthonodban. A biztonságos textil anyagát különösen gyermekek és háziállatok jelenlétében fogod értékelni. A csomagolás 2 darabot tartalmaz.

DUE ESSE 2 darabos karácsonyfa dekoráció készlet, piros
1 690 Ft 1 590 Ft

Újdonság

Karácsonyi fa alakú, szövetből készült dekoráció, ami megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt. Fára is felakasztható vagy dekorációként is felhasználható bárhol az otthonodban. A biztonságos textil anyagát különösen gyermekek és háziállatok jelenlétében fogod értékelni. A csomagolás 2 darabot tartalmaz.

DUE ESSE 20 db-os üvegből készült, gyöngyház színű karácsonyi gömb készlet, Ø 8 cm
14 490 Ft

Újdonság

Díszítsd a karácsonyfád valódi eleganciával és stílussal! A Due Esse 20 db-os, Ø 8 cm átmérőjű, üvegből készült karácsonyi gömb készlet gyöngyház színben 20 darab részletesen kidolgozott, üvegből készült díszt tartalmaz, amely fényűző megjelenést kölcsönöz. Könnyen kombinálható más típusú és színű díszekkel.

DUE ESSE 25 db karácsonyi gömb csillaggal, két méretben, két fajta matt/fényes, arany
5 890 Ft 5 690 Ft

Újdonság

24 darab arany karácsonyi gömb készlet, csillag alakú csúccsal a Due Esse társaságtól. A különböző méretű gömbök matt vagy fényes kialakításban a karácsonyi díszek nagyobb változatosságát teszi lehetővé – a díszek minden karácsonyfán szépen kitűnnek. A nagyobb gömbök átmérője 8 cm, a kisebbeké 4 cm.

DUE ESSE 3 darabos karácsonyfadísz készlet, 14 cm
5 590 Ft 5 390 Ft

Újdonság

Szép, 3 darab, 14 cm-es, felakasztható karácsonyi Santa díszt tartalmazó készlet a Due Esse márkától, ami megteremti a megfelelő karácsonyi légkört. A Santák műanyagból készültek, és praktikus füllel vannak kiegészítve a felakasztásához. Köszöntsd a karácsonyt az otthonodban.

DUE ESSE 3 db-os ezüst karácsonyi dísz készlet, 16 cm, 1 alak
1 890 Ft 1 790 Ft

Újdonság

Karácsonyi dekoráció készlet karácsonyfa díszítéséhez. A Due Esse 3 db-os ezüst karácsonyi dísz készlet, 16 cm, 1 alak 3 darab fényes, 16 cm hosszú díszből áll. Szabadon kombinálható más dekorációkkal a tökéletes karácsonyi hangulat megteremtésének érdekében.

DUE ESSE 3 db-os ezüst karácsonyi dísz készlet, 8 cm, 2 alak
1 890 Ft 1 790 Ft

Újdonság

Karácsonyi dekoráció készlet karácsonyfa díszítéséhez. A Due Esse 3 db-os ezüst karácsonyi dísz készlet, 8 cm, 2 alak 3 darab fényes, 16 cm hosszú díszből áll. Szabadon kombinálható más dekorációkkal a tökéletes karácsonyi hangulat megteremtésének érdekében.

DUE ESSE 3 db-os karácsonyfa dekoráció készlet, piros gömb - csillámvonallal
1 890 Ft 1 790 Ft

Újdonság

Szép, 3 darabos, 13 cm átmérőjű, karácsonyfa díszt tartalmazó készlet, piros színben csillámvonallal a Due Esse márkától, ami megteremti a megfelelő karácsonyi légkört. A gömbök műanyagból készültek, és praktikus füllel vannak kiegészítve a felakasztásához. Üdvözöld a Karácsonyt az otthonodban.

DUE ESSE 3 db-os karácsonyi dekoráció, hintaló, 8cm, arany/fehér
1 590 Ft 1 490 Ft

Újdonság

A gyönyörű karácsonyi díszek, hintaló alakú, 3 db, 8 cm-es magasságú, arany-fehér kivitelben, a Due Esse márkától igazi karácsonyi hangulatot kölcsönöz. A hintalovak műanyagból készülnek, praktikus akasztólyukkal. Nemcsak a karácsonyfára, hanem más kreatív ötleteihez is felhasználhatók.

DUE ESSE 3 db-os karácsonyi dekoráció, hintaló, 8cm, ezüst/fehér
1 590 Ft 1 490 Ft

Újdonság

A gyönyörű karácsonyi díszek, hintaló alakú, 3 db, 8 cm-es magasságú, ezüst-fehér kivitelben, a Due Esse márkától igazi karácsonyi hangulatot kölcsönöz. A hintalovak műanyagból készülnek, praktikus akasztólyukkal. Nemcsak a karácsonyfára, hanem más kreatív ötleteihez is felhasználhatók.

DUE ESSE 3 db-os karácsonyi dekoráció készlet, piros-fehér, 1. forma
1 390 Ft

Újdonság

Karácsonyi dekoráció készlet a karácsonyfa díszítéséhez. A Due Esse 16 cm nagyságú piros/fehér színű 3 db karácsonyi díszletből álló készlet, az 1 formájú 3 darab díszt tartalmaz fényes kivitelben, 16 cm hosszúságban. Szabadon kombinálhatod más díszekkel a tökéletes karácsonyi hangulat megteremtéséhez.

DUE ESSE 4 db 7 cm-es karácsonyi dísz szett, piros, fehér csíkkal
1 390 Ft

Újdonság

Karácsonyi dekoráció szett a karácsonyfa díszítésére. Due Esse 4 db 7 cm-es karácsonyi dísz szett, piros, fehér csíkkal, piros díszekből áll fehér részletekkel. Tetszőlegesen kombinálható más dekorációval, hogy tökéletes karácsonyi hangulatot teremtsen.

DUE ESSE 4 db karácsonyi csengő készlet ágacskával, Ø 9 cm, barna
5 890 Ft 5 690 Ft

Újdonság

A gyönyörű 4db-os karácsonyi csengő 9 cm-es átmérővel, barna kivitelben, a Due Esse márkától igazi karácsonyi hangulatot kölcsönöz. A csengők műanyagból és fémből készülnek, praktikus akasztólyukkal. Nemcsak a karácsonyfára, hanem más kreatív ötleteihez is felhasználhatók.

DUE ESSE 4 db-os arany karácsonyi gömb készlet, Ø 10 cm
5 290 Ft 5 190 Ft

Újdonság

4 darabos gömb készlet csillámos rajzolattal karácsonyfa díszítéséhez a Due Esse márkától. Minden gömb saját egyedi mintával rendelkezik – fényes kialakításuknak köszönhetően a karácsonyfán vagy az adventi koszorún szó szerint ragyogni fognak. Egy gömb átmérője 10 cm.

DUE ESSE 4 db-os ezüst karácsonyi dísz készlet, Ø 7 cm, 3 alak
1 890 Ft 1 790 Ft

Újdonság

4 db-os karácsonyi dekoráció készlet karácsonyfa díszítéséhez. A Due Esse 4 db-os ezüst karácsonyi dísz készlet, Ø 7 cm, 3 alak 4 darab fényes, 7 cm átmérőjű díszből áll. Szabadon kombinálható más dekorációkkal a tökéletes karácsonyi hangulat megteremtésének érdekében.

DUE ESSE 4 db-os karácsonyi dekoráció rénszarvas, 16 cm, átlátszó
2 090 Ft 1 990 Ft

Újdonság

A Due Esse márkájú 16 cm magas egyszerű 4-dbos rénszarvas átlátszó kivitelben nem csak a gyerekeket vidítja fel. A díszek műanyagból készülnek, praktikus fül található a felakasztáshoz. Nemcsak a karácsonyfára, hanem más kreatív ötleteihez is felhasználhatók.

DUE ESSE 4 db-os karácsonyi dísz készlet, 13 cm, réz árnyalatok
1 390 Ft

Újdonság

4 db-os karácsonyi dekoráció készlet karácsonyfa díszítéséhez. A Due Esse 4 db-os karácsonyi dísz készlet, 13 cm, réz árnyalatok 4 darab matt, 13 cm hosszú díszből áll. Szabadon kombinálható más dekorációkkal a tökéletes karácsonyi hangulat megteremtésének érdekében.

DUE ESSE 6 karácsonyi gömb készlete, kék/ezüst ezüst motívummal, Ø 8 cm
4 590 Ft 4 490 Ft

Újdonság

Hat darab dísz a karácsonyfához ezüst díszítéssel a Due Esse társaságtól. Két színváltozat és a különböző minták lehetővé teszik a karácsonyi díszek sokféle változatosságát – a díszek minden karácsonyfán vagy adventi koszorún szépen kitűnnek. Egy gömb átmérője 8 cm.

DUE ESSE 8 db-os karácsonyi fából készült dísz 6,5 cm
4 590 Ft 4 490 Ft

Újdonság

Fából készült karácsonyi dísz hurokkal a könnyű felakasztás érdekében. A Due Esse 6 db-os karácsonyi fából készült dísz 6,5 cm hóember, rénszarvas, angyal és fa díszeket tartalmaz festett felülettel. Kedved szerint kombinálhatod további díszekkel a tökéletes karácsonyi hangulat érdekében.

DUE ESSE Anyagból készült ajándék dísz, 12,5 cm
1 490 Ft 1 390 Ft

Újdonság

Szép, 12,5 cm magas anyagból készült karácsonyi ajándék dísz színes kivitelben a Due Esse márkától, ami megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt. Az ajándék klasszikus mintájú anyagból készült, kiegészítve egy praktikus szalaggal a felakasztásához. Üdvözöld a karácsonyt az otthonodban.

DUE ESSE Anyagból készült csillag dísz, 12,5 cm
1 490 Ft 1 390 Ft

Újdonság

Szép, 12,5 cm magas anyagból készült karácsonyi csillag dísz színes kivitelben a Due Esse márkától, ami megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt. A csillag klasszikus mintájú anyagból készült, kiegészítve egy praktikus szalaggal a felakasztásához. Üdvözöld a karácsonyt az otthonodban.

DUE ESSE Anyagból készült csizma dísz, 12,5 cm
1 490 Ft 1 390 Ft

Újdonság

Szép, 12,5 cm magas anyagból készült csizma karácsonyi dísz színes kivitelben a Due Esse márkától, ami megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt. A csizma klasszikus mintájú anyagból készült, kiegészítve egy praktikus szalaggal a felakasztásához. Üdvözöld a karácsonyt az otthonodban.

DUE ESSE Anyagból készült cukorka bot dísz, 12,5 cm
1 490 Ft 1 390 Ft

Újdonság

Szép, 12,5 cm magas anyagból készült karácsonyi cukorka bot dísz színes kivitelben a Due Esse márkától, ami megteremti a megfelelő légkört a karácsonyi ünnepek alatt. A cukorka bot klasszikus mintájú anyagból készült, kiegészítve egy praktikus szalaggal a felakasztásához. Üdvözöld a karácsonyt az otthonodban.