4Cars TIR 15 Bar abroncs nyomásmérő
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nyomásmérő a gumiabroncshoz. Méretének köszönhetően alkalmas teherautóhoz. – Ellenálló fémváz

CarPoint Antenna Golf 16V erősítővel fekete
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elektronikus antenna erősítővel. Fix szög 52 °. Alkalmas VW, Audi, BMW és Opel számára. Levehető antenna árboc. Kábel 3,6 m.

4Cars Fém kompresszor, 12V, 150PSI, 11BAR
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ellenálló és nagy teljesítményű kompresszor 12 V-os csatlakozóba. Nagy nyomásmérővel a gumiban levő megfelelő nyomáshoz. Praktikus táskában csomagolva.

SENCOR SCA PARK100 Parkolószenzor
6 090 Ft

2 év garancia

Sencor SCA Park100 parkolásérzékelő figyelmezteti a vezetőt akusztikus jelzésekkel arról, hogy az akadály milyen messze és hol található, hogy védje parkolás közben a gépjármű mögött található személyeket és tárgyakat. A hátrameneti sebesség bekapcsolásakor a rendszer automatikusan bekapcsol. A szenzorok a tárgyak éleinek ultrahangos érzékelése elvén működnek és úgy kerültek kialakításra, hogy a külalakjuk illeszkedjék az Ön gépjárművének lökhárítójához.

CarPoint Antenna Golf 16V fekete
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Antenna Golf 16V fekete. Ez a 16V-os antenna nagyszerű rádiós jelet közvetít vezetés közben. Az antenna kivehető rúddal rendelkezik DIN csatlakozással. Ez az antenna alkalmas az olyan autókra, mint az Audi, a BMW és a Vauxhall.

CarPoint Car Comfort Autós ülésvédő
12 990 Ft

Carpoint Car Comfort ülésvédő párna szabvány formatervezése által rugalmasan az autóülések alakjához igazítható. A párna amellett, hogy megvédi az ülést a szennyeződésektől, puha anyagának köszönhetően plusz kényelmet is biztosít. Szürke-fekete színvilága jól illik bármilyen autóba.

CarPoint Biztosító kerék csavarok M12 × 1,25 × 26 mm Conical
3 590 Ft

Biztosító kerék csavarok megvédik az autót a szétszerelés elől a szokványos szerszámokkal. A készlet tartalma 4 darab + egyedi kulcs. 1 kerékre 1 rögzítőcsavar van szerelve. Ötvözött és acél tárcsákra alkalmazható. Típus M12 × 1,25 × 26 mm.

CarPoint Utánfutó szett - ponyva, háló, hevederek - 7 darab
16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teljes szett a rakomány bebiztosításához. A szett 7 darabból áll – háló az utánfutóra (1,5 × 2,55 m), 60 csavar, 20 kampó, ponyva (2 × 3 m), kötél, rögzítő racsnis hevederek és 2 poggyászpánt (TÜV / GS).

CarPoint Utánfutó háló 200 × 300 cm finom hálós anyag
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

200 × 300 cm-es utánfutó háló, amely megakadályozza a kis részek kiesését homok, sóder vagy fametszés utáni hulladék szállítása során. Finom hálós anyagból, megerősített élek és 50 cm-es szemtávolság.

Compass Kézi pumpa 510 x 35mm ALU manométerrel
3 990 Ft

Kézi pumpa a kerekek felfújásához az autók, kerékpárok esetében, de akár sport labdák esetében is. Alumínium és műanyag kidolgozás. Kétkezes markolat a rendszeres tempó érdekében. A levegőtömlő hossza 55 cm. Compass Kézi pumpa 510 × 35mm ALU manométerrel lehajtható támasszal a stabilitás megőrzéséhez.

4Cars Teleszkópos kerékkulcs 17 / 19mm és 21/23 mm
4 890 Ft

Teleszkópos kerékkulcs a kerékcsavarok és anyák felhelyezésére, illetve meghúzására. Teleszkópos rendszer könnyíti meg a munkát és felerősíti a hatását. Kiváló minőségű acélból készült hosszú élettartam érdekében.

CarPoint 1 Dugattyús alumínium lábpumpa
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Carpoint 1 dugattyús alumínium lábpumpa számos célra, például autók, kerékpárok gumijához, gumimatrachoz és labdához is kiválóan használható. Csúszásgátló felületének köszönhetően a pedál kényelmes és hatékony munkát biztosít. A beépített nyomásmérővel pontosan nyomon követhető a szükséges levegő mennyisége.

CarPoint Kompresszor, 12V, 7 bar
18 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Carpoint Kompresszor tökéletes választás mindenki számára! Szivargyújtós kivitelének köszönhetően, üzemeltetése roppant egyszerű. Kiváló minőségű 12 V-os kompresszor autó- illetve kerékpárabroncsok gyors felfújásához. A percenként 35 literes teljesítményű levegőszállítással még a busz- és tehergépjárműabroncsok is felfújhatók.

CarPoint LED helyzetjelző lámpa piros/fehér 148mm bal-19%
9 890 Ft 7 990 Ft

Akció

LED helyzetjelző lámpa 10 – 30 V-os feszültségre. Ezzel a helyzetjelző lámpával az utánfutód vagy a lakókocsid mindig látható lesz. A közúti forgalom többi tagjának jelzi a járműved szélességét és megakadályozza a szükségtelen közlekedési baleseteket. Bal oldalra szerelhető.

CarPoint LED helyzetjelző lámpa piros/fehér 148mm jobb-19%
9 890 Ft 7 990 Ft

Akció

LED helyzetjelző lámpa 10 – 30 V-os feszültségre. Ezzel a helyzetjelző lámpával az utánfutód vagy a lakókocsid mindig látható lesz. A közúti forgalom többi tagjának jelzi a járműved szélességét és megakadályozza a szükségtelen közlekedési baleseteket. Jobb oldalra szerelhető.

CarPoint Pneu, Digitális keréknyomás mérő
3 690 Ft

Carpoint Pneu, digitális keréknyomás mérő alkalmas személyautók, motorkerékpárok, teherautók, kerékpárok légnyomás ellenőrzésére. A készülék megmutatja, hogy a kerékabroncsban mekkora nyomás uralkodik, ezt digitálisan jelzi ki. A digitálisan kijelzésre az alábbi opciók állnak rendelkezésre: PSI, BAR, Kpa, kg/cm2.

CarPoint Profi 4bar, Keréknyomás mérő
3 690 Ft

Carpoint Profi 4bar, keréknyomás mérő alkalmas kerékpárok, személyautók, motorkerékpárok légnyomás ellenőrzésére. A készülék megmutatja, hogy a kerékabroncsban mekkora nyomás uralkodik. Megfelel GS / TÜV minőségi tanúsítványoknak!

CarPoint Sárga megkülönböztető lámpa 12V
6 090 Ft

Extrém fényerejű, mágnessel rögzíthető, CarPoint Sárga Megkülönböztető lámpa ideális kültéri használatra Szabványos szivargyújtóról muködtetethető, 12 V-os. 3 méter hosszú hálozati kábellel amely kényelmes használatot biztosít.

CarPoint Utánfutó és csomagrögzítő háló, 160x250 cm
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vastag kötélből készült CarPoint Utánfutó és csomagrögzítő háló 160×250 cm nagyságú. Szegélyei rugalmasak ezáltal könnyű a felhelyezés. A háló lyukai 3,5 × 3,5 cm-esek.

Compass Kézi pumpa 500 x 32mm CHROM, manométerrel
3 190 Ft

Kézi pumpa a kerekek felfújásához az autók, kerékpárok esetében, de akár sport labdák esetében is. Krómozott fém és műanyag kidolgozás. Kétkezes markolat a rendszeres tempó érdekében. Compass Kézi pumpa 500 × 32mm CHROM, manométerrel, lehajtható támasszal a stabilitás megőrzéséhez.