CarPoint 1 Dugattyús alumínium lábpumpa
5 290 Ft

Carpoint 1 dugattyús alumínium lábpumpa számos célra, például autók, kerékpárok gumijához, gumimatrachoz és labdához is kiválóan használható. Csúszásgátló felületének köszönhetően a pedál kényelmes és hatékony munkát biztosít. A beépített nyomásmérővel pontosan nyomon követhető a szükséges levegő mennyisége.

4Cars Fém kompresszor, 12V, 150PSI, 11BAR
10 990 Ft

Ellenálló és nagy teljesítményű kompresszor 12 V-os csatlakozóba. Nagy nyomásmérővel a gumiban levő megfelelő nyomáshoz. Praktikus táskában csomagolva.

CarPoint Car Comfort Autós ülésvédő
10 490 Ft

Carpoint Car Comfort ülésvédő párna szabvány formatervezése által rugalmasan az autóülések alakjához igazítható. A párna amellett, hogy megvédi az ülést a szennyeződésektől, puha anyagának köszönhetően plusz kényelmet is biztosít. Szürke-fekete színvilága jól illik bármilyen autóba.

4Cars Teleszkópos kerékkulcs 17 / 19mm és 21/23 mm
4 290 Ft

Teleszkópos kerékkulcs a kerékcsavarok és anyák felhelyezésére, illetve meghúzására. Teleszkópos rendszer könnyíti meg a munkát és felerősíti a hatását. Kiváló minőségű acélból készült hosszú élettartam érdekében.

CarPoint Sárga megkülönböztető lámpa 12V
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Extrém fényerejű, mágnessel rögzíthető, CarPoint Sárga Megkülönböztető lámpa ideális kültéri használatra Szabványos szivargyújtóról muködtetethető, 12 V-os. 3 méter hosszú hálozati kábellel amely kényelmes használatot biztosít.

CarPoint Automatikus digitális kompresszor (0623214)
15 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Carpoint Automatikus digitális kompresszor tökéletes választás mindenki számára! Szivargyújtós kivitelének köszönhetően, üzemeltetése roppant egyszerű. A kiváló minőségű 12 V-os kompresszor alkalmas autó- illetve kerékpárabroncsok gyors felfújásához. Kis mérete lehetővé teszi a könnyű szállítást, és a beépített LED dióda csak még praktikusabbá teszi.

SENCOR SCA PARK100 Parkolószenzor
5 990 Ft 5 290 Ft

2 év garancia

Sencor SCA Park100 parkolásérzékelő figyelmezteti a vezetőt akusztikus jelzésekkel arról, hogy az akadály milyen messze és hol található, hogy védje parkolás közben a gépjármű mögött található személyeket és tárgyakat. A hátrameneti sebesség bekapcsolásakor a rendszer automatikusan bekapcsol. A szenzorok a tárgyak éleinek ultrahangos érzékelése elvén működnek és úgy kerültek kialakításra, hogy a külalakjuk illeszkedjék az Ön gépjárművének lökhárítójához.

CarPoint Profi 4bar, Keréknyomás mérő
3 190 Ft

Carpoint Profi 4bar, keréknyomás mérő alkalmas kerékpárok, személyautók, motorkerékpárok légnyomás ellenőrzésére. A készülék megmutatja, hogy a kerékabroncsban mekkora nyomás uralkodik. Megfelel GS / TÜV minőségi tanúsítványoknak!

CarPoint Pneu, Digitális keréknyomás mérő
2 990 Ft

Carpoint Pneu, digitális keréknyomás mérő alkalmas személyautók, motorkerékpárok, teherautók, kerékpárok légnyomás ellenőrzésére. A készülék megmutatja, hogy a kerékabroncsban mekkora nyomás uralkodik, ezt digitálisan jelzi ki. A digitálisan kijelzésre az alábbi opciók állnak rendelkezésre: PSI, BAR, Kpa, kg/cm2.

CarPoint Utánfutó szett - ponyva, háló, hevederek - 7 darab
13 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teljes szett a rakomány bebiztosításához. A szett 7 darabból áll – háló az utánfutóra (1,5 × 2,55 m), 60 csavar, 20 kampó, ponyva (2 × 3 m), kötél, rögzítő racsnis hevederek és 2 poggyászpánt (TÜV / GS).

CarPoint Antenna Golf 16V fekete
3 690 Ft

Antenna Golf 16V fekete. Ez a 16V-os antenna nagyszerű rádiós jelet közvetít vezetés közben. Az antenna kivehető rúddal rendelkezik DIN csatlakozással. Ez az antenna alkalmas az olyan autókra, mint az Audi, a BMW és a Vauxhall.

CarPoint Biztosító kerék csavarok M12 × 1,25 × 26 mm Conical
3 390 Ft

Biztosító kerék csavarok megvédik az autót a szétszerelés elől a szokványos szerszámokkal. A készlet tartalma 4 darab + egyedi kulcs. 1 kerékre 1 rögzítőcsavar van szerelve. Ötvözött és acél tárcsákra alkalmazható. Típus M12 × 1,25 × 26 mm.

CarPoint LED helyzetjelző lámpa piros/fehér 148mm jobb
8 190 Ft

LED helyzetjelző lámpa 10 – 30 V-os feszültségre. Ezzel a helyzetjelző lámpával az utánfutód vagy a lakókocsid mindig látható lesz. A közúti forgalom többi tagjának jelzi a járműved szélességét és megakadályozza a szükségtelen közlekedési baleseteket. Jobb oldalra szerelhető.

CarPoint Utánfutó háló 250 × 450 cm finom hálós anyag
13 190 Ft 12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

250 × 450 cm-es utánfutó háló, amely megakadályozza a kis részek kiesését homok, sóder vagy fametszés utáni hulladék szállítása során. Finom hálós anyagból, megerősített élek és 50 cm-es szemtávolság.

Compass Kézi pumpa 510 x 35mm ALU manométerrel
3 590 Ft

Kézi pumpa a kerekek felfújásához az autók, kerékpárok esetében, de akár sport labdák esetében is. Alumínium és műanyag kidolgozás. Kétkezes markolat a rendszeres tempó érdekében. A levegőtömlő hossza 55 cm. Compass Kézi pumpa 510 × 35mm ALU manométerrel lehajtható támasszal a stabilitás megőrzéséhez.

CarPoint Kompresszor, 12V, 7 bar
14 690 Ft

Carpoint Kompresszor tökéletes választás mindenki számára! Szivargyújtós kivitelének köszönhetően, üzemeltetése roppant egyszerű. Kiváló minőségű 12 V-os kompresszor autó- illetve kerékpárabroncsok gyors felfújásához. A percenként 35 literes teljesítményű levegőszállítással még a busz- és tehergépjárműabroncsok is felfújhatók.

CarPoint LED helyzetjelző lámpa piros/fehér 148mm bal
8 190 Ft

LED helyzetjelző lámpa 10 – 30 V-os feszültségre. Ezzel a helyzetjelző lámpával az utánfutód vagy a lakókocsid mindig látható lesz. A közúti forgalom többi tagjának jelzi a járműved szélességét és megakadályozza a szükségtelen közlekedési baleseteket. Bal oldalra szerelhető.

CarPoint Utánfutó háló 200 × 300 cm finom hálós anyag
8 290 Ft

200 × 300 cm-es utánfutó háló, amely megakadályozza a kis részek kiesését homok, sóder vagy fametszés utáni hulladék szállítása során. Finom hálós anyagból, megerősített élek és 50 cm-es szemtávolság.

Compass Kézi pumpa 500 x 32mm CHROM, manométerrel
2 790 Ft

Kézi pumpa a kerekek felfújásához az autók, kerékpárok esetében, de akár sport labdák esetében is. Krómozott fém és műanyag kidolgozás. Kétkezes markolat a rendszeres tempó érdekében. Compass Kézi pumpa 500 × 32mm CHROM, manométerrel, lehajtható támasszal a stabilitás megőrzéséhez.