Nyomáspisztoly manométerrel

Márka: Katalógus száma: 100004142006

Közvetlenül partnerünktől

Nyomáspisztoly manométerrel

Nyomáspisztoly manométerrel További információ

2770

2 770 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100004142006

Leírás

Termékleírás

Nyomáspisztoly manométerrel
Gumiabroncs fúvató pisztoly. A gumiabroncs fúvató pisztollyal könnyedén végezhet gyors és precíz munkát. A gumiabroncs fúvató pisztoly elsősorban személygépkocsi abroncsok felfúvatásához ajánlott. A fúvópisztoly rendelkezik felfújó és leeresztő funkcióval egyaránt. A gumiabroncs fúvató pisztoly max. 8 bar nyomáson használható.

Funkciók:

Javasolt felhasználás: Barkácsolás
A szerszám csatlakoztatása a kompresszorhoz
  • 1. A szerszámba csavarozza be a gyorscsatlakozó ellendarabot (ha nincs becsavarozva). A gyorscsatlakozó menetére tekerjen teflon szalagot. Ha a pisztoly fúvókáján tömítetlenséget tapasztal, akkor a fúvóka menetére is tekerjen teflon szalagot.
  • 2. A szerszámot a gyorscsatlakozós tömlőn keresztül csatlakoztassa a sűrített levegő rendszerhez.
  • 3. A levegő tömlőt csatlakoztassa a kompresszorhoz, majd a nyomásszabályozón állítsa be az üzemi nyomást. A kompresszor biztonságos használatához tartsa be a kompresszor használati utasításait.A kompresszor a maximális teljesítményének az elérésekor biztosítson megfelelő töltőkapacitást az adott szerszám használatához.
  • 4. A pisztolyt a ravasz (működtető kapcsoló) megnyomásával kapcsolja be. A levegő kikapcsolásához a ravaszt engedje el.
  • 5. A gumiabroncs töltő tömlő végén nyomja meg a kart, a tömlőt húzza a gumiabroncs szelepre, majd a kart engedje el. A levételhez nyomja meg a kart, és húzza le a tömlőt szelepről. Az aktuális nyomást a nyomásmérőről olvashatja le.
  • 6. A munka befejezését követően kapcsolja ki a sűrített levegő forrását, nyomásmentesítse a pneumatikus rendszer a kompresszor használati utasításában olvasható módon, majd csatlakoztassa le a szerszámot a légtömlőről.
•A szétbontáshoz a gyorscsatlakozó gyűrűjét húzza hátra, majd húzza ki az ellendarabot.

Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.