VAPOL CZ Szett levegő fúvó+felfúj.pisztoly+spirál tömlő 5m

Márka: VAPOL CZ Katalógus száma: 100004141978

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2020.08.30. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

VAPOL CZ Szett levegő fúvó+felfúj.pisztoly+spirál tömlő 5m

Szett levegő fúvó+felfúj.pisztoly+spirál tömlő 5m További információ

7400

7 900 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
7 400 Ft

Katalógus száma: 100004141978

Leírás

Termékleírás

Szett 3 az1-ben 2db kompresszor pistoly (manométeres felfujó és levegő fúvó), spirál cső/tömlő- 5m-es
A szerszám csatlakoztatása a kompresszorhoz
  • 1. A szerszámba csavarozza be a gyorscsatlakozó ellendarabot (ha nincs becsavarozva). A gyorscsatlakozó menetére tekerjen teflon szalagot. Ha a pisztoly fúvókáján tömítetlenséget tapasztal, akkor a fúvóka menetére is tekerjen teflon szalagot.
  • 2. A szerszámot a gyorscsatlakozós tömlőn keresztül csatlakoztassa a sűrített levegő rendszerhez.
  • 3. A levegő tömlőt csatlakoztassa a kompresszorhoz, majd a nyomásszabályozón állítsa be az üzemi nyomást. A kompresszor biztonságos használatához tartsa be a kompresszor használati utasításait.A kompresszor a maximális teljesítményének az elérésekor biztosítson megfelelő töltőkapacitást az adott szerszám használatához.
  • 4. A pisztolyt a ravasz (működtető kapcsoló) megnyomásával kapcsolja be. A levegő kikapcsolásához a ravaszt engedje el.
  • 5. A gumiabroncs töltő tömlő végén nyomja meg a kart, a tömlőt húzza a gumiabroncs szelepre, majd a kart engedje el. A levételhez nyomja meg a kart, és húzza le a tömlőt szelepről. Az aktuális nyomást a nyomásmérőről olvashatja le.
  • 6. A munka befejezését követően kapcsolja ki a sűrített levegő forrását, nyomásmentesítse a pneumatikus rendszer a kompresszor használati utasításában olvasható módon, majd csatlakoztassa le a szerszámot a légtömlőről.
•A szétbontáshoz a gyorscsatlakozó gyűrűjét húzza hátra, majd húzza ki az ellendarabot.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.