Műanyag sárvédő ív Audi A3 I 1996 - 2003 3 ajtós hatchback, 4 részes szett

Műanyag sárvédő ív Audi A3 I 1996 - 2003 3 ajtós hatchback, 4 részes szett

Száma: 8610087
Közvetlenül partnerünktől
Ha zavarja a korrózió, vagy egyszerűen csak szeretne különbözni más sorozatgyártású autóktól, a műanyag sárvédő ív a megfelelő választás az Ön számára. További információ
14 720 Ft
Partnerünktől: VAPOL CZ

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: VAPOL CZ

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 8610087

Leírás

A műanyag sárvédő ívek minden jármű ideális kiegészítői. A műanyag íveket közvetlenül a gyártótól kínáljuk. Ha zavarja a korrózió, vagy egyszerűen csak szeretne különbözni más sorozatgyártású autóktól, a műanyag sárvédő ív a megfelelő választás az Ön számára. Kiváló minőségű ABS műanyagból készültek, 100%-ban illeszkednek és megtartják a színüket. Könnyen – ragasztással – felszerelhetők. Javasoljuk az általunk kínált és tesztelt, jól tapadó PU 50 poliuretán ragasztó megrendelését. A műanyag éleket komplett szettben szállítjuk az egész járműhöz, vagy elülső és hátsó peremekre osztva.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.