Rubik Rubik-kocka 5x5

Rubik Rubik-kocka 5x5

Értékelés: 3,5
10 190 Ft 7 310 Ft

Rubik kocka 5×5 a legnehezebb kihívás a rajongók számára. A hagoymányos kocka kiskockáin jóval ellenállóbb lenyomatú színekkel rendelkezik, valamint sima folyamatos mechanizmusa gyorsabb, mint korábban.

Rubik Rubik kocka 3x3x3

Rubik Rubik kocka 3x3x3

Értékelés: 5
4 110 Ft

Rubik Kocka minden idők legnépszerűbb és legnagyobb számban eladott kirakós játéka. Az 1970-es évek fordulóján jelent meg, és azóta is mind a gyerekek, mind a felnőttek nagy kedvence.

TM Toys Rubik's Készlet Duo: 3x3, Twist
5 290 Ft

Egy ajándékcsomag a kedvenc fejtörőkből Rubik kocka 3×3 és Twist megörvendeztet minden logikus játék rajongót. Az új mechanizmus lehetővé teszi a kocka simább és gyorsabb forgatását.

Rubik Rubik-kocka 2x2

Rubik Rubik-kocka 2x2

Értékelés: 5
2 650 Ft

A Rubik-kocka népszerű logikai játék, amelyet Rubik Ernő 1974-ben talált fel. A kocka játékon úgy vannak elhelyezve a négyzetek, hogy minden oldalon egyszerre csak egy szín legyen. Próbáld ki képességeidet és türelmedet a kocka kirakása során!

Lamps Kisvakond játékszőnyeg
10 790 Ft 9 300 Ft

Vicces és ügyes társasjáték, amellyel a gyerekek jól szórakozhatnak. Az öt orr leteszteli ügyességüket és figyelmüket. A játék célja az, hogy kalapáccsal üsse meg a kisállatot, amint az orra kivilágít. A játék fejleszti a figyelmet és az éberséget.

Rubik Rubik kocka Mirror Cube
5 490 Ft 4 590 Ft

Rubik kocka Mirror cube a hagyományos 3×3 Rubik kocka bonyolultabb verziója. Ezáltal új lehetőségekkel érkezik, miként edzheted a logikus gondolkodásodat és a készségeidet. Ezzel az új kockával forgatással különböző alakzatokat hozhatsz létre még mielőtt elérnéd a klasszikus célt, tehát hogy minden oldal azonos színű legyen.

Piatnik Varázsdoboz 100 trükk társasjáték - Magyar nyelvű
8 790 Ft 6 390 Ft

Ez a Varázsdoboz a gyakorlott bűvész ifjaknak készült. Még több kelléket tartalmaz, mint az 50-es Varázsdoboz és természetesen még több trükk sajátítható el egy kis gyakorlással. Szórakoztasd közönséged Magic Christian világbajnok bűvész által kidolgozott trükkökkel!

Rubik Rubik kocka Junior 2x2
2 650 Ft

A Rubik kocka az egyik legismertebb és legnépszerűbb fejtörő a világon. A Junior 2×2 verziót a kezdőknek és a legfiatalabb játékosoknak tervezték, aki a rejtvények megoldását csak most kezdik. Három játékszintet kínál, ahol a játékosok megismerkednek ennek a fejtörőnek az alapjaival.

Rubik Rubik kocka - Torony 2x2x4
5 458 Ft 4 190 Ft

A Rubik kocka torony alakú változata, amely új dimenziókat hoz ennek a kultikus fejtörőnek a kirakásába. Mihez kezdesz akkor, ha az alakját is változtatja, és az az első lépés, hogy 2×2×4-es alakba juttasd?

Rubik Rubik kocka 3x3x1 Edge
3 390 Ft 3 290 Ft

Rubik kocka 3×3×1 Edge eg egyrétegű kocka, amely a négyzetben 9 darabból áll. Ezáltal új lehetőségekkel érkezik, miként edzheted a logikus gondolkodásodat és a készségeidet. Ezzel az új kockával forgatással különböző alakzatokat hozhatsz létre még mielőtt elérnéd a klasszikus célt, tehát hogy minden oldal azonos színű legyen.

Rubik Rubik kocka 2x2 + összerakható gyűrűk
3 663 Ft 2 910 Ft

Egy ajándékcsomag kedvenc fejtörőkkel, amely tartalmaz Rubik kockát a 2×2-es verzióban és összerakható Gyűrűket, amelyek örömet szereznek a logikai játékok minden rajongójának. Az új mechanizmus lehetővé teszi a kocka simább, és gyorsabb forgatását.

Spin Master Perplexus Original
6 990 Ft

Teszteld az ügyességed és a kézügyességed ebben a forradalmi 3D fejtörőben. A Perplexus Beast egy egyedi és az egyik legjobb fejtörő. Ha a célba szeretnéd juttatni a golyót, a fejtörőt 360 fokban kell forgatnod. Nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, különböző akadályok és veszélyek állnak az utadban, ezért vigyázz, bele ne gabalyodjon a kezed.

Teddies Fejtörő Labirintus 3D gömb17 cm
4 290 Ft 3 580 Ft

Teszteld le au ügyességed és a képességeid ezzel az egyedülálló 3D Intellect ball fejtörővel. Ha a golyót elszeretnéd juttatni a célba, akkor a fejtörőt 360 fokban kell forgatnod. De ez nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre hangzik, mivel különböző akadályok és csapdák állják el az utat.

Spin Master Perplexus Kezdő
4 990 Ft

A Perplexus egy 3-D útvesztő egy átlátszó műanyag golyóba zárva. Forgatással, manőverezéssel, a golyó 360 fokban való forgatásával a játékos igyekszik a kis acélgolyót a bonyolult útvesztőn át a széles műanyag síneken a célba juttatni.

Rubik Rubik Magic fejtörő

Rubik Rubik Magic fejtörő

Értékelés: 4
3 980 Ft

Magic Rubik kocka, a logikus fejtörő új változata. A fejtörő célja a teljes értékű minta kialakítása. A lapok különböző irányba állíthatók és helyes összeállításban különböző mintázatok állnak össze.

Rubik Rubik trió - 4X4, 3X3, 2X2
11 390 Ft

A kedvenc fejtörőidet tartalmazó ajándékcsomag 3×3, 4×4 és 2×2-es változatú Rubik kockát tartalmaz. Minden logikai játék kedvelőt megörvendeztet. Az új mechanizmus gyorsabb és simább forgást biztosít a kockának.

Rubik Családi csomagolás
8 190 Ft 7 290 Ft

Kedvenc kockáid ajándékcsomagolásban rögtön három méretben: 3×3, 2×2 és 3×3 medál teljes szórakozást biztosít az egész család számára. Eddzed logikai gondolkodásodat a készséggel együttesen és érd el a hagyományos célt, hogy a kocka minden oldala egyforma színű legyen.

Rubik Rubik kocka 2x2 + UFO kirakó
2 690 Ft

Kedvelt fejtörő: 2×2-es Rubik kocka és UFO kirakó ajándékcsomag, aminek a logikai játékok szerelmesei biztos örülni fognak. Az új mechanizmus még simább és gyorsabb forgatást tesz lehetővé.

Rubik Rubik kocka kulcstartó + Triamid kirakó
3 090 Ft

A Rubik kocka – kulcstartó és a Triamid fejtörő kedvenc rejtvényeket tartalmazó ajándékcsomag a logikai játékok minden rajongójának szívét megdobogtatja. Az új mechanizmus lehetővé teszi a simább és gyorsabb forgatást.

Spin Master Perplexus Epic
6 890 Ft 6 490 Ft

Teszteld az ügyességed és a kézügyességed ebben a forradalmi 3D fejtörőben. A Perplexus egy forradalmi 3D útvesztő egy átlátszó műanyag golyóba zárva. Szórakoztató, tanulságos és remek a finom motorika és a gyerekek és a felnőttek kéz-szem koordinációjának fejlesztésére.

Teddies Jojo T5
6 290 Ft 6 190 Ft

Teddies MagicYoyo T5 piros színű alumínium jojó megfelelő ajándék lehet bárki számára. Fejleszti a játékos erejét, koncentcációját. Hosszú ideig pörög.

Teddies Jojo T6, Piros

Teddies Jojo T6, Piros

Értékelés: 4,5
6 990 Ft

Teddies MagicYoyo T6 piros színű alumínium jojó megfelelő ajándék lehet mindneki számára. Fejleszti a játékos erejét, koncentcációját. Hosszú ideig pörög.

Teddies Jojo T6, Fehér

Teddies Jojo T6, Fehér

Értékelés: 5
6 990 Ft

A Teddies MagicYoyo T6 fehér színű alumínium jojó megfelelő ajándék lehet mindenki számára. Fejleszti a játékos erejét, koncentcációját. Hosszú ideig pörög.

ThinkFun Circuit Maze
10 490 Ft 8 390 Ft

ThinkFun Circuit Maze klasszikus tudományos társasjáték, mely kiváló szórakozást nyújt.

TM Toys Smart Egg útvesztő fejtörő 6x5cm
2 650 Ft

Smart Egg egy fejtörő, amely mindig meglep, mert lehet vele játszani csukott szemmel a hátad mögött, akár egy kézzel, hogy lásd milyen egyszerű megjegyezni az utat egy bonyolult labirintusból. Tedd a rudat a tojás felső nyílásának tetejére, és próbáld kihúzni a labirintus aljából.

TM Toys Smart Egg útvesztő fejtörő I-10 6x5cm
2 433 Ft 1 320 Ft

Smart Egg egy fejtörő, amely mindig meglep, mert lehet vele játszani csukott szemmel a hátad mögött, akár egy kézzel, hogy lásd milyen egyszerű megjegyezni az utat egy bonyolult labirintusból. Tedd a rudat a tojás felső nyílásának tetejére, és próbáld kihúzni a labirintus aljából.