Tescoma PRESIDENT DUO kukta 4 és 6 l
Luxus kukta 4 és 6 literes edénnyel, univerzális IDEALCOOK fedéllel az ideális nyomás beállításával az összes szokásos étel gyors és egyszerű elkészítéséhez.
További információ
54 990 Ft
Forgalmazó:
MALL
Elfogyott
Száma:
828063
Leírás
Tescoma PRESIDENT DUO kukta 702748
Ez egy valódi Prezident a kukták között.
A nehéz használattól és biztonság hiányától való félelem miatt sok háztartásból hiányzik, vagy egyszerűen nem használják. Ezért kereste a Tescoma a kukta új generációját, amellyel megszünteti az ügyfelei összes gőz-főzéssel kapcsolatos félelmeit. Ennek eredménye lett a PRESIDENT kukta.
- Űrtartalom: 4 és 6 l.
- Két edény ami optimális a nagyobb és kisebb adagok megfőzésére és egy nyomástartó fedő.
- Univerzális üveg fedő, hogy a két edényt úgy is használhasd mint a klasszikus fazekakat.
- Anyaga: elsőosztályú rozsdamentes acél, minőségi, nagyon ellenálló műanyag.
- IDEALCOOK az ideális nyomás intuitív beállítása vezérlő „gomb“ formájában a leggyakrabban előállított élelmiszer típusának kiválasztásával beállítja a főzéshez megfelelő optimális nyomást.
Egyedülálló biztonsági zár mechanizmus, amely könnyen és biztonságosan működtethető a „kar“ helyzetének megváltoztatásával és a lehajtott fogantyú felemelésével.
- Játszva és biztonságosan zárd le és nyisd fel akár egy kézzel.
- Négy biztonsági biztosíték, aminek hála a használat biztonságossá válik.
- Tartalmaz egy praktikus gőzölő szitát egy fogantyúval.
- A rendkívül széles háromrétegű szendvics aljzatnak köszönhetően nemcsak indukciós főzőlapra alkalmas, hanem nagy akkumulációs tulajdonságokkal is rendelkezik, ami még több energiát takarít meg.
- A kukta erős kialakítású, ezért ellenáll az intenzív és hosszú távú használatnak.
- A használati útmutató tartalmaz több mint 50 féle alapanyag főzésére vonatkozó iránymutatást.
- Mindenféle tűzhelyhez alkalmas: gáz, elektromos, üvegkerámia és indukció.
- A fazék mosogatógépben is mosható, a fedél folyó víz alatt mosható.
Egészség:
Az élelmiszerek nyomás alatti főzése a hagyományos főzéssel ellentétben bebiztosítja a maximális tápértékek megmaradását a megfőtt ételben – vitaminokat, ásványi anyagok és más, élelmiszerekben előforduló hasznos összetevőket. Ezek az ételben maradnak, és nem távoznak a vízbe, mint a hagyományos főzés során. Mivel az élelmiszer nem csak hő által, hanem nyomás által is van kezelve, a gőz tökéletesebben jut be az élelmiszerbe és ezáltal jobban eltávolítja az egészségre ártalmas anyagokat.