Fisher-Price Plüss vízilovas vetítő
8 399 Ft 8 090 Ft

Fischer-Price Plüss vízilovas vetítő akár a komódon, vagy az asztalon csücsül, garantáltan segít a babának elaludni, megtöltve a szobát csillagos fényekkel és 30 percnyi nyugtató zenével, valamint a természet hangjaival. A három hangbeállítással rendelkező vetítő olyan meghitt és nyugodt környezetet teremt, melyben a kisgyermek könnyen álomba szenderülhet. Már újszülött kortól használható!

Pabobo Zenélő elemes csillag vetítő
7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Zenélő csillag vetítő elemmel működik, így egyszerűen hordozható. Varázslatos csillagos égboltot vetít gyermeke fölé, miközben lágy altatódalt játszik. Automatikus kikapcsolásának (45 p) köszönhetően energiatakarékos, 2 hangszinttel működik, már újszülött kortól használható.

Reer Starlino csillagvetítő
5 290 Ft

Éjszakai vetítő csilalgos égbolt alvó légkör kialakításához. Három választható fényerő szint. Műanyag konstrukció energiatakarékos LED technológiával. Reer Starlino csillagvetítő 30 perces időzítő funkcióval, amely kikapcsolja az eszközt és meghosszabbítja így az eszköz élettartamát.

ZAZU LOU Éjjeli világítás
13 290 Ft

Kompakt Zazu LOU éjjeli világítás aranyos baglyos formatervezéssel, amely beállítható hangérzékelő technológiájával felismeri, ha a baba felriad éjjel és rögtön nyugtató, színes világítást nyújt a szobába. Formatervezésének köszönhetően LOU bagoly és a körülötte levő gyűrű külön-külön is bekapcsolható. Testre szabható fényerejének köszönhetően funkcionális- és hangulatvilágítás is létrehozható a szobában.

Reer MyMagicStarLight Éjszakai lámpa
13 090 Ft

A kompakt és praktikus Reer MyMagicStarLight Éjszakai lámpa a tetején elhelyezett mintázat segítségével varázslatos és hangulatos csillagokat vetít a gyerekszoba plafonjára, így gyorsan gyermekünk kedvencévé válik. Modern, energiahatékony LED technológiával üzemel, ébresztővel és időzítővel rendelkezik. A 10 beprogramozott altatódalon túl saját hanganyag is feltölthető a készülékbe. Nagy LCD kijelzőjén az időt és a szobahőmérsékletet követhetjük nyomon.

Babymoov Sleepy éjjeli fény
7 990 Ft

A babymoovi éjszakai fény az ún. Fehér zajnak köszönhetően segít a babának jobban aludni. 7 nyugtató dallammal rendelkezik (óceán, folyó, erdő, eső, pulzáló, vákuum és hajszárító). Állítható hangerővel.. Ha megnyomod, 5 különböző lágy színben világít. „Touch Touch“ technológia – a lámpa enyhe megnyomásával aktiválható. Folyamatosan vagy automatikus időzítővel működik (30 perc éjszakai fény esetén, 10 perc fehér zaj esetén). Nem tartalmaz ftalátokat, PVC-t és BPA-t sem Méretei: 9 cm x 12 cm x 5 cm. 3 x AAA elem (nem része a csomagolásnak)

Summer Infant Deluxe haver alváshoz
11 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Deluxe alvó haver – éjszakai égbolttá varázsolja a szobát és az altatódalok és a természetes hangok hallgatásával együtt a gyermekek nehézségek nélkül merülhetnek álomba. Most automatikus zene bekapcsoló funkcióval, amely akkor aktiválódik, ha a baba sírni kezd.

ZAZU ZAZU ZOE zenebox

ZAZU ZAZU ZOE zenebox

Értékelés: 5
10 990 Ft

Zazu Zoe, a pingvin elalvást segítő sleeptrainer, bluetooth hangszóró és éjszakai fény kisgyermekeknek. Pam mesél, zenél és világít ezzel segítve, hogy a kisgyermek biztonságban érezze magát, ne féljen a sötétben és könnyebben elaludjon. 5 féle éjszakai fény választható, valamint beállítható, hogy reggel mikor váltson zöldre az éjszakai fény, mely jelzi a kisgyermeknek, hogy ideje felkelni.

Chicco Zenélő csillagok vetítő
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Chicco zenélő csillagok vetítő fejleszti a gyermek zenei készségeit. A klasszikus zene megnyugtatja a babát, segítve az első zenei élmények, benyomások kialakulását. A „Jó éjt“ csillag vetítő varázslatos atmoszférát teremt a baba elalvásához – a kis csillagok kivetítése a szoba falára és a relaxáló háttérzene nyugtatva álomba ringatja a babát.

Babymoov LED-es fali éjjeli lámpa
3 790 Ft

Babymoov LED-es fali éjjeli lámpa megnyugtatja a babát a sötétben, és segít a nyugodt alvásban. Praktikus falra szerelhető mini lámpa, állítható fényerősséggel és kikapcsoló gombbal.

Pabobo Automatikus éjszakai fény
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Automatikus éjszakai fény ideális kiegészítője minden gyerekszobának. A lágy fény megkönnyíti az elalvást a baba számára, ugyanis elűzi a sejtelmes árnyakat a szoba sarkából. A fényviszonyokhoz igazodva változtatja a fényerősségét, ezért nem kell fáradni a ki- vagy bekapcsolásával.

Pabobo Nomade Éjszakai fény
7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Nomade Éjszakai fény különlegessége a hordozhatóságában rejlik, méghozzá azért is, mert elem, vagy vezeték nélkül működik. A lágy fény megkönnyíti az elalvást a gyerekek számára, ugyanis elűzi a sejtelmes árnyakat a szoba sarkából. A fényviszonyokhoz igazodva változtatja a fényerősségét, ezért nem kell fáradni a ki- vagy bekapcsolásával.

Reer Fény elalváshoz

Reer Fény elalváshoz

Értékelés: 5
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Éjszakai fény, hogy kényelmesen aludjon gyermeked. Éjszakai LED-ek kellemes lágy fénnyel és kiegyensúlyozott fényerővel. Az elemtartó csavarozhatóan van rögzítve. Reer Az elalváshoz szükséges fény ideális alvási légkört teremt, és szintén energiahatékony.

Reer MyLovelyMonster Mini Éjszakai Lámpa
4 790 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Reer MyLovelyMonster Mini éjszakai lámpa, egy aranyos szörny mely gyorsan gyermekünk kedvencévé válik. Modern, energiahatékony LED technológiával üzemel, melynek működéséhez 3 elem szükséges. A lámpatest nem melegszik fel, várható élettartama 50 000 óra.

ZAZU PAM Pingvin Éjjeli fény vezetéknélküli hangszóróval
16 990 Ft 15 690 Ft

Zazu PAM, a pingvin elalvást segítő sleeptrainer, bluetooth hangszóró és éjszakai fény kisgyermekeknek. Pam mesél, zenél és világít ezzel segítve, hogy a kisgyermek biztonságban érezze magát, ne féljen a sötétben és könnyebben elaludjon. 5 féle éjszakai fény választható, valamint beállítható, hogy reggel mikor váltson zöldre az éjszakai fény, mely jelzi a kisgyermeknek, hogy ideje felkelni.

Chicco Kékfényű Éjjeli Lámpa
10 490 Ft

A ChiccoKékfényű Éjjeli Lámpa kedves mintákat (pl.:csillag, hold, szívecske, stb.) vetít a falra, ha bekapcsoljuk. A lámpa fénye nem befolyásolja az alvás minőségét, lágy színével nyugtató hatással bír a kicsikre. Használata nincs korhoz kötve.

Pabobo Lumilove BARBAPAPA Éjszakai fény
14 490 Ft
+ ingyen szállítás

Pabobo Lumilove BARBAPAPA Éjszakai fény ideális kiegészítője minden gyerekszobának. A lágy fény megkönnyíti az elalvást a gyermek számára, ugyanis elűzi a sejtelmes árnyakat a szoba sarkából, de ha a kicsinek ki kell mennie a fürdőszobába, egyszerűen viheti magával, és megvilágíthatja az útját. Hosszan tartó, akár 11 órás működés.

Pabobo Musical STAR Elemes projektor, Plüss
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Musical STAR PROJECTOR elemes SOFT PLUSH bájos vetítőfény gyermekek számára a könnyebb elalváshoz. Gyermekek számára születésüktől fogva alkalmas, a lámpa plüss része mosható. 2 vetítés, dallam, kábel nélküli használat. Gyermeke imádni fogja a nyuszit.

LINDAM Hordozható éjszakai fény, Bagoly alakú
6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lindam hordozható éjszakai fénye biztosítja a kicsik békés elalvását. Időzítőjének hála energiatakarékos, ugyanis 20 perc után autómatikusan kikapcsol. Hála a elemeknek és a LED technológiának, egyáltalán nem melegszik fel, így nyugodtan használhatják a kicsik egyedül is.

Alecto Led éjszakai fény, viziló
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ALECTO led éjszakai fény viziló alakjának köszönhetően kedves formában világítja meg a gyermekszobát. Nyugtató fényt bíztosít , amely pozitív hatással van a baba alvására. A fény 30 perc elteltével automatikusan kikapcsol.

Baby Monsters NIGHT PARTNERS éjjeli lámpa bálna
9 890 Ft

Éjszakai barát, amely világít gyermekednek nyugalmat és biztonságot szolgáltat. Puha barát kellemesebbé teszi az elalvást és hozzájárul ahhoz, hogy a gyermeked jobban aludjon.

Fisher-Price Altatólámpa ágyra, vetítéssel
13 090 Ft 11 490 Ft

Szerezz örömöt gyereked érzékeinek és segíts neki az elalvásban a Fisher-Price® ágyra rögzíthető Altatólámpával, amely képes vetíteni. 25 perc megnyugtató zenét és a természet hangjait csodás állati barátok és színek kivetítésével kombinálja, így ez az altatólámpa a legjobb kiegészítő, amely segít gyermekednek az elalvásban.

Pabobo Éjszakai fény, ajándékdobozban
11 990 Ft

PABABO éjszakai fény LED lámpákkal világítják meg a gyermekszobát. Kialakításának köszönhetően könnyen elfér az egész kicsik kezében is. Vezeték- és akkumulátor nélkül is használható.

Pabobo Lumilove Kacsa fürdőjáték
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Pabobo Lumilove fürdőjáték remek szórakozási lehetőség a baba számára. Segítségével a fürdés jó mókává válik a gyereknek és szülőnek egyaránt. Led fénnyel világít, ami akár 30 óráig is kitart.

Teddies Vetítő körhinta
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű segítség a gyermekeknek elaltatásához. A macis kép megnyomása után a vetítőgép-aranyos képeket kezd el vetíteni és egy dallamot játszik le. 3 dallamot tud lejátszani. 5 és 10 percre kapcsolható be. A dallam fény nélkül is bekapcsolható.

Babymoov Éjjeli fény

Babymoov Éjjeli fény

Értékelés: 5
14 890 Ft 14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Babymoov Éjjeli fény tökéletes választás, ha gyermeke fél a sötétben. A mindössze 0,3 kg-os súlyának és ergonomikus kialakításának köszönhetően a kicsik bárhová magukkal vihetik. Modern, vidám dizájnja hamar a gyerekszoba egyik ékévé teszi. 3 különféle megnyugtató dallamot is lejátszik, így garantáltan könnyű vele az elalvás. A lámpa fényének az erőssége és a színe is módosítható; 7 színváltozat között válogathatunk. Hálózatról tölthető, mely után akár 11 órán keresztül is működőképes a készülék. Az Ön otthonából sem hiányozhat! Több színben is kapható.

Doomoo Spooky Plüss éjjeli fény
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Doomoo Spooky Plüss éjjeli fény a tökéletes választás, ha kisgyermeke fél a sötétben! A plüssjáték fejének megnyomásával a termék bekapcsol, és 10 percen keresztül világít. Ha babája nem tud aludni és felsír, akkor a lámpa újra bekapcsol, és ismételten 10 percet világít. Napközben gyermeke plüssjátékként is használhatja. A világító modul USB kábellel tölthető, ami mindössze 2 – 2,5 órát vesz igénybe. A világító modult nedves ruhával tisztítsa, azonban a plüss mosógépben mosható 30°-on. Az Ön gyermeke is imádni fogja! Több színben.

Pabobo Lumilove RAINBOW, éjszakai fény
11 990 Ft

PABOBO Lumilove RAINBOW, éjszakai fény LED világítással teszi hangulatosabbá és biztonságosabbá a szobát gyermeke számára. Vezeték- és akkumulátor nélkül is használható. Aranyos formáinak köszönhetően könnyen baráttá válhat.

Summer Infant Eddie elefánt, barát az alváshoz
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tedd könnyebbé a gyermeked alvását, és szerezz neki egy gyönyörű barátot, aki Edie, a Summer Infant nevű nevű barátja. Eddie megnyugtató hangulatot teremt a melódia és a falra vetített csillagokkal. Az elefánt elemekkel van töltve, ami egyszerűen, szükség szerint cserélhető.

Alecto LED éjszakai fény, kutya
4 090 Ft

Az ALECTO led éjszakai fény kutyus alakjának köszönhetően kedves formában világítja meg a gyermekszobát. Nyugtató fényt bíztosít , amely pozitív hatással van a baba alvására. A fény 30 perc elteltével automatikusan kikapcsol.

Baby Monsters NIGHT PARTNERS éjjeli lámpa teknőc
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Éjszakai barát, amely világít gyermekednek nyugalmat és biztonságot szolgáltat. Puha barát kellemesebbé teszi az elalvást és hozzájárul ahhoz, hogy a gyermeked jobban aludjon.

Chicco Kostka Fényjáték

Chicco Kostka Fényjáték

Értékelés: 3
11 490 Ft

A Kostka egy egyedülálló fényjáték egészen a gyermek születésétől ideális választás. Nyolc különböző színeffektus található a készüléken, más-más dallammal vegyítve. Akár éjszakai lámpaként is szolgálhat.

Pabobo Musical STAR Elemes projektor, Teddy Girl
9 990 Ft

Pabobo Musical STAR PROJECTOR elemes TEDDY GIRL gyönyörű maci LED vetítőfénnyel, belepve a kisszoba plafonját csillagokkal. Alkalmas kislányoknak születésüktől fogva, mosható plüss résszel. Gombnyomásra kellemes dallam. Kábel nem szükséges.

Pabobo Super Nomade Éjszakai fény
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Super Nomade Éjszakai fény különlegessége a hordozhatóságában rejlik. Két különböző fényviszony közül lehet választani. A lágy fény megkönnyíti az elalvást a gyermek számára, de ha a kicsinek ki kell mennie a fürdőszobába, egyszerűen viheti magával, és megvilágíthatja az útját.

Reer MyLovelyMonster Éjszakai Lámpa
11 090 Ft 10 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Reer MyLovelyMonster éjszakai lámpa, egy aranyos szörny mely gyorsan gyermekünk kedvencévé válik. Modern, energiahatékony LED technológiával üzemel, fényereje 2 fokozatban állítható. Időzítő funkciójának köszönhetően a gyerekek halvány fényben aludhatnak el, majd a lámpa lekapcsol. Egy feltöltéssel 8–10 óráig képes világítani, várható élettartama 50 000 óra.

Summer Infant Haver alváshoz
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Alvó haver – éjszakai égbolttá varázsolja a szobát és az altatódalok és a természetes hangok hallgatásával együtt a gyermekek nehézségek nélkül merülhetnek álomba. Tartós műanyag páncélján át éjszakai égboltot vetít a falra 3 színben.

Badabulle Éjjeli lámpa Sheep-39%

Badabulle Éjjeli lámpa Sheep

Értékelés: 4,5
11 790 Ft 7 090 Ft

Akció

Gyermek kivetítő puha plüss bárány formájában. Lejátszik 12 dallamot (10 altatót, természet hangját, szívdobogást).

ZAZU Bárány FIN - olvasó lámpa esti fénnyel
9 790 Ft 9 190 Ft

ZAZU Bárány FIN olvasó lámpa és éjszakai fény egyben. Mozgatható nyakának köszönhetően oda irányíthatod a fényt, ahol szükséged van rá. A bárány mozgatható lába nagyon puha anyagból készült. Az éjjeli szekrényre és más helyre is ültetheted. A beépített tölthető akkumulátornak köszönhetően a bárányt bárhova magaddal viheted.

Babymoov SQUEEZY éjjeli lámpa
11 790 Ft

2 év garancia

Mágikus lámpa, amely az álmok birodalmába kíséri a gyermeket! Különleges „Air Érzékelővel“ ellátott, amely segítségével bekapcsolható/ kikapcsolható/ a fényerő intenzitása szabályozható (2 szint). Nagyon puha szilikonból készült. Egy feltöltésre akár 200 órán át képes világítani. Az alulsó részén időzítő (30 perc). Micro USB kábel (tartozék) és adapter (nem tartozék) segítségével tölthető. Nagyon kompakt (méretei kb. 7,5cm x  7,5cm x 7,5cm).

Reer LED éjszakai fény, négyzet alakú, érzékelővel
3 290 Ft

Éjszakai fény alvó légkör kialakításához. Érzékelő automatikus kikapcsoláshoz félhomályban. A lágy NightGuide csökkentett fényerőnek hála fenntartja az éjszakai módot. Padló- vagy fali lámpaként is használható. Tápellátás 3 AAA elemmel. Reer LED éjszakai fény szenzorral, négyzet alakú, 10 000 óra élettartammal.

Reer LED éjjeli lámpa, tojás, színváltoztató
3 690 Ft

Éjszakai fény alvó légkör kialakításához, tojás formában. Ki/bekapcsolási állapotjelző. A 7 típusú színből szabadon választhatsz. Tápellátás 2× CR2032 elemmel. Reer LED éjjeli lámpa, tojás, színváltoztató, gyermekeknek 36 hónapos korig ajánlott.

Reer LED éjszakai lámpa szenzor/fehér
2 490 Ft

Éjszakai fény alvó légkör kialakításához. 0,5 W nagyon alacsony fogyasztás, akár 80 %-kal kevesebb, mint hagyományos izzók esetében. Érzékelő automatikus kikapcsoláshoz félhomályban. 5600 K lágy fényt bocsájt ki. Reer LED éjszakai fény szenzor/fehér 25 000 óra élettartammal.

Reer Lámpa nappali/hangulat világításhoz MommyLine
31 490 Ft

Állólámpa, ami akár 12 különálló színben világít. Távirányítóval változtatható a szín. Nagyon alacsony fogyasztás a LED égőknek köszönhetően, és 10 000 lux fényerővel rendelkezik. Távirányítóval változtatható a szín. Időzítő funkció automatikus kikapcsolással 30 perc után A Reer Lámpa nappali/hangulat világításhoz MommyLine világítási szöge állítható

Babymoov Éjszakai vetítőlámpa
7 590 Ft

Babymoov Éjszakai vetítőlámpa nem csak hangulatos csillagos égboltot, hanem kellemes légkört is varázsol gyermeke szobájába. Nyugtató és biztonságos érzést nyújt a babák számára. A készülék hét pihentető dallam és hang lejátszására képes, beleértve az anyai szívverést is.

Pabobo Csillag projector, Bézs
12 500 Ft

A Pabolo Musical projector természetes csillagos égboltot varázsol a a mennyezetre. A vetítés színét is változtathatja, valamint kellemes altatódalt is játszhat vele gyermeke számára. Automatikus kikapcsolás funkcióval is rendelkezik, amely az altatódal elindítása után 15 perccel, valamint a fényvetítést követően 45 perccel aktiválódik.

Pabobo Musical STAR Elemes projektor, Teddy Boy
9 990 Ft

Pabobo Musical STAR PROJECTOR elemes TEDDY BOY gyönyörű maci LED vetítőfénnyel, belepve a kisszoba plafonját csillagokkal. Alkalmas kisfiúknak születésüktől fogva, mosható plüss résszel. Gombnyomásra kellemes dallam. Kábel nem szükséges.