Pabobo Zenélő elemes csillag vetítő
7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Zenélő csillag vetítő elemmel működik, így egyszerűen hordozható. Varázslatos csillagos égboltot vetít gyermeke fölé, miközben lágy altatódalt játszik. Automatikus kikapcsolásának (45 p) köszönhetően energiatakarékos, 2 hangszinttel működik, már újszülött kortól használható.


Fisher-Price Plüss vízilovas vetítő
8 399 Ft
8 090 Ft

Fischer-Price Plüss vízilovas vetítő akár a komódon, vagy az asztalon csücsül, garantáltan segít a babának elaludni, megtöltve a szobát csillagos fényekkel és 30 percnyi nyugtató zenével, valamint a természet hangjaival. A három hangbeállítással rendelkező vetítő olyan meghitt és nyugodt környezetet teremt, melyben a kisgyermek könnyen álomba szenderülhet. Már újszülött kortól használható!


Alecto LED éjszakai fény, kutya
4 090 Ft

Az ALECTO led éjszakai fény kutyus alakjának köszönhetően kedves formában világítja meg a gyermekszobát. Nyugtató fényt bíztosít , amely pozitív hatással van a baba alvására. A fény 30 perc elteltével automatikusan kikapcsol.


Baby Monsters NIGHT PARTNERS éjjeli lámpa csillag
8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Éjszakai barát, amely világít gyermekednek nyugalmat és biztonságot szolgáltat. Puha barát kellemesebbé teszi az elalvást és hozzájárul ahhoz, hogy a gyermeked jobban aludjon.


Baby Monsters NIGHT PARTNERS éjjeli lámpa teknőc
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Éjszakai barát, amely világít gyermekednek nyugalmat és biztonságot szolgáltat. Puha barát kellemesebbé teszi az elalvást és hozzájárul ahhoz, hogy a gyermeked jobban aludjon.


Babymoov Éjjeli fény

Babymoov Éjjeli fény

Értékelés: 5
14 890 Ft
14 490 Ft

A Babymoov Éjjeli fény tökéletes választás, ha gyermeke fél a sötétben. A mindössze 0,3 kg-os súlyának és ergonomikus kialakításának köszönhetően a kicsik bárhová magukkal vihetik. Modern, vidám dizájnja hamar a gyerekszoba egyik ékévé teszi. 3 különféle megnyugtató dallamot is lejátszik, így garantáltan könnyű vele az elalvás. A lámpa fényének az erőssége és a színe is módosítható; 7 színváltozat között válogathatunk. Hálózatról tölthető, mely után akár 11 órán keresztül is működőképes a készülék. Az Ön otthonából sem hiányozhat! Több színben is kapható.


Babymoov Éjszakai vetítőlámpa
7 590 Ft

Babymoov Éjszakai vetítőlámpa nem csak hangulatos csillagos égboltot, hanem kellemes légkört is varázsol gyermeke szobájába. Nyugtató és biztonságos érzést nyújt a babák számára. A készülék hét pihentető dallam és hang lejátszására képes, beleértve az anyai szívverést is.


Babymoov LED-es fali éjjeli lámpa
3 800 Ft

Babymoov LED-es fali éjjeli lámpa megnyugtatja a babát a sötétben, és segít a nyugodt alvásban. Praktikus falra szerelhető mini lámpa, állítható fényerősséggel és kikapcsoló gombbal.


Babymoov SQUEEZY éjjeli lámpa
11 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mágikus lámpa, amely az álmok birodalmába kíséri a gyermeket! Különleges „Air Érzékelővel“ ellátott, amely segítségével bekapcsolható/ kikapcsolható/ a fényerő intenzitása szabályozható (2 szint). Nagyon puha szilikonból készült. Egy feltöltésre akár 200 órán át képes világítani. Az alulsó részén időzítő (30 perc). Micro USB kábel (tartozék) és adapter (nem tartozék) segítségével tölthető. Nagyon kompakt (méretei kb. 7,5cm x  7,5cm x 7,5cm).


Badabulle Éjjeli lámpa Sheep
11 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek kivetítő puha plüss bárány formájában. Lejátszik 12 dallamot (10 altatót, természet hangját, szívdobogást).


Chicco Kékfényű Éjjeli Lámpa
9 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A ChiccoKékfényű Éjjeli Lámpa kedves mintákat (pl.:csillag, hold, szívecske, stb.) vetít a falra, ha bekapcsoljuk. A lámpa fénye nem befolyásolja az alvás minőségét, lágy színével nyugtató hatással bír a kicsikre. Használata nincs korhoz kötve.


Chicco Kostka Fényjáték

Chicco Kostka Fényjáték

Értékelés: 3
10 990 Ft

A Kostka egy egyedülálló fényjáték egészen a gyermek születésétől ideális választás. Nyolc különböző színeffektus található a készüléken, más-más dallammal vegyítve. Akár éjszakai lámpaként is szolgálhat.


Chicco Zenélő csillagok vetítő
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Chicco zenélő csillagok vetítő fejleszti a gyermek zenei készségeit. A klasszikus zene megnyugtatja a babát, segítve az első zenei élmények, benyomások kialakulását. A „Jó éjt“ csillag vetítő varázslatos atmoszférát teremt a baba elalvásához – a kis csillagok kivetítése a szoba falára és a relaxáló háttérzene nyugtatva álomba ringatja a babát.


Doomoo Spooky Plüss éjjeli fény
11 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Doomoo Spooky Plüss éjjeli fény a tökéletes választás, ha kisgyermeke fél a sötétben! A plüssjáték fejének megnyomásával a termék bekapcsol, és 10 percen keresztül világít. Ha babája nem tud aludni és felsír, akkor a lámpa újra bekapcsol, és ismételten 10 percet világít. Napközben gyermeke plüssjátékként is használhatja. A világító modul USB kábellel tölthető, ami mindössze 2 – 2,5 órát vesz igénybe. A világító modult nedves ruhával tisztítsa, azonban a plüss mosógépben mosható 30°-on. Az Ön gyermeke is imádni fogja! Több színben.


LINDAM Hordozható éjszakai fény, Bagoly alakú
6 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lindam hordozható éjszakai fénye biztosítja a kicsik békés elalvását. Időzítőjének hála energiatakarékos, ugyanis 20 perc után autómatikusan kikapcsol. Hála a elemeknek és a LED technológiának, egyáltalán nem melegszik fel, így nyugodtan használhatják a kicsik egyedül is.


Pabobo Automatikus éjszakai fény
4 600 Ft

Pabobo Automatikus éjszakai fény ideális kiegészítője minden gyerekszobának. A lágy fény megkönnyíti az elalvást a baba számára, ugyanis elűzi a sejtelmes árnyakat a szoba sarkából. A fényviszonyokhoz igazodva változtatja a fényerősségét, ezért nem kell fáradni a ki- vagy bekapcsolásával.


Pabobo Éjszakai fény, ajándékdobozban
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

PABABO éjszakai fény LED lámpákkal világítják meg a gyermekszobát. Kialakításának köszönhetően könnyen elfér az egész kicsik kezében is. Vezeték- és akkumulátor nélkül is használható.


Pabobo Lumilove BARBAPAPA Éjszakai fény
14 700 Ft

Pabobo Lumilove BARBAPAPA Éjszakai fény ideális kiegészítője minden gyerekszobának. A lágy fény megkönnyíti az elalvást a gyermek számára, ugyanis elűzi a sejtelmes árnyakat a szoba sarkából, de ha a kicsinek ki kell mennie a fürdőszobába, egyszerűen viheti magával, és megvilágíthatja az útját. Hosszan tartó, akár 11 órás működés.


Pabobo Lumilove Kacsa fürdőjáték
3 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Pabobo Lumilove fürdőjáték remek szórakozási lehetőség a baba számára. Segítségével a fürdés jó mókává válik a gyereknek és szülőnek egyaránt. Led fénnyel világít, ami akár 30 óráig is kitart.


Pabobo Lumilove RAINBOW, éjszakai fény
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

PABOBO Lumilove RAINBOW, éjszakai fény LED világítással teszi hangulatosabbá és biztonságosabbá a szobát gyermeke számára. Vezeték- és akkumulátor nélkül is használható. Aranyos formáinak köszönhetően könnyen baráttá válhat.


Pabobo Musical STAR Elemes projektor, Plüss
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Musical STAR PROJECTOR elemes SOFT PLUSH bájos vetítőfény gyermekek számára a könnyebb elalváshoz. Gyermekek számára születésüktől fogva alkalmas, a lámpa plüss része mosható. 2 vetítés, dallam, kábel nélküli használat. Gyermeke imádni fogja a nyuszit.


Pabobo Musical STAR Elemes projektor, Teddy Boy
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Musical STAR PROJECTOR elemes TEDDY BOY gyönyörű maci LED vetítőfénnyel, belepve a kisszoba plafonját csillagokkal. Alkalmas kisfiúknak születésüktől fogva, mosható plüss résszel. Gombnyomásra kellemes dallam. Kábel nem szükséges.


Pabobo Musical STAR Elemes projektor, Teddy Girl
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Musical STAR PROJECTOR elemes TEDDY GIRL gyönyörű maci LED vetítőfénnyel, belepve a kisszoba plafonját csillagokkal. Alkalmas kislányoknak születésüktől fogva, mosható plüss résszel. Gombnyomásra kellemes dallam. Kábel nem szükséges.


Pabobo Nomade Éjszakai fény
7 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Nomade Éjszakai fény különlegessége a hordozhatóságában rejlik, méghozzá azért is, mert elem, vagy vezeték nélkül működik. A lágy fény megkönnyíti az elalvást a gyerekek számára, ugyanis elűzi a sejtelmes árnyakat a szoba sarkából. A fényviszonyokhoz igazodva változtatja a fényerősségét, ezért nem kell fáradni a ki- vagy bekapcsolásával.


Pabobo Super Nomade Éjszakai fény
10 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pabobo Super Nomade Éjszakai fény különlegessége a hordozhatóságában rejlik. Két különböző fényviszony közül lehet választani. A lágy fény megkönnyíti az elalvást a gyermek számára, de ha a kicsinek ki kell mennie a fürdőszobába, egyszerűen viheti magával, és megvilágíthatja az útját.


Reer LED 2in1 Éjszakai fény
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Reer LED éjszakai fény megnyugtatja a babát a sötétben, és segíti a nyugodt elalvást. Praktikus konnektorba helyezhető vagy akkumulátorral is működtethető mini lámpa, állítható fényerősséggel.


Reer LED éjszakai fény

Reer LED éjszakai fény

Értékelés: 4,5
3 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Amikor a gyerekek éjszaka felriadnak, sokszor megrémülnek a sötéttől, de ez többé nem kell, hogy előforduljon. A REER LED-es éjszakai fénnyel a gyerekszobában biztonságban tudhatja a csöppségeket. A LED éles fényét bájos képek tompítják, hogy kellemes, lágy fényt árasszon.


Reer LED Éjszakai fény
3 500 Ft

Reer LED-es éjszakai fény segít a gyermekeknek a nyugodt alvásban. Ha a baba felriad éjjel és megrémül, a lámpa látványa nyugtatóan hat rá. A LED éles fényét egy mesebeli lényes kép tompítja, hogy kellemes, lágy hatásúvá váljon.


Reer MyLovelyMonster Éjszakai Lámpa
11 090 Ft

10 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Reer MyLovelyMonster éjszakai lámpa, egy aranyos szörny mely gyorsan gyermekünk kedvencévé válik. Modern, energiahatékony LED technológiával üzemel, fényereje 2 fokozatban állítható. Időzítő funkciójának köszönhetően a gyerekek halvány fényben aludhatnak el, majd a lámpa lekapcsol. Egy feltöltéssel 8–10 óráig képes világítani, várható élettartama 50 000 óra.


Reer MyLovelyMonster Mini Éjszakai Lámpa
4 790 Ft
4 600 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Reer MyLovelyMonster Mini éjszakai lámpa, egy aranyos szörny mely gyorsan gyermekünk kedvencévé válik. Modern, energiahatékony LED technológiával üzemel, melynek működéséhez 3 elem szükséges. A lámpatest nem melegszik fel, várható élettartama 50 000 óra.


Reer MyMagicStarLight Éjszakai lámpa
13 090 Ft

A kompakt és praktikus Reer MyMagicStarLight Éjszakai lámpa a tetején elhelyezett mintázat segítségével varázslatos és hangulatos csillagokat vetít a gyerekszoba plafonjára, így gyorsan gyermekünk kedvencévé válik. Modern, energiahatékony LED technológiával üzemel, ébresztővel és időzítővel rendelkezik. A 10 beprogramozott altatódalon túl saját hanganyag is feltölthető a készülékbe. Nagy LCD kijelzőjén az időt és a szobahőmérsékletet követhetjük nyomon.


Summer Infant Deluxe haver alváshoz
11 790 Ft

Újdonság

Deluxe alvó haver – éjszakai égbolttá varázsolja a szobát és az altatódalok és a természetes hangok hallgatásával együtt a gyermekek nehézségek nélkül merülhetnek álomba. Most automatikus zene bekapcsoló funkcióval, amely akkor aktiválódik, ha a baba sírni kezd.


Summer Infant Haver alváshoz
10 490 Ft

Alvó haver – éjszakai égbolttá varázsolja a szobát és az altatódalok és a természetes hangok hallgatásával együtt a gyermekek nehézségek nélkül merülhetnek álomba. Tartós műanyag páncélján át éjszakai égboltot vetít a falra 3 színben.


Teddies Vetítő körhinta
4 090 Ft

Gyönyörű segítség a gyermekeknek elaltatásához. A macis kép megnyomása után a vetítőgép-aranyos képeket kezd el vetíteni és egy dallamot játszik le. 3 dallamot tud lejátszani. 5 és 10 percre kapcsolható be. A dallam fény nélkül is bekapcsolható.


Weina Zenélő Éjszakai fény
9 690 Ft

9 200 Ft

Weina zenélő éjszakai fény meghitt, békés hangulatot teremt gyermeke számára halk zenéjének, kevés éjszakai fényének köszönhetően. A színes és vidám figurák segítenek megnyugtatni és elaltatni a kicsit, emellett pedig serkenti a vizuális érzékelését is.


ZAZU LOU Éjjeli világítás

ZAZU LOU Éjjeli világítás

Értékelés: 4,5
13 290 Ft

Kompakt Zazu LOU éjjeli világítás aranyos baglyos formatervezéssel, amely beállítható hangérzékelő technológiájával felismeri, ha a baba felriad éjjel és rögtön nyugtató, színes világítást nyújt a szobába. Formatervezésének köszönhetően LOU bagoly és a körülötte levő gyűrű külön-külön is bekapcsolható. Testre szabható fényerejének köszönhetően funkcionális- és hangulatvilágítás is létrehozható a szobában.


Alecto Led éjszakai fény, viziló
4 090 Ft

Az ALECTO led éjszakai fény viziló alakjának köszönhetően kedves formában világítja meg a gyermekszobát. Nyugtató fényt bíztosít , amely pozitív hatással van a baba alvására. A fény 30 perc elteltével automatikusan kikapcsol.


Pabobo Csillag projector, Bézs
12 500 Ft

A Pabolo Musical projector természetes csillagos égboltot varázsol a a mennyezetre. A vetítés színét is változtathatja, valamint kellemes altatódalt is játszhat vele gyermeke számára. Automatikus kikapcsolás funkcióval is rendelkezik, amely az altatódal elindítása után 15 perccel, valamint a fényvetítést követően 45 perccel aktiválódik.


Reer LED Éjszakai fény, Hercegnő / Unikornis
3 090 Ft

2 790 Ft

Reer LED-es éjszakai fény segít a gyermekeknek a nyugodt alvásban. Ha a baba felriad éjjel és megrémül, az éjszakai lámpa látványa nyugtatóan hat rá. A LED éles fényét egy hercegnős és unikornisos kép tompítja, hogy kellemes, lágy hatásúvá váljon.


Tinéo Maci lámpa
8 990 Ft

Újdonság

Ez az elbűvölő maci bármilyen szoba ékévé válik, kisbabád pedig társaságában könnyebben elalszik. Nagyon puha plüssből készült. Méretei: 22 × 15 cm.


Weina Macis vetítő

Weina Macis vetítő

Értékelés: 4
11 400 Ft

Wein macis vetítő játék a kiságy legjobb tartozéka. Úgy alakították ki, hogy az ágyra szerelve a baba is könnyedén be tudja kapcsolni. A különböző módoknak köszönhetően funkcionálhat éjszakai fényként, vetítőként, vagy ha akarjuk, altató dalt is játszik. Az elemes működésnek köszönhetően az ágy bármely részére fel tudjuk szerelni.