Nattou Szilikon éjszakai fény hangérzékelővel Lapidou nyuszi
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Éjszakai fény beépített érzékelővel, amely bekapcsol a síró baba hangjára. Automatikusan bekapcsol és különböző színekben képes világítani (legfeljebb 7 szín áll rendelkezésre). A Nattou Szilikon éjszakai fény hangérzékelővel Lapidou LED-es világítást tartalmaz, amely megakadályozza a készülék túlmelegedést. Egészségre ártalmatlan szilikon felület, amely nem tartalmaz BPA-t.

Nattou Éjjeli zenés lámpa szilikon BPA free
12 490 Ft

A Nattou márkájú éjszakai zenei lámpába első látásra beleszeretnek a gyerekek. A kellemes dallammal ellátott lámpa megkönnyíti a baba elalvását a szobában anélkül, hogy félne a sötéttől. A kellemes dallam 10 percig játszik, és a lámpa a beállításoknak megfelelően változtatja meg a színét.

BAYBY BNL 5010 Ördög éjszakai fény-20%
6 790 Ft 5 390 Ft

A BAYBY márkájú Ördög éjszakai fény könnyen vezérelhető érintés vagy kapcsoló segítségével. A lámpa fényintenzitása 2 fokozatban állítható, ezáltal jól alkalmazkodik hozzád. Az Altatási mód segítségével gyermeked könnyedén álomba szenderül, majd a fény 10 perc elteltével kialszik.

Reer LED éjjeli lámpa, tojás, színváltoztató
3 690 Ft

Éjszakai fény alvó légkör kialakításához, tojás formában. Ki/bekapcsolási állapotjelző. A 7 típusú színből szabadon választhatsz. Tápellátás 2× CR2032 elemmel. Reer LED éjjeli lámpa, tojás, színváltoztató, gyermekeknek 36 hónapos korig ajánlott.

Reer LED éjszakai fény, négyzet alakú, érzékelővel
3 290 Ft

Éjszakai fény alvó légkör kialakításához. Érzékelő automatikus kikapcsoláshoz félhomályban. A lágy NightGuide csökkentett fényerőnek hála fenntartja az éjszakai módot. Padló- vagy fali lámpaként is használható. Tápellátás 3 AAA elemmel. Reer LED éjszakai fény szenzorral, négyzet alakú, 10 000 óra élettartammal.

ZAZU LOU Éjjeli világítás

ZAZU LOU Éjjeli világítás

Értékelés: 4,5
14 990 Ft 13 290 Ft

Kompakt Zazu LOU éjjeli világítás aranyos baglyos formatervezéssel, amely beállítható hangérzékelő technológiájával felismeri, ha a baba felriad éjjel és rögtön nyugtató, színes világítást nyújt a szobába. Formatervezésének köszönhetően LOU bagoly és a körülötte levő gyűrű külön-külön is bekapcsolható. Testre szabható fényerejének köszönhetően funkcionális- és hangulatvilágítás is létrehozható a szobában.

Babymoov LED-es fali éjjeli lámpa
3 790 Ft

Babymoov LED-es fali éjjeli lámpa megnyugtatja a babát a sötétben, és segít a nyugodt alvásban. Praktikus falra szerelhető mini lámpa, állítható fényerősséggel és kikapcsoló gombbal.

ZAZU ZAZU ZOE zenebox

ZAZU ZAZU ZOE zenebox

Értékelés: 4,9
10 990 Ft

Zazu Zoe, a pingvin elalvást segítő sleeptrainer, bluetooth hangszóró és éjszakai fény kisgyermekeknek. Pam mesél, zenél és világít ezzel segítve, hogy a kisgyermek biztonságban érezze magát, ne féljen a sötétben és könnyebben elaludjon. 5 féle éjszakai fény választható, valamint beállítható, hogy reggel mikor váltson zöldre az éjszakai fény, mely jelzi a kisgyermeknek, hogy ideje felkelni.

Babymoov Éjjeli fény

Babymoov Éjjeli fény

Értékelés: 5
14 890 Ft 14 490 Ft

A Babymoov Éjjeli fény tökéletes választás, ha gyermeke fél a sötétben. A mindössze 0,3 kg-os súlyának és ergonomikus kialakításának köszönhetően a kicsik bárhová magukkal vihetik. Modern, vidám dizájnja hamar a gyerekszoba egyik ékévé teszi. 3 különféle megnyugtató dallamot is lejátszik, így garantáltan könnyű vele az elalvás. A lámpa fényének az erőssége és a színe is módosítható; 7 színváltozat között válogathatunk. Hálózatról tölthető, mely után akár 11 órán keresztül is működőképes a készülék. Az Ön otthonából sem hiányozhat! Több színben is kapható.

ZAZU PAM Pingvin Éjjeli fény vezetéknélküli hangszóróval
15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zazu PAM, a pingvin elalvást segítő sleeptrainer, bluetooth hangszóró és éjszakai fény kisgyermekeknek. Pam mesél, zenél és világít ezzel segítve, hogy a kisgyermek biztonságban érezze magát, ne féljen a sötétben és könnyebben elaludjon. 5 féle éjszakai fény választható, valamint beállítható, hogy reggel mikor váltson zöldre az éjszakai fény, mely jelzi a kisgyermeknek, hogy ideje felkelni.

Bright Starts Nyugtató zenélő lámpácska Enchanting Soother elefánt
5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Enchanting Soother elefántos, nyugtató zenélő lámpácska egy aranyos barát a gyermekeknek a könnyebb elalváshoz. Újszülött kortól alkalmas a használatra, 3 mód a megnyugtatáshoz, 4 hang opció, automatikus kikapcsolás, vezeték nélküli használat. A gyermeked beleszeret ebbe az elefántba.

Pabobo Éjszakai fény, ajándékdobozban
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

PABABO éjszakai fény LED lámpákkal világítják meg a gyermekszobát. Kialakításának köszönhetően könnyen elfér az egész kicsik kezében is. Vezeték- és akkumulátor nélkül is használható.

Pabobo Lumilove RAINBOW, éjszakai fény
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

PABOBO Lumilove RAINBOW, éjszakai fény LED világítással teszi hangulatosabbá és biztonságosabbá a szobát gyermeke számára. Vezeték- és akkumulátor nélkül is használható. Aranyos formáinak köszönhetően könnyen baráttá válhat.

Reer LED éjszakai lámpa szenzor/fehér
2 490 Ft

Éjszakai fény alvó légkör kialakításához. 0,5 W nagyon alacsony fogyasztás, akár 80 %-kal kevesebb, mint hagyományos izzók esetében. Érzékelő automatikus kikapcsoláshoz félhomályban. 5600 K lágy fényt bocsájt ki. Reer LED éjszakai fény szenzor/fehér 25 000 óra élettartammal.

Reer MyLovelyMonster Éjszakai Lámpa
10 490 Ft

Reer MyLovelyMonster éjszakai lámpa, egy aranyos szörny mely gyorsan gyermekünk kedvencévé válik. Modern, energiahatékony LED technológiával üzemel, fényereje 2 fokozatban állítható. Időzítő funkciójának köszönhetően a gyerekek halvány fényben aludhatnak el, majd a lámpa lekapcsol. Egy feltöltéssel 8–10 óráig képes világítani, várható élettartama 50 000 óra.

Alecto LED éjszakai fény, kutya
4 790 Ft

Az ALECTO led éjszakai fény kutyus alakjának köszönhetően kedves formában világítja meg a gyermekszobát. Nyugtató fényt bíztosít , amely pozitív hatással van a baba alvására. A fény 30 perc elteltével automatikusan kikapcsol.

Alecto Led éjszakai fény, viziló
4 790 Ft

Az ALECTO led éjszakai fény viziló alakjának köszönhetően kedves formában világítja meg a gyermekszobát. Nyugtató fényt bíztosít , amely pozitív hatással van a baba alvására. A fény 30 perc elteltével automatikusan kikapcsol.

Reer MyLovelyMonster Mini Éjszakai Lámpa
4 590 Ft

Reer MyLovelyMonster Mini éjszakai lámpa, egy aranyos szörny mely gyorsan gyermekünk kedvencévé válik. Modern, energiahatékony LED technológiával üzemel, melynek működéséhez 3 elem szükséges. A lámpatest nem melegszik fel, várható élettartama 50 000 óra.