PANASONIC Smart & Quick charger Elemtöltő + 4x AA 2500 mAh elem
12 490 Ft

A Panasonic Smart & Quick charger Elemtöltővel, újratölthető elemei mindig készen fognak állni a használatra. Beépített processzora figyeli a töltés így biztonságosa otthagyhatja akár estére is. Jelzi, ha az akkumulátor nem tölthető, így kiszűrheti a nem kívánatos elemeket.


PANASONIC Advanced Akkumulátor töltő, 4 db AA elem
7 990 Ft

6 590 Ft

Panasonic Advanced BQ-CC17 akkumulátor töltő minden modern háztartásban fontos kiegészítő lehet. A töltő legfőbb előnye, hogy hét óra alatt feltölti a vele kompatibilis akkumulátorokat, így időt takaríthat meg a hagyományos töltők használatához képest. Mindemellett kompakt kialakítása egyszerű tárolást és szállítást biztosít. A töltő alkalmazható egyszerre kettő vagy négy, AA és AAA akkumulátor esetén is. A telepek feltöltöttségét led indikátorok mutatják.


GP PB570 Elem töltő + 4 db AA 2700mAh
7 890 Ft

GP PB570 egy univerzális töltő AA és AAA elemekhez. Rendkívül praktikus, hiszen az újratölthető akkumulátorok sokkal praktikusabbak eldobható társaiknál, az újratöltés után ismét teljes kapacitással működtethetik eszközeit. Kiválóan alkalmas például digitális fényképezőgépek üzemeltetésére.


PANASONIC Basic Akkumulátortöltő + 4 x 750 mAh AAA Akkumulátor
6 890 Ft

Panasonic Basic akkumulátortöltővel praktikusan tölthetők AA és AAA típusú NiMH akkumulátorok. A hozzá adott 4 darab 750 mAh kapacitású Panasonic ENELOOP AAA telep önkisülése igen alacsony, így rendkívül sokáig megőrzik töltöttségüket. Élettartamuk emellett akár a 2100 töltési ciklust is eléri.


PANASONIC Basic Charger Akkumulátor töltő + 4x AA 1900 mAh elem
6 890 Ft

Panasonic Basic Charger akkumulátor töltő a világ bármely részén használható. Beépített időzítője figyeli a töltést, így kerülve el az esetleges túltöltéseket. A csomag tartalmaz 4db AA Ni-Mh 1900mAh kapacitású akkumulátort.


EMOS -SMART4 1603022000 AKKUMULÁTORTÖLTŐ
5 005 Ft

2 999 Ft

Intelligens négycsatornás EMOS töltő – AA, AAA NiMH akkumulátor LED kijelzővel. Képes még a nagyteljesítményű akkumulátorokat is 6 óra alatt feltölteni.


Energizer Pro Charger Akkumulátor töltő + 4 db AA Power Plus 2000 mAh
10 490 Ft

9 490 Ft

Az Energizer Pro Charger Akkumulátor töltő + 4 db AA Power Plus 2000 mAh 2 csatornás, kiváló minőségű elemtöltő, melyhez 4 db AA elem tarozik. A töltési idő 3–6 órát vesz igénybe. Ha az elemek feltöltődtek, illetve ha az elemek rosszak, akkor a készülék jelez. A termék túltöltés elleni védelemmel is rendelkezik.


Energizer Univerzális töltő (LED jelző) EN001
12 505 Ft

11 490 Ft

Az univerzális Energizer töltő feltölti a NiMH típusú elemet, integrált LCD kijelző a töltés állapotának jelzésével, páros töltés támogatása, biztonsági időzítővel rendelkezik, fordított polaritásvédelem, tápellátás a hálózatból


GP PB410 Akkumulátor töltő + 2 x 1300 (AA) Elem
2 590 Ft

GP PB410 akkumulátor töltő most 2 db 1300 (AA) elemmel együtt fehér színben megvásárolható. A 180 mAh áramerősséggel rendelkező töltővel egyszerre akár 2 db elemet is könnyedén feltölthetünk. A készüléket szabványos fali konektorba csatlakoztathajuk.


GP Univerzális töltő

GP Univerzális töltő

Értékelés: 4
7 890 Ft

GP Univerzális töltővel, újratölthető elemei mindig készen fognak állni a használatra. Jelzi, ha az akkumulátor nem tölthető, így kiszűrheti a nem kívánatos elemeket. Kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy akár egy utazás alkalmával is könnyedén és gyorsan lehessen használni. A töltő alkalmazható egyszerre kettő vagy négy AAA, AA, C, D vagy 9V akkumulátorok töltésére.


PANASONIC Eneloop töltő 4x AA CC65E
28 724 Ft

21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Univerzális USB töltő, amely 4× AA vagy 4× AAA NiMH cellát tud feltölteni, LCD töltési állapotadatokat jelenít meg.


PANASONIC Smart Quick Akkumulátor töltő, 4 AA elem
11 990 Ft

Panasonic Smart Quick akkumulátor töltő minden modern háztartásban fontos kiegészítő lehet. A töltő legfőbb előnye, hogy kettő óra alatt feltölti a vele kompatibilis négy akkumulátort, így időt takaríthat meg a hagyományos töltők használatához képest. Mindemellett kompakt kialakítása egyszerű tárolást és szállítást biztosít. A töltő alkalmazható egyszerre kettő vagy négy, AA és AAA akkumulátor töltésére. A telepek feltöltöttségét led indikátorok mutatják.


PANASONIC Smart & Quick charger Elemtöltő
8 790 Ft

A Panasonic Smart & Quick charger Elemtöltővel, újratölthető elemei mindig készen fognak állni a használatra. Kompakt kialakítása egyszerű tárolást és szállítást biztosít. Akár 4db elemet is tölthet egyszerre.


Voltcraft Charge Manager 420 Akkumulátortöltő
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Voltcraft Charge Manager 420 a töltőkészülék, az áramtakarékos üzemmódú diagnosztikai állomás és az automatikus fenntartó töltés tökéletes kombinációja. A frissítő és formázó funkciónak köszönhetően „fáradt“ akkukat is fel lehet frissíteni és élettartamukat meg lehet hosszabbítani. Az USB kimeneten keresztül a legtöbb mobiltelefon, PDA, MP3 lejátszó, hordozható játékkonzol, navigációs készülék és minden USB-n keresztül tölthető készülék feltölthető.


GP USB Gyorstöltő + AA 2000mAh elem, 4 db
8 790 Ft

GP USB gyorstöltővel egyszerűen töltheti fel energiával akkumulátorait. A 4 db újratölthető AA elem pedig sokkal praktikusabbak eldobható társaiknál, hiszen újrahasznosíthatóak és hosszú életűek. Az USB csatlakozás segítségével számítógépről és egyéb felületekről is tölthetjük akkumulátorainkat.


HÄHNEL UniPal PLUS Univerzális töltő
10 000 Ft
9 890 Ft

Az új, stílusos külsejű Hähnel UniPal Plus az egyik legkényelmesebb és legsokoldalúbb univerzális töltő. Gyakorlatilag minden Lithium Ion digitális fényképezőgép, videokamera, mobiltelefon és AA / AAA Ni-MH és Ni-Cd akkumulátor tölthető vele. USB-n keresztül az iPhone, iPad, PDA, mobiltelefon, MP3 lejátszó töltésére is alkalmas. A könnyen leolvasható LCD kijelző mutatja a töltés állapotát töltés közben. Világszerte használható a 2 pólusú EU és 3-pólusú UK adapterrel, 12V-os szivargyújtóról tölthet az autóban, hajón vagy lakókocsiban.


Jupio Compact Charger + 4 ks AA 2700 mAh Akkumulátor töltő
6 690 Ft

Jupio Compact Charger + 4 ks AA 2700 mAh Akkumulátor töltő minden modern háztartásban fontos kiegészítő lehet. A töltő legfőbb előnye, hogy 8 óra alatt feltölti a vele kompatibilis akkumulátorokat. Mindemellett kompakt kialakítása egyszerű tárolást és szállítást biztosít. A töltő alkalmazható egyszerre kettő vagy négy, AA és AAA akkumulátorok töltésére. A telepek feltöltöttségét led indikátorok mutatják.