Oxe Solar Charger - Napelem fotócsapdához Panther 4G

Márka: Oxe Katalógus száma: 100022693626

Közvetlenül partnerünktől

Oxe Solar Charger - Napelem fotócsapdához Panther 4G

Az OXE SOLAR CHARGER egy napelem, amelyet az OXE Panther 4G fotócsapda igényeihez készítettek, használatával meghosszabbítja a fotócsapda működési idejét. Az OXE SOLAR CHARGER más készülékek táplálására is használható – a. További információ

28666

28 666 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100022693626

Leírás

Termékleírás

Az OXE SOLAR CHARGER egy napelem, amelyet az OXE Panther 4G fotócsapda igényeihez készítettek, használatával meghosszabbítja a fotócsapda működési idejét. Az OXE SOLAR CHARGER más készülékek táplálására is használható – a műszaki leírásban leírt paramétereknek megfelelően. A napelem beépített 3000 mAh Li-Ion akkumulátorral rendelkezik.


Csomagolás tartalma:

1× napelem OXE SOLAR CHARGER
1× tripod állvány
1× rögzítő lap
1× rögzítő heveder
1× tápegység
1× kábel a fotócsapda és a napelem csatlakoztatásához


 

Az OXE SOLAR CHARGER termék egy eredeti OXE dobozban található, amely nyitó fedele alatt piros OXE ORIGINAL címke található, ügyelve arra, hogy mindig az eredeti OXE termék legyen a kezében.


Műszaki jellemzők


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.