TEFAL GC722D34 Optigrill+ XL

Értékelés: 5 34 értékelés Márka: TEFAL Katalógus száma: 944206

2 év garancia

TEFAL GC722D34 Optigrill+ XL

GC722D34 Optigrill+ XL kontaktgrill 9 automatikus programmal és színes átsülés jelzéssel a tökéletes eredményekért, a vérestől a jól átsültig. Manuális üzemmód 4 beállítható hőfokozattal különböző ételek grillezéséhez. További információ

64490
5 34

72 990 Ft
64 490 Ft

Katalógus száma: 944206

Leírás

Termékleírás

A TEFAL GC 305012 UC 600 főbb jellemzői

 • 33 %-kal nagyobb grillező felület
 • Automatikus grillező szenzor
 • 9 automatikus program
 • Mosogatógépben mosható
TEFAL GC722D kompakt grill homloknézete

Készítsd el a tökéletesen átsült hússzeletet

Tudod, hogy a jól átsült húst szereted, de meg nem vagy jártas az elkészítésében? A Tefal OptiGrill+ XL az automatikus grillezési szenzornak köszönhetően elvégzi helyetted a munka nagyobb részét. A grillezés időtartamának beállítása automatikusan történik a hússzeletek vastagsága és száma szerint. 33 %-kal nagyobb grillező felület, amin akár 6–8 porció is kényelmesen elfér Neked pedig már csak a tökéletesen elkészített grillezett húsok élvezete lesz a feladatod.

TEFAL GC722D automatikus grillezési szenzor

Megfelelő program minden ízlésedhez

Ha úgy döntesz, hogy szívesen grilleznél valamit, a Tefal grill készen fog állni a megfelelő beállításokkal. A kilenc automatikus program gondoskodik a különféle húsokról a marhahústól a tenger gyümölcseiig. Kiegészítő kézi üzemmód, négy hőmérsékleti szinttel készen áll a többi élelmiszerhez, beleértve a gyümölcsöt és a zöldséget. A sülés mértékének **színjelzője értesíteni fog, hogy milyen előkészítési szakaszban vagy. Többé semmi bonyolult hőmérséklet mérés a hús belsejében.

TEFAL GC722D megfelelő beállítás hús típusa szerint

 TEFAL GC722D Grillezés folyamatának jelzése

Grillezés folyamatának jelzése

A tökéletes eredmény érdekében figyeld az előkészítési folyamatot. A vérestül az átsütöttig – az indikátor mutatja az átsütöttség mértékét és minden fázist hangjelzéssel jelenti.

 TEFAL GC722D programok

Válaszd ki a megfelelő programot

9 program különböző húsok elkészítéséhez – vörös hús, hamburger, baromfi, szendvics, kolbász, hal, tenger gyümölcsei, szalonna, sertéshús. Az automatikus vastagságmérés technológiával a program automatikusan beállítja a megfelelő hőmérsékletet.

TEFAL GC722D OptiGrill X

Kiváló minőségű lapok

Kiváló minőségű fröccsöntött alumínium lapok tapadásmentes felülettel kedvenc grillezett finomságaid elkészítéséhez. A nagy grillterület 6–8 adag elkészítéséhez. Használat után a lemezeket és a tálcát a húslére be lehet helyezni a mosogatógépbe.

 TEFAL GC722D temp control

Valóban többfunkciós

Használd ki a kilenc automatikus programot a grillezéshez, vagy a négy manuális módot a különböző típusú húsok, valamint a gyümölcs és zöldség tökéletes elkészítéséhez. Az átsütöttség mértékét figyelhet a fényjelzőnek köszönhetően.

Tulajdonságok:

 • Multifunkciós grill
 • Javítható termék: pótalkatrészek gyors és olcsó kiszállítása 10 éven át
 • 9 automatikus program
 • 4 hőmérséklet beállítás
 • Tapadásmentes felület fröccsöntött alumíniumból
 • Grillezés folyamatának jelzése
 • Automatikus grill érzékelő technológia
 • Nagy grillezési terület
 • A levehető lapok mosogatógépben moshatók

Mellékelt tartozékok

 • Szafttálca

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 2000 W
Súly / lemez 5,2 kg
Színe rozsdamentes acél

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Grill felület típusa bordázott
Hőszabályozás nem
Csepegtető edény igen
Tapadásmentes bevonat igen
Levehető tálca nem
Szélesség 36.5 cm
Mélység 44.5 cm
Magasság 17.5 cm
Súly 5.2 kg
Teljesítmény 2000 W
Szín

Szín

acél
Smart nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.