Addo Járó egyszarvú
6 345 Ft

5 490 Ft

Ezzel a kedves egyszarvúval gyermekeid biztosan rengeteg szórakozást élnek majd át. A járó egyszarvú egy varázslatos állat! Szereti a hosszú sétákat. Ráadásul varázslatos élénk hangja van, a pata koppanása és a forgó farka mindenkit szórakoztat majd.


Alltoys Oskar Plüss Papagáj

Alltoys Oskar Plüss Papagáj

Értékelés: 4,5
7 590 Ft

6 020 Ft

Az Alltoys Oskar Plüss Papagáj egy rendkívül szórakoztató interaktív plüssjáték, amely bármilyen szót vagy kifejezést elismétel, amit hall. Nyomd meg a gombot Oskar bal szárnyát, és már kezdhettek is beszélgetni! Nem csak a szavakat ismétli el, hanem a hangsúlyozást is utánozza, valamint mulatságos nevető- és köhögő hangokat is képes kiadni.


TM Toys Bianca plüss cica 25 cm
20 519 Ft

18 990 Ft

Aranyos Bianca cica, aki úgy viselkedik, mintha igazi lenne, szereti, ha simogatják és ha hívod, feléd fordul. Van egy kedvenc labdája, amivel imád játszani. Séta közben nyávog és dorombol. A cica nagysága 25 cm. A szőre nagyon kellemes fogású.


Addo Nagy ugráló nyuszi

Addo Nagy ugráló nyuszi

Értékelés: 5
6 490 Ft

5 390 Ft

Puha nyuszi aki egyből a barátoddal válik! Szereti, hogyha a gyerekek játszanak vele. Vidáman ugrál, mozgatja az szemét, hangokat ad ki és mozgatja a füleit. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja, aki elemmel működik.


Addo Sétáló kiskutya

Addo Sétáló kiskutya

Értékelés: 5
6 325 Ft

5 490 Ft

Ezzel az aranyos kutyával a gyerekeid biztos rengeteg szórakozást élnek majd át. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. A kutya rengeteg dolgot tud, biztos nagyon jó barátja lesz a gyerekeknek.


BABY born Interaktív kölyök kutya
9 990 Ft

9 200 Ft

Baby Born kölyök kutya minden kislányt szórakoztat és elvarázsol majd! Ez az aranyos, fehér, göndör szőrű kiskutya egy interaktív játék, amely számos funkcióval rendelkezik. A Baby Born kiskutya rágja a csontját, iszik az üvegből, majd egy gomb megnyomása után a lábát felemelve pisil. A játék fejleszti a gyermekek fantáziáját és motoros készségeit.


FurReal Friends Fésű a szőr fésüléséhez
11 490 Ft

7 960 Ft

Ennek a bájos kiskutyának fodrászra van szüksége! FurReal Shaggy kutyával rukkolt elő, akinek szüksége van egy fodrászra. Gondozd a vidám kiskutyát, és készítsd el neki, a legőrültebb frizurát. A kiskutya képes hangokat kiadni. A csomag tartalmaz egy kutyát egy speciális borotvát


FurReal Friends Majom Zandi

FurReal Friends Majom Zandi

Értékelés: 5
12 690 Ft

10 620 Ft

Ezzel az aranyos Zandi majommal a gyerekek rengeteg szórakozást él át. Használhatod a sztetoszkópját, hogy meghallgasd a szívhangját. A csomag tartalmazz hőmérőt. Ha megsimogatod a majom fejét, kinyitja és bezárja a szemét, ami örömteli hangokat ad ki és néha köhög.


Lamps Kutya kábelre

Lamps Kutya kábelre

Értékelés: 1
4 370 Ft

Ez a csodálatos kutya egy csodálatos ajándék a gyermekek számára, akik szeretnének egy házi kedvencet. Kutya jár és ugat a kábeles vezérlésnek köszönhetően. A kapcsolót ON helyzetbe állítva a kutya egyedül sétál. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.


MaDe Foxterrier kutya pórázzal
7 229 Ft

5 860 Ft

Vidd el szőrös barátodat egy sétára! A kutya parancsszóra képes járni és ugatni. Séta közben a kutya vidáman csóválja a farkát. Töltsetek el együtt sok vidám pillanatot!


MaDe Mancs kutyus - Arany retriever
11 931 Ft

10 330 Ft

Interaktív plüss kutyus – Mancs – magassága 20 cm. Ügyes és nagy. Képes a gazdája szavának engedelmeskedni. Adj neki egy parancsot a hat közül, és nézd ahogy játszva teljesíti őket.


MaDe Mancs kutyus - Husky
11 931 Ft

9 640 Ft

Interaktív plüss kutyus – Mancs – magassága 20 cm. Ügyes és nagy. Képes a gazdája szavának engedelmeskedni. Adj neki egy parancsot a hat közül, és nézd ahogy játszva teljesíti őket.


MaDe Yorkshir kutya pórázzal
7 209 Ft

6 290 Ft

Vidd el szőrös barátodat egy sétára! A kutya parancsszóra képes járni és ugatni. Séta közben a kutya vidáman csóválja a farkát. Töltsetek el együtt sok vidám pillanatot!


Micro Sammi bálna plüss 30cm-60%
6 731 Ft

2 690 Ft

Akció

Csodálatos plüss bálna, Sammi, amely képes hangokat kiadni, pislogni és nyitogatja a száját. Igazán nagyon puha. Sammi 30 cm hosszú és ideális 18 hónapos kortól.


MÚ BRNO Kisvakond beszélő kesztyűbáb 20 cm
6 490 Ft

5 310 Ft

Enyhén kitömött 20 cm-es plüss kesztyűbáb kivarrt szemekkel. A Kisvakond összenyomás után véletlenszerűen játszik le hangokat a filmből. 1 éves kortól ajánlott.


MÚ BRNO Křemílek hanggal és csörgő
7 671 Ft

7 030 Ft

Közkedvelt Křemílek (Moha) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a Pohádek z mechu a kapradí rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.


MÚ BRNO Vochomůrka hanggal és csörgő
7 671 Ft

7 030 Ft

A közkedvelt Vochomůrka (Páfrány) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a Pohádek z mechu a kapradí rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.


Rappa Plüss interaktív Bobi kutya barát
6 890 Ft

5 890 Ft

Aranyos plüss interaktív kutya Bobi a simogatásra azzal válaszol, hogy realisztikus hangokat ad ki és tudja mozgatni a fejét és a farkát. A plüss állat 25 cm magas.


Rappa Plüss macska pajtás Mína interaktív
5 690 Ft

Aranyos plüss interaktív macska Mína a simogatásra azzal válaszol, hogy realisztikus hangokat ad ki és tudja mozgatni a fejét és a farkát. A plüss állat 25 cm magas.


SIMBA Mása és a medve - Misa plüss medve horkoló 40 cm
11 946 Ft

9 720 Ft

Misa medve arról híres, hogy nagyon szeret aludni. Ha megnyomod a bal könyökét, elkezd horkolni és nyugodtan pihenni, ami a hasán is látható. Kívánj neki jó éjszakát és szép álmokat!


Spin Master Hatchimals mystery meglepetés
25 996 Ft

21 610 Ft

A Hatchimals interaktív állatkákat jelentenek, amelyek a gyerekek szerető gondoskodásának eredményeként kikelnek a tojásból, és amelyeket rengeteg dologra kell megtanítani, miközben végtelen szórakozásban lesz velük részük. Soha nem tudhatod, melyik fog a 4 állat közül kikelni a tojásból.


TM Toys Interaktív macska Coco
21 465 Ft

14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szerezd be a gyermekeidnek ezt a gyönyörű interaktív kedvencet, fehér Coco cicát. A cica reagál az érintésre, mozgatja a mancsait, fejét, nyávog, és dorombol. A puha szőre ideális a dédelgetéshez és játszáshoz.


TM Toys Ocean Hugzzz Kisfóka + jeladó
11 753 Ft

11 160 Ft

Az Ocean Hugzzz kisfóka jó éjszakát kíván. Ha hozzábújsz, a jeladó, amely a csomagolás része, elkezd altatódalt énekelni, gyöngéden világítani és a mennyezetre csillagokat vetíteni. Gömbölyű talapzata van, amelyen lassacskán hintázhat, így előteremtve a szép álmokhoz megfelelő légkört.


TM Toys Ocean Hugzzz Octopi Kisrák + jeladó
11 753 Ft

11 160 Ft

Az Ocean Hugzzz kisrák jó éjszakát kíván. Ha hozzábújsz, a jeladó, amely a csomagolás része, elkezd altatódalt énekelni, gyöngéden világítani és a mennyezetre csillagokat vetíteni. Gömbölyű talapzata van, amelyen lassacskán hintázhat, így előteremtve a szép álmokhoz megfelelő légkört.


TM Toys Ocean Hugzzz Octopi Polipocska + világítótorony
11 753 Ft

11 160 Ft

Az Ocean Hugzzz polipocska minden gyermeknek segít könnyen elaludni. Hogyha hozzá fekszik, a világítótorony, ami a csomagolás része, altatódalokat kezd játszani, enyhe fénnyel világít és a mennyezetre csillagokat vetít. A polipnak van egy kör alakú kerete, mely mentén a kis állatka lassan mozog és ezzel is megteremti a megfelelő hangulatot az édes álmokhoz.


TM Toys Yoyo Interaktív bébi panda
25 990 Ft

21 990 Ft

Yoyo-nak, az interaktív pandának mindig van mondanivalója számodra. Ha nem foglalkozol vele, hangokat ad, hogy felkeltse figyelmed. Simogasd meg a pocakját és Yoyo nevetni fog. Kedvenc étele a bambusz, etesd meg vele! Ha Yoyo elálmosodik, itasd meg a cumisüvegéből és elalszik. Gondoskodj élethű pandádról, aki néha puszit dob, büfizik, vagy pukizik.


Wiky Mosolygó kutyus

Wiky Mosolygó kutyus

Értékelés: 5
7 047 Ft

4 910 Ft

Ezzel az aranyos mosolygó kutyussal a gyerekek rengeteget szórakozhatnak. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. Mosolyogva minden könnyebben megy.


BABY born Járó sárkány

BABY born Járó sárkány

Értékelés: 3
18 470 Ft

A BABY born Járó sárkány eredeti BABY born baba kiegészítő. Puha és selymes plüss bundájának, fényes szárnyainak és nagy, aranyos szemeinek köszönhetően kislánya garantáltan egy szempillantás alatt megszereti. A játékhoz mellékelt varázspálcával ha megérintik a homlokát, világítanak a szemei és hangokat is kiad, és ha másodjára is megérintik, akkor elkezd sétálni. Ajándék sárkánytojással, amely egy kissárkányt rejt. 3 éves kortól ajánlott.


Spin Master Hatchimals Surprise ikrek - macskák
28 990 Ft

23 080 Ft

Ezek az aranyos interaktív macska ikrek varázslatos pettyes tojásban rejtőznek. Mindegyik macska egyedi személyiséggel rendelkezik. Ezek az ikrek sétálnak, táncolnak, énekelnek, vicceket mondanak, játékokat játszanak és még sok egyéb.


Mikro Trading Plüss tukán 29 cm
2 329 Ft

2 090 Ft

Plüss tukán a Real Plush Friends kollekcióból. – Alkalmas gyermekek számára születéstől fogva. A játék minőségileg kidolgozott és plüss felülete érintésre kellemes.


MÚ BRNO Beszélő kisvakond Plüss figura, 15cm
6 060 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű esti meséből. Ez a beszélő, kisvakond plüssfigura hamar belopja magát a gyerekek szívébe. Ha megnyomod a hasát, véletlenszerű dalokat kezd játszani a Kisvakond meséi című rajzfilmből. A 15 cm-es MU Brno plüss figura sok örömteli percet szerez majd gyerekének. 3 éves kor alatt nem alkalmas, mivel apró alkatrészeket tartalmaz.


Spin Master Hatchimals Surprise ikrek - zsiráf
28 990 Ft

23 080 Ft

Ez aranyos interaktív zsiráf ikrek varázslatos baromfi tojásban vannak elrejtve. Minden iker egyedi személyiséggel rendelkezik. Az ikrek sétálni, táncolni, énekelni, vicceket mondani fognak, játékokat mondai és még sok mást.


Teddies Beszélő rappelő plüss papagáj 25 cm
5 970 Ft

Nagy dumás papagáj, megismétel mindent amit mondasz neki! A plüss papagáj viccesen visszamondja a rövid szavakat, amit mondasz neki, rappel, mozog a szavak ritmusában. Minőségi plüssből készült. Szép. tarka 25cm magas papagáj.


50 cm bolyhos egyszarvú

50 cm bolyhos egyszarvú

Értékelés: 5
14 190 Ft

11 290 Ft

Puha plüssből gyártott mágikus egyszarvú a Gru meséből. Az egyszarvú 50 cm magas. Igazán nagyon puha és kellemes tapintású. Ezen felül megnyomás után hang és fényeffektusokat ad ki.


Wiky Nevető és ficánkoló kutyus
7 087 Ft

4 320 Ft

Ezzel a kedves kiskutyával gyermekeid biztosan rengeteg szórakozást élnek majd át. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. A kutya rengeteg dolgot tud, biztos nagyon jó barátja lesz a gyerekeknek.


Wiky Sétáló és ugató kutyus
4 778 Ft

3 550 Ft

Ezzel az aranyos kutyával a gyerekeid biztos rengeteg szórakozást élnek majd át. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. A kutya rengeteg dolgot tud, biztos nagyon jó barátja lesz a gyerekeknek.


Wiky Ugráló és fütyülő nyuszi
7 299 Ft

5 330 Ft

** Puha nyuszi** aki egyből a barátoddal válik! Szereti, hogyha a gyerekek játszanak vele. Ugrál és fütyül, majdnem, mint az igazi. Ezzel a nyuszival soha sem fogsz unatkozni. A lányok és a fiúk plüss barátja elemre működik.


Wiky Vidám tojástojó tyúkanyó
8 434 Ft

5 930 Ft

Vidám plüss tyúkanyó, aki színes tojásokat tojik! – A tyúkanyó elemre működik. Három tojás a csomagolás részét képezi. A plüss játék kiváló ajándék minden gyerek számára.