FurReal Friends Vonyító kutya-36%
17 600 Ft 11 090 Ft

Kiárusítás

A vonyító kölyök kiskutya mindig megvéd. Őrző kutya szolgálatra vágyik, csak aktiváld a bekapcsológombot, és a kutya a mozgásra reagálni fog ugatással és vonyítással. A kutya boldogan reagál arra is, ha megsimogatod. Csak hívd, és a kutya vonyítással válaszol. Hadd, hogy vigyázzon a szobádra!

Addo Nagy ugráló nyuszi

Addo Nagy ugráló nyuszi

Értékelés: 4
6 490 Ft 5 860 Ft

Puha nyuszi aki egyből a barátoddal válik! Szereti, hogyha a gyerekek játszanak vele. Vidáman ugrál, mozgatja az szemét, hangokat ad ki és mozgatja a füleit. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja, aki elemmel működik.

TM Toys My Real Rescue Szőrmók rózsaszín-34%
22 990 Ft 14 990 Ft

Kiárusítás

Milyen állat rejtőzik a plüss gombócban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és meg kell fésülnöd. Kutyus vagy macska? Interaktív barátra lelhetsz, amellyel gyermekeid sosem fognak unatkozni, valamint megtanulják, hogyan kell gondoskodni az állatokról. Több, mint 30 hanghatást és szenzoros hatást (rezgés) képes kiadni, amelyek játék közben aktiválódnak.

TM Toys Bianca plüss cica 25 cm
23 350 Ft
+ ingyen szállítás

Aranyos Bianca cica, aki úgy viselkedik, mintha igazi lenne, szereti, ha simogatják és ha hívod, feléd fordul. Van egy kedvenc labdája, amivel imád játszani. Séta közben nyávog és dorombol. A cica nagysága 25 cm. A szőre nagyon kellemes fogású.

Lamps Kutya kábelre

Lamps Kutya kábelre

Értékelés: 2
3 990 Ft

Ez a csodálatos kutya egy csodálatos ajándék a gyermekek számára, akik szeretnének egy házi kedvencet. Kutya jár és ugat a kábeles vezérlésnek köszönhetően. A kapcsolót ON helyzetbe állítva a kutya egyedül sétál. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Mac Toys Scoty kiskutya pórázon
8 530 Ft

Aranyos kiskutya pórázon, amibe minden gyerek beleszeret. A plüss kiskutya elemre működik, sétál, csóválja a farkát és néha ugat az üdvözlésre. 3 éves kortól alkalmas.

Clementoni Plüss lajhár-39%

Clementoni Plüss lajhár

Értékelés: 4
6 390 Ft 3 890 Ft

Kiárusítás

A lajhár interaktívgombjával a hason sok vidám dallamot tud lejátszani és minden gyermek arcára mosolyt csal. A végtagok tépőzáras záródása lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy különböző pozíciókban átöleljék vagy lóghasson a lajhár- például fejjel lefelé!

Cobi Little Live Pets Álmaim kiskutyája Snuggles
27 090 Ft 21 480 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Szorítsd meg a mancsomat, kinyitom a szememet! Ilyen elbűvölő vagyok! Simogasd meg a fejemet, mozgatni fogom a fejemet vagy nyitogatni fogom a szememet. Etess meg a cumisüvegből. Nézd, hogy iszom a tejecskét! Simogass meg, fordíts az oldalamra, és nézd hogyan alszom el. Emelkedik a hasam, ahogy lélegzem. Gondoskodj rólam.

Addo Járó egyszarvú

Addo Járó egyszarvú

Értékelés: 4,5
6 390 Ft

Kiárusítás

Ezzel a kedves egyszarvúval gyermekeid biztosan rengeteg szórakozást élnek majd át. A járó egyszarvú egy varázslatos állat! Szereti a hosszú sétákat. Ráadásul varázslatos élénk hangja van, a pata koppanása és a forgó farka mindenkit szórakoztat majd.

TM Toys Kis csavargó My Real Rescue kék-34%
22 990 Ft 14 990 Ft

Kiárusítás

Milyen állat rejtőzik a plüss gombolyagban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és meg kell fésülnöd. Mi lesz ez, kutyus, vagy cica? Találd meg az interaktív barátot, akivel a gyermekeid soha nem fognak unatkozni, és megtanulják, hogyan kell gondoskodni a háziállatról. Több, mint 30 hangeffektussal és érzéki effektusokkal (rezgésekkel) rendelkezik, amelyek játék közben aktiválhatók.

Spin Master Hatchimals mystery meglepetés
25 996 Ft 21 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Hatchimals interaktív állatkákat jelentenek, amelyek a gyerekek szerető gondoskodásának eredményeként kikelnek a tojásból, és amelyeket rengeteg dologra kell megtanítani, miközben végtelen szórakozásban lesz velük részük. Soha nem tudhatod, melyik fog a 4 állat közül kikelni a tojásból.

MÚ BRNO Beszélő Hurvinek Zerykkel
6 930 Ft

Hurvínek csirkefogó és az ő hűséges barátja Zeryk a morvaországi központból. A beszélő Hurvinekhez Zeryk kutyus a praktikus fém karabinerrel hozzácsatolható. A kilenc éves fiú életéről szóló történetek lekötik a gyermek nézőket már generációk óta.

Addo Kis nyuszi szürkés - fehér
4 190 Ft 3 990 Ft

A kicsi szürkés – fehér nyuszi készen áll az ugrálásra örömében. Puha nyuszi, aki azonnal a barátod lesz! Szereti, hogyha a gyerekek játszanak vele. Vidáman ugrál, mozgatja az orrát és a hosszú füleit. De vigyázz! Nem hagyhatod sokáig egyedül, mert nem szereti!

Addo Kis nyuszi fehér

Addo Kis nyuszi fehér

Értékelés: 5
4 190 Ft 3 860 Ft

A kicsi fehér nyuszi készen áll az ugrálásra örömében. Puha nyuszi, aki azonnal a barátod lesz! Szereti, hogyha a gyerekek játszanak vele. Vidáman ugrál, mozgatja az orrát és a hosszú füleit. De vigyázz! Nem hagyhatod sokáig egyedül, mert ezt nem szereti!

MÚ BRNO Kisvakond beszélő kesztyűbáb 20 cm
6 490 Ft 6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Enyhén kitömött 20 cm-es plüss kesztyűbáb kivarrt szemekkel. A Kisvakond összenyomás után véletlenszerűen játszik le hangokat a filmből. 1 éves kortól ajánlott.

MÚ BRNO Křemílek hanggal és csörgő
7 671 Ft 7 090 Ft

Közkedvelt Křemílek (Moha) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a Pohádek z mechu a kapradí rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.

MÚ BRNO Berta kisördög 23cm, beszélő
4 790 Ft

A plüss Berta kisördög elszórakoztatja a kicsiket és nagyokat összesen 17 különböző ördögi mondókával és hanggal, melyek a hasa megnyomása után véletlen sorrendben játszódnak le. Ha az út során piszkos lesz, csak kihúzod a hangmodult, és kimosod a testét.

Addo Kis nyuszi

Addo Kis nyuszi

Értékelés: 4
4 110 Ft 3 890 Ft

Az kis barna nyuszi ugrálni fog örömében. Puha nyuszi, aki azonnal a barátod lesz! Szereti, hogyha a gyerekek játszanak vele. Vidáman ugrál, mozgatja az orrát és a hosszú füleit. De vigyázz! Nem hagyhatod sokáig egyedül, mert nem szereti!

Bino Ló hangokkal - piros

Bino Ló hangokkal - piros

Értékelés: 2
7 877 Ft 5 290 Ft

Plüss ló piros színben tökéletes a lovak megismeréséhez. Amikor megnyomja a fülét ló hangot hallhat. Ez a ló tökéletes választás lesz a gyerekeknek hogyha egy kis kalandra vágynak.

MÚ BRNO Vochomůrka hanggal és csörgő
7 671 Ft 7 090 Ft

A közkedvelt Vochomůrka (Páfrány) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a Pohádek z mechu a kapradí rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.

TM Toys Ocean Hugzzz Octopi Kisbálna + jeladó
11 753 Ft 10 290 Ft

Az Ocean Hugzzz kisbálna jó éjszakát kíván. Ha hozzábújsz, a jeladó, amely a csomagolás része, elkezd altatódalt énekelni, gyöngéden világítani és a mennyezetre csillagokat vetíteni. Gömbölyű talapzata van, amelyen lassacskán hintázhat, így előteremtve a szép álmokhoz megfelelő légkört.

TM Toys Ocean Hugzzz Octopi Kisrák + jeladó
13 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ocean Hugzzz kisrák jó éjszakát kíván. Ha hozzábújsz, a jeladó, amely a csomagolás része, elkezd altatódalt énekelni, gyöngéden világítani és a mennyezetre csillagokat vetíteni. Gömbölyű talapzata van, amelyen lassacskán hintázhat, így előteremtve a szép álmokhoz megfelelő légkört.

Addo Sétáló kiskutya

Addo Sétáló kiskutya

Értékelés: 4
6 325 Ft 5 860 Ft

Ezzel az aranyos kutyával a gyerekeid biztos rengeteg szórakozást élnek majd át. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. A kutya rengeteg dolgot tud, biztos nagyon jó barátja lesz a gyerekeknek.

TM Toys Flora - Interaktív póni-29%
24 290 Ft 17 210 Ft

Kiárusítás

Puha és kellemes plüss póni tökéletes az átölelésre és az álomhoz. Flora hangot ad ki és ugrál mint egy igazi szöcske. Ez a ló tökéletes választás lesz a gyerekeknek hogyha egy kis kalandra vágynak.

Rappa Plüss interaktív Bobi kutya barát
8 400 Ft

Aranyos plüss interaktív kutya Bobi a simogatásra azzal válaszol, hogy realisztikus hangokat ad ki és tudja mozgatni a fejét és a farkát. A plüss állat 25 cm magas.

Cobi Little Live Pets Az én puszilgatós kiskutyám
27 090 Ft 23 620 Ft
+ ingyen szállítás

Az én puszilgatós kiskutyám az érintéseidre nyalogatással reagál és kedves kutyahangokat ad ki. Etesd meg a tálból. Mozgatja a fejét, kinyitja és lehunyja a szemét, csóválja a farkát. Szereti, ha simogatod a fejét vagy cirógatod a hasát. Gondoskodj a kiskutyádról.

Rappa Plüss macska pajtás Mína interaktív
6 530 Ft

Aranyos plüss interaktív macska Mína a simogatásra azzal válaszol, hogy realisztikus hangokat ad ki és tudja mozgatni a fejét és a farkát. A plüss állat 25 cm magas.

MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

Értékelés: 5
4 890 Ft 3 990 Ft

Mindenki által szeretett Kisvakond, napernyővel. Kedves dallammal nyugtatja a kicsiket. Az MU Brno márka kiváló miőségű terméke. TOVÁBB OLVASOM->

EP LINE Kutya Floppy

EP LINE Kutya Floppy

Értékelés: 4,5
10 670 Ft

A Floppy kutya egy igazán bolondos kiskutya, aki nagyon szeret sétálni. Ragadd meg a pórázát, és figyeld, hogy milyen viccesen fog mögötted ugrándozni. A tappancsai érdesek és alkalmas bármilyen felülethez. Nincs szükség elemre.

TM Toys Yoyo Interaktív bébi panda
25 990 Ft 22 550 Ft
+ ingyen szállítás

Yoyo-nak, az interaktív pandának mindig van mondanivalója számodra. Ha nem foglalkozol vele, hangokat ad, hogy felkeltse figyelmed. Simogasd meg a pocakját és Yoyo nevetni fog. Kedvenc étele a bambusz, etesd meg vele! Ha Yoyo elálmosodik, itasd meg a cumisüvegéből és elalszik. Gondoskodj élethű pandádról, aki néha puszit dob, büfizik, vagy pukizik.

MÚ BRNO Večerníček figura, 30cm, zenélő
7 890 Ft

Az ismert Večerníček kisfiú figura, 30 cm. Játék ismert dalocskával, melyet a csomagoláson feltüntetett szövegnek köszönhetően gyorsan megtanulhatsz és vele együtt énekelhetsz.

MÚ BRNO Hurvinek 25 cm beszélő
6 890 Ft

Hurvinek beszélő csirkefogó a morvaországi központból. Hurvinek eredeti vicceivel és vidám mondókáival szórakoztat, amelyeket Martin Klásek hangján hallhatsz.

Tim beszélő plüss minyon figura
8 990 Ft 5 990 Ft

A Tim plüss beszélő minyon minden kis rajongónak örömet szerez. A műanyag figura körülbelül 25 cm nagy. Félreérthetetlen minyon hangokat ad ki és mozgatja a szemeit! Beszél, dalol, és a meséből ismert hangon énekel is.

FurReal Friends Majom Zandi

FurReal Friends Majom Zandi

Értékelés: 5
12 690 Ft 10 670 Ft

Ezzel az aranyos Zandi majommal a gyerekek rengeteg szórakozást él át. Használhatod a sztetoszkópját, hogy meghallgasd a szívhangját. A csomag tartalmazz hőmérőt. Ha megsimogatod a majom fejét, kinyitja és bezárja a szemét, ami örömteli hangokat ad ki és néha köhög.

Spin Master Hatchimals Hatchi-Wow
35 090 Ft 24 550 Ft
+ ingyen szállítás

Az új Llalacorn kisállatnak szüksége van a segítségedre! Csak a te segítségeddel tud kibíújni a tojásból*. Ha jól fogsz vele törődeni, akkor akár 82 cm magasságra is megnől. Táncolhatsz, énekelhetsz, és ismét jókedved lesz! Tudod milyen színű lesz háziállatod – **rózsaszín vagy lila?

Addo Kiskutya a sétáltatáson - terrier
6 690 Ft 5 460 Ft

Az imádnivaló Terrier kiskutya megmutatja háláját és örömét a farokcsóválással és ugatásával. Mindenhova követni fog, ahova csak mégy. A puha fekete-fehér szőrme és a piros gallérral rendelkező kiskutya a legjobb barátod lesz.

FurReal Friends Walkalots nagy tygris
9 590 Ft 7 460 Ft

Készen állsz egy sétára? A Walkalots of FurReal házi kedvencek már nagyon várják. Az egyedülálló csatlakozási rendszernek köszönhetően egyszerre egy, vagy több háziállatkád is lehet a pórázon. A háziállatok a mozgás során hangokat adnak ki, mozgassák a fejüket és a farkukat, így úgy néznek ki, mind az élők.

MaDe Yorkshir kutya pórázzal
7 209 Ft 6 530 Ft

Vidd el szőrös barátodat egy sétára! A kutya parancsszóra képes járni és ugatni. Séta közben a kutya vidáman csóválja a farkát. Töltsetek el együtt sok vidám pillanatot!

BABY born Interaktív kölyök kutya
9 990 Ft 9 240 Ft

Baby Born kölyök kutya minden kislányt szórakoztat és elvarázsol majd! Ez az aranyos, fehér, göndör szőrű kiskutya egy interaktív játék, amely számos funkcióval rendelkezik. A Baby Born kiskutya rágja a csontját, iszik az üvegből, majd egy gomb megnyomása után a lábát felemelve pisil. A játék fejleszti a gyermekek fantáziáját és motoros készségeit.

Wiky Sétáló és ugató kutyus
5 290 Ft

Ezzel az aranyos kutyával a gyerekeid biztos rengeteg szórakozást élnek majd át. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. A kutya rengeteg dolgot tud, biztos nagyon jó barátja lesz a gyerekeknek.

FurReal Friends Blueberry medve
53 390 Ft
+ ingyen szállítás

Készülj fel, hogy bele fogsz szeretni ebbe az aranyos interaktív mackóba, ami olyan, mint az élő! A Maci 100 + hang kombinációval rendelkezik. A Maci elképesztően interaktív, reagál az érintésre és a hangra is. Tartalmaz egy vizes palackot, mézet, mint nyalánkságot, és egy fésűt fésülésre.