TM Toys Ocean Hugzzz Octopi Polipocska + világítótorony

Márka: TM Toys Katalógus száma: 1079009
TM Toys Ocean Hugzzz Octopi Polipocska + világítótorony

TM Toys Ocean Hugzzz Octopi Polipocska + világítótorony

Az Ocean Hugzzz polipocska minden gyermeknek segít könnyen elaludni. Hogyha hozzá fekszik, a világítótorony, ami a csomagolás része, altatódalokat kezd játszani, enyhe fénnyel világít és a mennyezetre csillagokat vetít. A polipnak van egy kör alakú kerete, mely mentén a kis állatka lassan mozog és ezzel is megteremti a megfelelő hangulatot az édes álmokhoz. További információ

11164

11 164 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 11 753 Ft, Megtakarítás: 589 Ft (5 %)

Központi raktáron

A termék központi raktárunkban van készleten.

Prémium szállítással Budapestre várhatóan :2018.12.19.
Személyes átvétel Budapesten várhatóan :2018.12.18.
Prémium szállítással vidékre várhatóan :2018.12.19.

A fenti feltételek házhoz szállítás esetén 16:30 óráig elküldött, utánvéttel és online bankkártyás fizetéssel történő rendelés esetén érvényesek, az adott napon történő megrendelés és a rendelési határidők betartása mellett munkanapokon. Személyes átvétellel rendelt termék esetén az időpont 11:00 órára módosul. A pontos átvételi időpontról SMS-ben és e-mailben értesítjük.

Leírás

Termékleírás

Az Ocean Hugzzz interaktív plüssállatok kollekciója a víz alatti világból, amely segít a gyerekeknek könnyen elaludni. Jellemzők:

  • A csomagolás tartalmazza a plüssállatot és a világítótornyot
  • A játék segít egy megnyugtató alvás előtti hangulatot előteremteni
  • Ha a gyermek az állatkához bújik, a világítótorony altatódalokat kezd játszani, halvány fényben kezd világítani és a mennyezetre vetíti a csillagokat
  • A világítótorony külön is be- és kikapcsolható, nem szükséges a plüsshöz érni
  • A világítótoronynak kör alakú kerete van, melynek mentén képes lassan mozogni
  • A plüssállat 2 db AA-s elemmel, a világítótorony 3 db AA-s elemmel működik.

Paraméterek

%2% paraméterei

Férfi/Női unisex
Ajánlott korosztály 1 éves kortól
Plüss játék mérete 35 cm-ig
Akkumulátor típusa 5xAA
Rendszer tápegysége akkumulátor
Elemek száma 5

Hasonló termékek

TM Toys Ocean Hugzzz Octopi Kisrák + jeladó
11 753 Ft

11 164 Ft

Az Ocean Hugzzz kisrák jó éjszakát kíván. Ha hozzábújsz, a jeladó, amely a csomagolás része, elkezd altatódalt énekelni, gyöngéden világítani és a mennyezetre csillagokat vetíteni. Gömbölyű talapzata van, amelyen lassacskán hintázhat, így előteremtve a szép álmokhoz megfelelő légkört.


TM Toys Ocean Hugzzz Kisfóka + jeladó
11 753 Ft

11 164 Ft

Az Ocean Hugzzz kisfóka jó éjszakát kíván. Ha hozzábújsz, a jeladó, amely a csomagolás része, elkezd altatódalt énekelni, gyöngéden világítani és a mennyezetre csillagokat vetíteni. Gömbölyű talapzata van, amelyen lassacskán hintázhat, így előteremtve a szép álmokhoz megfelelő légkört.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.