GoGEN Maxi 150 játékkonzol
7 970 Ft

Gogen Maxi 150 játékkonzol 150 árkádjátékot tartalmaz. Az elemekkel akár 5 órán keresztül is működhet. Kis súlyának köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük.

Cobi Little Live Pets Egyszarvú
13 590 Ft 10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sparkles, a táncoló Egyszarvúm egy elbűvölő interaktív játék, amellyel kis hölgyednek rengeteg varázslatos kalandban lesz része. Etesd meg, fésüld meg és simogasd, ő pedig a kezedhez fog dörgölődni. A szarva színesen világít. Jár és tud zenére táncolni, amelyet ő maga le is játszik.

Mattel View-Master® Élménycsomag: National Geographic vadvilág
1 320 Ft

A View-MasterŽ Élménycsomag: National Geographic: Vadvilág, amely úgy lett megtervezve, hogy működjön a View-MasterŽ Virtuális valóság megjelenítővel, három világhírű szafarihelyszínre visz el, anélkül, hogy kilépnél otthonról!

Cobi Virtuális valóság REEL FEEL Motocross
15 990 Ft

A VR Real Feel™ Versenyek virtuális valóság-szimulátor a versenyző helyére ültet a 3D HD grafika és a kormány irányításának lehetőségével. Megérzel minden ütközést, ugrást és esést! Játssz bárhol! Töltsd le az alkalmazást ingyen, helyezd bele a telefont a készülékbe, válaszd ki az motort és a pálya típusát, és nyerd meg a versenyt!

Cobi Virtuális Valóság REEL FEEL Harc a betolakodók ellen
15 990 Ft

Vágj bele egy intergalaktikus kalandba, ahol megmentheted a Földet a betolakodóktól egy hihetetlen 3D harcban! A VR Real Feel™ Harc a betolakodók ellen virtuális valóság-szimulátor a parancsnok helyére állít a 3D HD grafika és a fegyver irányításának lehetőségével.

Cobi Virtuális Valóság REEL FEEL Versenyek
15 990 Ft

A VR Real Feel™ Versenyek virtuális valóság-szimulátor a versenyző helyére ültet a 3D HD grafika és a volán irányításának lehetőségével. Töltsd le az alkalmazást ingyen, tedd bele a telefont a készülékbe, válaszd ki az autót és a pályát, és nyerd meg a versenyt!

Wiky Szobatelefon akkumulátorral 2 db
5 310 Ft

Működő szobatelefon akkumulátorral. Egy pár telefon szobáról szobára 7 méter hosszú kábellel összekötve. A játék nem csak gyerekeknek játszásra jó, hanem anyuval is beszélhetnek a konyhában. Elég csak megnyomni a számlapot és a másik telefon máris csörögni kezd.