FurReal Friends Jozefíka kenguru lány
30 630 Ft 26 740 Ft

A kenguru lány interaktív játék ugyanolyan aranyos, mint egy édes kisbaba! Tudtátok, hogy a kenguruk neve yoeys? Ez így van! Az egyik fiú, a másik lány, a harmadik meglepetés! Akkor ez a szerető anya vigyázhat kicsikre és játszhat veled, reagál az érintésre több mint 70 hang- és mozgás reakcióval. Bármit is csinál, biztos felkelti a gyermek érdeklődését.

FurReal Friends Blueberry medve
33 000 Ft 28 800 Ft

Készülj fel, hogy bele fogsz szeretni ebbe az aranyos interaktív mackóba, ami olyan, mint az élő! A Maci 100 + hang kombinációval rendelkezik. A Maci elképesztően interaktív, reagál az érintésre és a hangra is. Tartalmaz egy vizes palackot, mézet, mint nyalánkságot, és egy fésűt fésülésre.

Lamps Plüss egyszarvó, 85 cm, világító
10 450 Ft 9 890 Ft

Ez a nagy elbűvölő plüss egyszarvú egy gyerekszobából sem hiányozhat! A 85 cm méretű egyszarvú minőségi piha plüssből készül. A gomb megnyomását követően az egyszarvú szarva világít és zenél.

TM Toys Flora - Interaktív póni
18 780 Ft

Puha és kellemes plüss póni tökéletes az átölelésre és az álomhoz. Flora hangot ad ki és ugrál mint egy igazi szöcske. Ez a ló tökéletes választás lesz a gyerekeknek hogyha egy kis kalandra vágynak.