TM Toys Flora - Interaktív póni
24 290 Ft 18 530 Ft

Puha és kellemes plüss póni tökéletes az átölelésre és az álomhoz. Flora hangot ad ki és ugrál mint egy igazi szöcske. Ez a ló tökéletes választás lesz a gyerekeknek hogyha egy kis kalandra vágynak.

FurReal Friends Blueberry medve
38 610 Ft

Készülj fel, hogy bele fogsz szeretni ebbe az aranyos interaktív mackóba, ami olyan, mint az élő! A Maci 100 + hang kombinációval rendelkezik. A Maci elképesztően interaktív, reagál az érintésre és a hangra is. Tartalmaz egy vizes palackot, mézet, mint nyalánkságot, és egy fésűt fésülésre.

TM Toys Yoyo Interaktív bébi panda
25 990 Ft 22 780 Ft

Yoyo-nak, az interaktív pandának mindig van mondanivalója számodra. Ha nem foglalkozol vele, hangokat ad, hogy felkeltse figyelmed. Simogasd meg a pocakját és Yoyo nevetni fog. Kedvenc étele a bambusz, etesd meg vele! Ha Yoyo elálmosodik, itasd meg a cumisüvegéből és elalszik. Gondoskodj élethű pandádról, aki néha puszit dob, büfizik, vagy pukizik.

50 cm bolyhos egyszarvú

50 cm bolyhos egyszarvú

Értékelés: 5
14 190 Ft 7 090 Ft

Puha plüssből gyártott mágikus egyszarvú a Gru meséből. Az egyszarvú 50 cm magas. Igazán nagyon puha és kellemes tapintású. Ezen felül megnyomás után hang és fényeffektusokat ad ki.