L.O.L. Surprise! Vezeték nélküli fejhallgató
24 690 Ft 23 410 Ft

Bemutatjuk a L.O.L Surprise! Vezeték nélküli fejhallgatót csodálatos élénk rózsaszín színben, türkiz elemekkel! Hallgasd meg a kedvenc zenéd bármikor, bárhol. Mindig praktikus tokban tárolhatod, ennek köszönhetően nem fog elkallódni.

Poopsie Táncoló egyszarvú

Poopsie Táncoló egyszarvú

Értékelés: 4,8
18 980 Ft
Ingyen szállítás

A Poopsie Táncoló egyszarvú csillogó szemcsékkel van bevonva és szuperül táncol a dalocskára, amely saját maga játszik. Nem csak, hogy fésülheted a sörényét, de ezen felül táncolhatsz is egyet vele. Engedd, hogy magával ragadjon jókedvével és táncmozdulataival, amelyek minden unalmas pillanatot feldobnak.

GoGEN Maxi 150 játékkonzol

GoGEN Maxi 150 játékkonzol

Értékelés: 4,3
9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gogen Maxi 150 játékkonzol 200 árkádjátékot tartalmaz. Az elemekkel akár 5 órán keresztül is működhet. Kis súlyának köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük.

L.O.L. Surprise! Okosóra kamerával
24 690 Ft 23 410 Ft

Hagyd, hogy a L.O.L. Surprise! Stílusa magával ragadjon okosóra kamerával! Az óra interaktív és tele van szórakozással meglepetésekkel. Játssz minijátékokat és különféle tevékenységeket, és szerezz be interaktív jutalmakat, amelyek új kifejezéseket, ruhákat, háziállatokat és egyéb funkciókat kínálnak számodra.