Boffin I 300 Tudományos elektromos készlet
12 890 Ft

Akció

Mágikusan vonzóak nemcsak a videojátékok, hanem a felnöttek részére szolgáló technikai eszközök is a mobilok, MP3 lejátszók és számítógépek is. A Boffin 300 elektromos építőjáték segítségével több száz megoldandó feladat várja, hogy ámulatba ejtsen kicsiket és nagyokat egyaránt. De miért is olyan népszerü a Boffin? Az egyes szerkezetek bekapcsolása nagyon gyors, az eredményre nem szükséges sokat várni, az összeszerelés nem igényel nagy türelmet.

Boffin II LIGHT

Boffin II LIGHT

Értékelés: 4,7
15 050 Ft

Tudod, mi a FÉNY, hogyan továbbítódik azt, hogyan mozgathatja a dolgokat és hogyan vezérli őket? A Boffin elektronikus készlet tökéletes ehhez. Ez lehetővé teszi a kis technikusok számára, hogy sok egyszerű és érdekes elektronikus eszközt összeállítsanak a kép utasításai szerint.

Boffin 500 Oktató játék

Boffin 500 Oktató játék

Értékelés: 4,8
18 790 Ft

Akció

Mágikusan vonzóak nemcsak a videojátékok, hanem a felnöttek részére szolgáló technikai eszközök is a mobilok, MP3 lejátszók és számítógépek is. A Boffin 500 elektromos építőjáték segítségével több száz megoldandó feladat várja, hogy ámulatba ejtsen kicsiket és nagyokat egyaránt. De miért is olyan népszerü a Boffin? Az egyes szerkezetek bekapcsolása nagyon gyors, az eredményre nem szükséges sokat várni, az összeszerelés nem igényel nagy türelmet.

Boffin I 100 Oktató játék

Boffin I 100 Oktató játék

Értékelés: 4,8
8 650 Ft

Mágikusan vonzóak nemcsak a videojátékok, hanem a felnöttek részére szolgáló technikai eszközök is a mobilok, MP3 lejátszók és számítógépek is. A Boffin 100 elektromos építőjáték segítségével több száz megoldandó feladat várja, hogy ámulatba ejtsen kicsiket és nagyokat egyaránt. De miért is olyan népszerü a Boffin? Az egyes szerkezetek bekapcsolása nagyon gyors, az eredményre nem szükséges sokat várni, az összeszerelés nem igényel nagy türelmet.

Boffin II 3D

Boffin II 3D

Értékelés: 4,8
13 320 Ft

Elektronikus építőkészlet 159 projekttel, amellyel akár egy vetítőt is felépíthetsz.

Boffin 300 - kiegészítés Boffin 500-ra
7 140 Ft 7 050 Ft

A kiegészítő szettel kiegészítheted a Boffin 300 építőkészletet további elemekkel és új projektekkel. Ennek hála teljesértékű Boffin 500 készletre tehetsz szert. A Boffin egy elektronikus készlet, amely lehetővé teszi a kis technikusok számára, hogy sok egyszerű és érdekes elektronikus eszközt összeállítsanak.

Boffin 100 - kiegészítés Boffin 300-ra
6 650 Ft

A kiegészítő szettel kiegészítheted a Boffin 100 építőkészletet további elemekkel és új projektekkel. Ennek hála teljesértékű Boffin 300 készletre tehetsz szert. A Boffin egy elektronikus készlet, amely lehetővé teszi a kis technikusok számára, hogy sok egyszerű és érdekes elektronikus eszközt összeállítsanak.

Boffin III - Bricks

Boffin III - Bricks

Értékelés: 4,7
12 540 Ft 11 850 Ft

Az új Boffin III készlet egyesíti a kockákat a Boffin alkatrészekkel! A Boffin III készlet segítségével megtanulhatod, hogyan kell a Boffin készletet kockákkal összekapcsolni többszintes házakat és más valódi épületeket építeni.

Teddies Titokzatos elektronika 180 kísérlet
9 030 Ft 8 790 Ft

Teddies Titokzatos elektronika készletben több, mint 180 kísérlet vár a kiváncsi, érdeklődő gyerekekre. A képzeletet lefoglaló és stimuláló kísérletek sok órányi szórakozást nyújtanak és egyúttal megismertetik a gyerekekkel az elektronikus rendszerek működési elveit. Játékosan, biztonságosan építhetnek elektronikus áramköröket fény és hangforrással.

Boffin II 203 - HRY

Boffin II 203 - HRY

Értékelés: 4,6
16 920 Ft

Elektronická stavebnice Boffin HRY obsahuje 35 součástek a nabízí zábavnou a hravou formou přes 200 nových projektů, které jsou zaměřeny na postřeh, rychlost, paměť a přesnost. V manuálu je popsáno, co by projekt měl dělat a co od něj očekávat. Po sestavení si můžete zkontrolovat, jestli všechno funguje. Dále si můžete vymýšlet i vlastní projekty.

Boffin 500 - kiegészítés Boffin 750-ra
7 590 Ft

A kiegészítő szettel kiegészítheted a Boffin 500 építőkészletet további elemekkel és új projektekkel. Ennek hála teljesértékű Boffin 750 készletre tehetsz szert. A Boffin egy elektronikus készlet, amely lehetővé teszi a kis technikusok számára, hogy sok egyszerű és érdekes elektronikus eszközt összeállítsanak.

Boffin II 165 - MOTION

Boffin II 165 - MOTION

Értékelés: 4,8
18 090 Ft

Tudod, mi az ELEKTROMOSSÁG, hogyan továbbítódik azt, hogyan mozgathatja a dolgokat és hogyan vezérli őket? A Boffin elektronikus készlet tökéletes ehhez. Ez lehetővé teszi a kis technikusok számára, hogy sok egyszerű és érdekes elektronikus eszközt összeállítsanak a kép utasításai szerint.

SVOBODA Voltík I. Elektronikus játék
6 120 Ft

Voltík I. egy egyedülálló elektronikus játék, amely elkalauzolja a kicsiket a digitális világba. Számtalan megoldásra váró feladat, logikai elemek kombinációja, kód, zár és egyéb rejtélyek várnak megoldásra.

Teddies Titokzatos elektronika 80 kísérlet éd Rádió FM
7 680 Ft 7 590 Ft

Teddies Titokzatos elektronika készletben több, mint 80 izgalmas kísérlet vár a kiváncsi, érdeklődő gyerekekre. A képzeletet lefoglaló és stimuláló kísérletek sok órányi szórakozást nyújtanak és egyúttal megismertetik a gyerekekkel az elektronikus rendszerek működési elveit. A gyerekek megépíthetik a saját rádiókészüléküket, és hallgathatják rajta a radióadást. Játékosan, biztonságosan építhetnek elektronikus áramköröket fény és hangforrással.

Teddies Titokzatos elektronika 50 kísérlet Ismeretterjesztő játék, autó, hajó építés
7 820 Ft 7 720 Ft

Teddies Titokzatos elektronika készletben több, mint 50 izgalmas kísérlet vár a kiváncsi, érdeklődő gyerekekre. Elektromos hajtású autót, hajót építhetnek, amivel utána játszhatnak. A képzeletet lefoglaló és stimuláló kísérletek sok órányi szórakozást nyújtanak és egyúttal megismertetik a gyerekekkel az elektronikus rendszerek működési elveit. Játékosan, biztonságosan építhetnek elektronikus áramköröket fény és hangforrással.