Teddies Titokzatos elektronika 80 kísérlet éd Rádió FM-18%
7 990 Ft 6 490 Ft

Kiárusítás

Teddies Titokzatos elektronika készletben több, mint 80 izgalmas kísérlet vár a kiváncsi, érdeklődő gyerekekre. A képzeletet lefoglaló és stimuláló kísérletek sok órányi szórakozást nyújtanak és egyúttal megismertetik a gyerekekkel az elektronikus rendszerek működési elveit. A gyerekek megépíthetik a saját rádiókészüléküket, és hallgathatják rajta a radióadást. Játékosan, biztonságosan építhetnek elektronikus áramköröket fény és hangforrással.

Teddies Titokzatos elektronika 50 kísérlet Ismeretterjesztő játék, autó, hajó építés
7 490 Ft 7 190 Ft

Kiárusítás

Teddies Titokzatos elektronika készletben több, mint 50 izgalmas kísérlet vár a kiváncsi, érdeklődő gyerekekre. Elektromos hajtású autót, hajót építhetnek, amivel utána játszhatnak. A képzeletet lefoglaló és stimuláló kísérletek sok órányi szórakozást nyújtanak és egyúttal megismertetik a gyerekekkel az elektronikus rendszerek működési elveit. Játékosan, biztonságosan építhetnek elektronikus áramköröket fény és hangforrással.

Boffin I 100 Oktató játék-27%
10 690 Ft 7 790 Ft

Kiárusítás

Mágikusan vonzóak nemcsak a videojátékok, hanem a felnöttek részére szolgáló technikai eszközök is a mobilok, MP3 lejátszók és számítógépek is. A Boffin 100 elektromos építőjáték segítségével több száz megoldandó feladat várja, hogy ámulatba ejtsen kicsiket és nagyokat egyaránt. De miért is olyan népszerü a Boffin? Az egyes szerkezetek bekapcsolása nagyon gyors, az eredményre nem szükséges sokat várni, az összeszerelés nem igényel nagy türelmet.

Boffin 500 Oktató játék-27%

Boffin 500 Oktató játék

Értékelés: 5
23 490 Ft 16 990 Ft

Kiárusítás

Mágikusan vonzóak nemcsak a videojátékok, hanem a felnöttek részére szolgáló technikai eszközök is a mobilok, MP3 lejátszók és számítógépek is. A Boffin 500 elektromos építőjáték segítségével több száz megoldandó feladat várja, hogy ámulatba ejtsen kicsiket és nagyokat egyaránt. De miért is olyan népszerü a Boffin? Az egyes szerkezetek bekapcsolása nagyon gyors, az eredményre nem szükséges sokat várni, az összeszerelés nem igényel nagy türelmet.

Lamps Mágneses építőkészlet, 26 db
8 754 Ft 7 180 Ft

A mágneses építőkészlet a legkülönbözőbb formák, objektumok és ábrák megépítését teszi lehetővé. Az építőkészlet támogatja a kreativitást, a képzeletet, a finommotoros készségeket és a kombinációs készségeket. Ezzel az építőkészlettel kiváló szórakozásban lehet részed.

Boffin II 203 - HRY

Boffin II 203 - HRY

Értékelés: 5
20 860 Ft 17 030 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elektronická stavebnice Boffin HRY obsahuje 35 součástek a nabízí zábavnou a hravou formou přes 200 nových projektů, které jsou zaměřeny na postřeh, rychlost, paměť a přesnost. V manuálu je popsáno, co by projekt měl dělat a co od něj očekávat. Po sestavení si můžete zkontrolovat, jestli všechno funguje. Dále si můžete vymýšlet i vlastní projekty.

Lamps Mágneses építőkészlet, 30 db
8 503 Ft 7 980 Ft

A mágneses építőkészlet a legkülönbözőbb formák, objektumok és ábrák megépítését teszi lehetővé. Az építőkészlet támogatja a kreativitást, a képzeletet, a finommotoros készségeket és a kombinációs készségeket. Ezzel az építőkészlettel kiváló szórakozásban lehet részed.

Teddies Titokzatos elektronika 180 kísérlet
9 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teddies Titokzatos elektronika készletben több, mint 180 kísérlet vár a kiváncsi, érdeklődő gyerekekre. A képzeletet lefoglaló és stimuláló kísérletek sok órányi szórakozást nyújtanak és egyúttal megismertetik a gyerekekkel az elektronikus rendszerek működési elveit. Játékosan, biztonságosan építhetnek elektronikus áramköröket fény és hangforrással.

Boffin I 300 Tudományos elektromos készlet
16 090 Ft 14 630 Ft

Mágikusan vonzóak nemcsak a videojátékok, hanem a felnöttek részére szolgáló technikai eszközök is a mobilok, MP3 lejátszók és számítógépek is. A Boffin 300 elektromos építőjáték segítségével több száz megoldandó feladat várja, hogy ámulatba ejtsen kicsiket és nagyokat egyaránt. De miért is olyan népszerü a Boffin? Az egyes szerkezetek bekapcsolása nagyon gyors, az eredményre nem szükséges sokat várni, az összeszerelés nem igényel nagy türelmet.

Boffin II 3D

Boffin II 3D

Értékelés: 5
16 090 Ft 11 570 Ft

Elektronikus építőkészlet 159 projekttel, amellyel akár egy vetítőt is felépíthetsz.

Boffin III - Bricks

Boffin III - Bricks

Értékelés: 5
15 290 Ft 11 570 Ft

Az új Boffin III készlet egyesíti a kockákat a Boffin alkatrészekkel! A Boffin III készlet segítségével megtanulhatod, hogyan kell a Boffin készletet kockákkal összekapcsolni többszintes házakat és más valódi épületeket építeni.

SVOBODA Voltík I. Elektronikus játék
8 490 Ft 5 710 Ft

Voltík I. egy egyedülálló elektronikus játék, amely elkalauzolja a kicsiket a digitális világba. Számtalan megoldásra váró feladat, logikai elemek kombinációja, kód, zár és egyéb rejtélyek várnak megoldásra.

Teddies Mágneses építőkészlet, 200 db
7 580 Ft

A mágneses építőkészlet különböző formák, objektumok és képek létrehozását teszi lehetővé. Az alap építőelemek mágneses rudak és nikkelezett golyók. Támogatja a kreativitást, képzeleterőt, a finom motorikát és a kombinációs készséget.

Boffin II LIGHT

Boffin II LIGHT

Értékelés: 4,5
18 690 Ft 14 500 Ft

Tudod, mi a FÉNY, hogyan továbbítódik azt, hogyan mozgathatja a dolgokat és hogyan vezérli őket? A Boffin elektronikus készlet tökéletes ehhez. Ez lehetővé teszi a kis technikusok számára, hogy sok egyszerű és érdekes elektronikus eszközt összeállítsanak a kép utasításai szerint.