shumee piros gyermek egyensúlykerékpár

shumee piros gyermek egyensúlykerékpár

Száma: 100078876017
Közvetlenül partnerünktől
Készen áll arra, hogy a gyermeke ezen az egyensúlyozó-kerékpáron közlekedjen? A kerékpár segíti gyermeke egyensúlyérzékének kialakulását a kerékpározás előtt, illetve a lábizmok fejlődését is. Nagy kerekeinek köszönhetően jobban tapad a padlón, és minimálisra csökkenti a botlás és az elesés veszélyé További információ
21 620 Ft
Termék ára
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2023.3.30 - 2023.3.31 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Shumee

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100078876017

Leírás

Készen áll arra, hogy a gyermeke ezen az egyensúlyozó-kerékpáron közlekedjen? A kerékpár segíti gyermeke egyensúlyérzékének kialakulását a kerékpározás előtt, illetve a lábizmok fejlődését is.

Nagy kerekeinek köszönhetően jobban tapad a padlón, és minimálisra csökkenti a botlás és az elesés veszélyét. A gyermekmotor ergonomikus kialakítású, sima, ovális sarkokkal rendelkezik, hogy megvédje a gyermeket abban az esetben, ha elesik, amikor játék közben tanulja egyensúlyi és koordinációs készségét fejleszteni. Mivel könnyű, könnyen magával viheti bárhová!

  • Színe: piros
  • Anyaga: műanyag
  • Mérete: 70 × 27 × 48 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Ülőfelület magassága a talajtól: 32 cm
  • Maximállis terhelhetőség: 25 kg
  • Teljes súlya: 3 kg
  • Figyelmeztetés:24 hónapnál (2 évesnél) idősebb gyerekek számára
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.