PEG PEREGO Akkumulátor, 12 V

PEG PEREGO Akkumulátor, 12 V

Értékelés: 4,6
31 880 Ft
+ ingyen szállítás

Eredeti Peg Perego akkumulátor az elektromos kisjárművekbe. Meghosszabítja gyermeke játművének működési idejét. 12 V, 12 Ah

PEG PEREGO Ducati Enduro 12V motorkerékpár
153 450 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Peg Pérego Ducati Enduro motorkerékpár egyszerűen lenyűgöző, gyors és kifinomult minden részletében. Gyermeked felejthetetlen élményt nyújt még egyenetlen terepen is.

PEG PEREGO Vespa Elektromos motor
98 550 Ft

Gyermeke átélheti az igazi motorozás érzését a Peg Perego Vespa elektromos motoron ülve. Az eredeti klasszikus Vespa robogó alapján készült, 105W motorral 4,9 km/h végsebességre képes. A kar elfordításával gyorsul a motor, elengesésével fékez. Az akkumulátora 25 perc üzemidőt bír, a töltővel gyorsan újratölthető. Sisak és kesztyűtartóval rendelkezik.

PEG PEREGO Ducati GP Elektromos motor
161 520 Ft
+ ingyen szállítás

Peg Perego Ducati GP egy minőségi, biztonságos elektromos gyermek jármű. A 12V/8Ah akkumulátor az ülés alatt található, a gyerekek elől elzárva. Két sebességi fokozatra képes és akár a 10%-os emelkedőt is könnyedén veszi. A fogantyúk csúszásmentes gumival vannak bevonva. A stabil egyensúly megtartása érdekében felszerelhető pótkerékkel. Ahogy a valódi motorokon is a fék mechanikus. A műszerfalon elhelyezett gombok segítségével duda illetve motor hang képezhető.

Buddy Toys BMW K1300 BEC 6010 Elektromos motor, Fehér
47 980 Ft 42 600 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

fehér Buddy Toys BMW K1300 S BEC 6010 elektromos játékmotor egy igazi BMW sportmotor vezetési élményét adja. A kulccsal indítható, hátsó kerék meghajtású jármű 4 km/h végsebességű. LED világítás és extra kitámasztó kerekek a biztonságos közlekedéshez. Hangeffektek lejátszása még izgalmasabbá teszik az utazást. Egy feltöltéssel akár 1,5 órán át képes működni.

Buddy Toys BMW K1300 BEC 6011 Elektromos motor, Piros
47 900 Ft

piros Buddy Toys BMW K1300 S BEC 6011 elektromos játékmotor egy igazi BMW sportmotor vezetési élményét adja. A kulccsal indítható, hátsó kerék meghajtású jármű 4 km/h végsebességű. LED világítás és extra kitámasztó kerekek a biztonságos közlekedéshez. Hangeffektek lejátszása még izgalmasabbá teszik az utazást. Egy feltöltéssel akár 1,5 órán át képes működni.

Buddy Toys BEC 6021 Elektromos motor BMW
72 130 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Elektromos motor gyerekeknek a BMW RT-P modell alapján. Ezt a modellt egy hátsó kerék hajtja. A modell LED égőkkel, dudával és motorhanggal rendelkezik.

PEG PEREGO Akkumulátor, 6V 4Ah
12 030 Ft

Peg Perego Akkumulátor eredeti csere akkumulátor elektromos gyermek járművekbe. A 6V-os akkumulátor több Peg Perego járműhöz is alkalmas. Tartós megoldást kínál gyeremeke kedvenc játékához.

PEG PEREGO Desmosedici EVO
59 130 Ft
+ ingyen szállítás

Még a legkisebb gyermekek is ismerik a leghíresebb verseny-motorbiciklis személyeket. A **Desmosedici valóra váltja az álmukat, és úgy érzik majd, mintha a híres olasz versenyző bőrébe bújtak volna.

PEG PEREGO Flower Princess
59 130 Ft
+ ingyen szállítás

A kislányok álma valóra válhat ezzel a Flower Princess triciklivel. A modern és bátor hercegnők számára tervezték 2 éves kortól. Indulj el egy nagyon bátor utazásra, és válj az autópályák hercegnőjévé.

PEG PEREGO Mini Fairy
38 320 Ft
+ ingyen szállítás

A tricikli az egyik leginkább közkedvelt gyermekajándék. A Mini Fairy három kerékkel rendelkezik és kiváló stabilitást biztosít. A kis méreteinek köszönhetően a tricikli otthoni használatra is alkamas. A karosszéria zárt, így megakadályozza, hogy a gyermek megérintse az elektromos vezetékeket és mechanizmusokat, miközben véd a nedvességtől és a szennyeződésektől.

PEG PEREGO Desmosedici 2014 Elektromos motor
58 170 Ft

Peg Perego Desmosedici 2014 Elektromos motorral már a gyerekek is átélhetik a motorozás adta izgalmakat. A Mini Ducatival stílusosan tanulhatnak vezetni. 3 kerekű kivitelezése miatt pedig biztonságban érezhetik magukat a kis motorosok. Könnyű kezelhetőség jellemzi.

PEG PEREGO Ducati Scrambler Elektromos gyermekmotor
57 480 Ft

Peg Perego Ducati Scrambler egy minőségi, biztonságos elektromos gyermek jármű. A 6V/4,5Ah akkumulátor az ülés alatt található, a gyerekek elől elzárva. A Scrambler Ducati motor nagy kormányzási tartományt kínál és abszolút vezetési kényelmet biztosít. Az „All in One“ gázpedál/elektromos fék Peg Perego technológiának köszönhetően rendkívül könnyű vezetni. A gyermek biztonságát garantálja a magas alváz és a négy kerék amely biztosítja a stabilitást még a kanyarban is.

PEG PEREGO Mini Princess Játékmotor
33 660 Ft

2 év garancia

Peg Perego Mini Princess elektromos játékmotorral élvezetesebb lesz a játék a szabadban, mint valaha! Minden kislány vágya hercegnővé válni, épp ezért kifejezetten nekik tervezték a Mini Princess játékmotort – dizájnja bármelyik kis hercegnő kedvence lesz. Rendkívül biztonságos és stabil, három kerekének köszönhetően. Kis méretű, így otthon is használható.

Eljet Gyerek elektromos tricikli BMW S1000 RR
30 100 Ft

Bemutatjuk az együléses gyermek motorkerékpárt. A motorkerékpár kivételes a hiteles „felnőtt“ formatervezésével, ami valószínűleg minden nemzedéket fellelkesít. Két 25 W teljesítményű motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi az akár 5 km/órás sebesség elérését.

PEG PEREGO Ducati Mini Evo
38 320 Ft
+ ingyen szállítás

tricikli az egyik leginkább közkedvelt gyermekajándék. A Mini Ducati három kerékkel rendelkezik és kiváló stabilitást biztosít. A kis méreteinek köszönhetően a tricikli otthoni használatra is alkamas. A karosszéria zárt, így megakadályozza, hogy a gyermek megérintse az elektromos vezetékeket és mechanizmusokat. Ugyanakkor véd a nedvességtől és a szennyeződések ellen is.