ETA 113390000 MINI Elektromos sütő

ETA 113390000 MINI Elektromos sütő

Száma: 1044948
Az ETA 113390000 Mini Elektromos sütővel könnyedén készíthet egészséges ételeket. Főzhet, süthet, párolhat, de sokáig melegen is tarthatja az elkészült ételt. Professzionális minőség egy kompakt hordozható elektromos sütőben. További információ
39 990 Ft
Forgalmazó: MALL
Ingyen szállítás

Raktáron 5-nél több db

2024.4.23 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.4.23 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1044948

Leírás

ETA 113390000 Mini Elektromos sütő jellemzői

A cseh ETA cég 1943-ban alakult Hlinsko városában. A kezdettől fogva részt vesz a háztartási elektromos készülékek gyártásában. Az iparág folyamatosan bővülő termékei és szolgáltatásai megkívánják a cég innovatív tevékenységeit is. Legújabb termékeik között borotvák, fogkefék, hobbi eszközök, légkondicionáló berendezések szerepelnek.

Főbb jellemzői

Főbb jellemzői

  • Teljesítmény: 380 W
  • Kábel hossza: 1,5 méter
  • Víztároló űrtartalma: 3 l
  • Felszín anyaga: teflon
  • Színe: fekete
  • Mérete: 244×244y74 mm
  • Súlya: 2,3 kg

További főbb jellemzők

Egyszerű ételkészítés

A mini elektromos sütő használatával gyorsan és egyszerűen készíthetők ízletes ételek, melyek nem veszítik el természetes ízüket, a húsok nem száradnak ki.

Nagy hatákonyság

380 W-os teljesítményének köszönhetően a fűtőelem gyorsan és hatékonyan képes felmelegedni, akár 80%-kal is hatékonyabb lehet a hagyományos sütőknél, így rengeteg időt és enegriát lehet spórolni.

Biztonságos használat

Heat Seal fogantyúja kiválóan ellenáll a hőnek, nem melegszik fel. A biztonsági zár megakadályozza a sütő működését, ha a fedél nem megfelelően van rajta.

Ellenálló anyag

Anyaga tapadásmentes teflon. A fedél rozsdamentes acélból és üvegből készült. Kialakítása rendkívül stabil és strapabíró.

Egyszerű karbantartás

Az edény eltávolítható és felülete könnyedén mosható. A sütő kis méretének és súlyának köszönhetően könnyen hordozható és tárolható.

Tegye a kosárba

Ne cipekedjen! Ha kiszállítást kér, akkor a szállítási díjért futáraink oda helyezik Önnek a készüléket, ahol azt használni fogja. Sőt, a régi készülékét is elviszik, ha úgy kívánja!



Személyes átvétel

Szállítási módok

Kövessen minket!

facebook

linkedin

youtube

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.