Talált termékek száma: 5

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Szűrő kikapcsolása

A lista az alábbi szűrőket tartalmazza:  Újdonság


Gorenje WA824
138 090 Ft

124 990 Ft

Újdonság

Szabadon álló elöltöltős mosógép A+++ energiaosztályban, 8 kg ruhakapacitással, PowerDrive inverteres motorral és 14 mosási programmal. A sérülések nélküli kiváló mosási eredmény érdekében a Gorenje WA824 mosógép WaveActive dobbal rendelkezik.


Whirlpool FWG91484W EU Elöltöltős mosógép, A+++
137 990 Ft

119 990 Ft

Újdonság

Whirlpool FWG 91484 W EU inverteres FreshCare+ gőzfunkciós elöltöltős mosógép 6. érzék technológiával: szenzorok, melyek érzékelik, alkalmazkodnak és szabályozzák a készülék működését. A 6. Érzék technológiát arra tervezték, hogy időt, energiát és pénzt takarítsanak meg. Az inverter motor tartósabb és kevesebb energiát fogyaszt mint az univerzális motorok, hiszen a motor szénkefék nélkül működik. A késleltetett programkezdési lehetőségnek köszönhetően az Önnek megfelelő időpontban kezd el dolgozni a készülék, illetve fejeződik be a program, így használatával a mosást akkor is elvégezhetjük, ha nem tartózkodunk otthon.


SAMSUNG WW70 mosógép
214 990 Ft

202 990 Ft

Újdonság

Samsung WW70 mosógép rengeteg funkcióval rendelkezik. Ezen funkciók könnyen az ön segítségére lehetnek. Hogyha kifelejtett egy ruhadarabot, akkor azt akár mosás közben is hozzáadhatja többi kedvencéhez. EcoBubble technológiával van ellátva e remek termék, ami a levegő, víz és mosószer összekeverésével buborékokat képez melyek gyorsabban hatolnak be a ruhákba így hatékonyabbá téve a mosást.


SAMSUNG WW90 mosógép
244 990 Ft

234 990 Ft

Újdonság

Samsung WW900 mosógép számos olyan technológiáva lett kifejlesztve amivel segíti önt a mindennapokban. Késleltetett indítás és késleltetett befejezés funkcióval ön dönti el, hogy mikor indítja el a mosást.


Whirlpool AWG 1112 S PRO Félipari Mosógépek
394 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Whirlpool AWG 1112 S PRO Félipari Mosógép egy A+++-os energiahatékony készülék. Maximális centrifuga sebessége 1200 ford./perc, ruhatöltet kapacitása 11 kg. 10 progam közül választhatjuk ki a ruhanemű anyagának és a szennyezettség mértékének megfelelőt. A különböző funkciók lehetőséget nyújtanak a gyapjú-, vászon-, pamut- és farmeranyag kíméletes mosására. Zen technológiájának köszönhetően, extra csendes. Kiegyenlítő rendszerének köszönhetően az elektronikus érzékelő ügyel arra, hogy a mosógép centrifugálás közben stabil maradjon, ne rezegjen. Rozsdamentés acél dob.