CANDY CSO4 1275TBE/2-S Elöltöltős mosógép 7 kg, D, 1200 ford./perc, érintőkijelző, késleltetett indítás, 16 program, gyorsprogramok, WiFi+BT, gőz funkció, hangvezérlés, távoli vezérlés, Snap&Wash -

CANDY CSO4 1275TBE/2-S Elöltöltős mosógép 7 kg, D, 1200 ford./perc, érintőkijelző, késleltetett indítás, 16 program, gyorsprogramok, WiFi+BT, gőz funkció, hangvezérlés, távoli vezérlés, Snap&Wash -

Száma: 19737619
Közvetlenül partnerünktől
  • Mosókapacitás 7 kg
  • Típus Automata
  • Késleltetett indítás/befejezés
  • centrifuga fordulatszám 1200 ford./perc
További információ
129 900 Ft
Termék ára
Partnerünktől: Mall Partner HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Mall Partner HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19737619

Leírás

Smart Pro

Egyszerűbb a mosás a Candy Smart Pro segítségével: gyors ciklusok teljes sorát kínálja, hogy megtalálja a megfelelőt a mindennapi mosási igényekhez. Sokoldalú, gyors és megbízható – ez a mosógép a legjobb megoldás az idő és az energia leghatékonyabb kihasználására.

TÖRŐDJÖN MOSÓGÉPÉVEL

Az intelligens ellenőrzés funkcióval egyszerűbb karbantartani készülékét, ezáltal hosszabb élettartamot biztosíthat mosógépének. Az állapot ellenőrzésével figyelemmel kísérheti a készülék állapotát és információt kaphat róla. Hibajelzés vagy meghibásodás esetén az intelligens útmutató segít Önnek azonosítani a hibát és megoldást javasol.

ACTIVE MOTION TECHNOLÓGIA

Az új ACTIVE MOTION TECHNOLÓGIA fokozza a mosószer tisztítási hatékonyságát azáltal, hogy a dob forgási sebességét több fokozattal emeli, lehetővé téve a mosási eredmények javítását, időt takarítva meg és csökkentve a gép rázkódását.

ELLENŐRZÉS

A My Statistics statisztikáknak köszönhetően ellenőrizheti a leggyakrabban használt programokat, és megtanulhatja, hogyan optimalizálhatja mosási szokásait.

SIMPLY-Fi TECHNOLÓGIA

A Candy SmartPro termékcsalád az új Simply-Fi technológiát használja, amely további, egyedi funkciókat kínál, mint például tippek, hatékonyságnövelő funkció és WiFi távvezérlő funkció, amelyeknek célja a mosás még zökkenőmentesebb és kényelmesebbé tétele.

SÚLYÉRZÉKELŐ

Minimalizálja a víz- és energiafogyasztást! A készülék automatikusan érzékeli a behelyezett ruhaneműk súlyát, és ahhoz mérten allítja be a felhasználandó víz- és energia mennyiségét.

D ENERGIAOSZTÁLYÚ

Ez az D energiaosztályú mosógép az új energiaosztály besorolásokkal van összhangban és a G energiaosztályhoz képest legalább 24% -kal kevesebb energiát fogyaszt, ezzel energiát és pénzt takarít meg, és sokkal környezetb

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.