SVX Emelőszíj 3T / 3M - eye to eye (sárga)

SVX Emelőszíj 3T / 3M - eye to eye (sárga)

Száma: 100036764008
Közvetlenül partnerünktől
Emelőszíj 3T / 3M – eye to eye (sárga). Kör alakú hurok 3000 kg, Kétrétegű, eye-to-eye emelőszíj, sárga, Hitelesített, B2 típus. További információ
5 600 Ft
Piaci ár ÁFA-val
4 920 Ft
-12%
Partnerünktől: SVX

Partnerünk által szállítva

2021.7.28 - 2021.7.29 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100036764008

Leírás

Emelőszíj 3T / 3M – eye to eye (sárga)

Leírás

A textil végtelen hurkokat az EN szabványoknak megfelelően gyártják. A kör alakú hurkokat az EN szabványok szerint színkóddal látják el. Az olyan hasznos tulajdonságok miatt, mint a lágyság, a rugalmasság, az alkalmazkodóképesség és a végtelen kör alakú hurkok alacsony súlya, ezeket az ipar minden területén alkalmazzák teheremelésre, süllyesztésre és függesztésre. A textil kerek hurkok nagyon gyengédek a terheléssel szemben, és alacsony súlyuk miatt nagyon könnyen kezelhetők. Kék azonosító címkével rendelkeznek a gyártó megnevezésével, műszaki adatokkal és a CE minőségi jelöléssel. A teher éles szélein védőhüvelyeket vagy műanyag védősarkokat kell használni. Ha nem használnak védő műanyag sarkokat, jó esély van arra, hogy a kötőanyag elszakadjon vagy elvágódjon. Kínálunk védő műanyag sarkokat és hüvelyeket is. Az emelő hevederek és a végtelen hurkok manapság a legelterjedtebben használt kötőelemek a rakomány emeléséhez és kezeléséhez. Nagyon gyakran teherhordó hevedereknek is nevezik őket a teherhevederek között – hasonlóan a teher rögzítésére szolgáló hevederekhez. Kör alakú hurkokat lehet használni –40 ° C és 100 ° C közötti hőmérséklet-tartományban.

Adatok

  • Teherbírás kg-ban: 3000
  • Hossza: 3 m
  • Szélesség: 90 mm

Előnyök

  • nagy teherbírás kis súly mellett
  • az anyag kíméletes a megemelt terheknél
  • nincs sérülésveszély
  • nincsenek kitéve korróziónak, rothadásnak vagy fagynak, ellenállnak a vegyszereknek
  • Az 508/2009. Sz. Rendelet értelmében köteles a kötések és hevederek ellenőrzését elvégezni.
  • Biztonsági tényező: 7: 1. Anyaga: 100% poliészter. Kerek hurok szélessége: 90 mm. Teherbírás: 3 tonna.
  • Kör alakú hurok 3000 kg Minden használat előtt ellenőrizze az öv kopását vagy egyéb sérüléseit.

Soha ne terhelje túl az öveket, és ne használja éles széleken, ezért válassza ki a megfelelő védelmet, amelyet erre a speciális felhasználásra terveztek.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.