Hermann FORMA KIVITELEZÉSŰ BETONESZTRICH 20 KG - Fehér (LAKKOZÁSSAL, PENETRÁLÁSSAL KÖZÖSEN)

Márka: Hermann Katalógus száma: 100041734695

Közvetlenül partnerünktől

Hermann FORMA KIVITELEZÉSŰ BETONESZTRICH 20 KG - Fehér (LAKKOZÁSSAL, PENETRÁLÁSSAL KÖZÖSEN)

Forma kivitelezésű betonesztrich, amely jól alkalmazható a belső vagy külső téri valamennyi típusú építményhez. Ezzel az anyagtípussal előidézheti a beton indusztriális küllemét a falakon, fürdőszobában, zuhanysarokban, lépcsőkön vagy a konyhasor mögötti térben is.  További információ

39999

49 999 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
39 999 Ft
-20%
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 100041734695

Leírás

Termékleírás

✅Mechanikai terhelhetőség

✅Palakő, fuga és egyéb anyagféle imitálási lehetősége

✅hő-, víz- és kopás álló

✅Könnyűszerű, gyors alkalmazhatóság

✅Szép küllemű, látványos arculatú betonfelület

✅Maradandóan színesítésű kivitelezés

✅Csomagolás részét képezi a a penetráció és a befejező lakk

Fontos tudnivaló: A betonhabarcsot és penetráló alaprétegét (2,5 kg) a felvitelezéséhez készenlétben szállítjuk közösen a színtelen befejező viasszal (1,5 l) együtt.

BETONESZTRICH ANYAGSZÜKSÉGLETE

Az átlagos egyréteges anyagszükséglet kb.2,2 kg / m2. Az anyag mennyisége az elkészített szubsztráttól és a felhordandó habarcsréteg vastagságától függ. Egy 20 kg vödörnyi habarcsból megközelítőleg két 9m² területű réteget képezhet. Ha 2 terméknél többet vásárolna, úgy mennyiségi kedvezményt is kaphat. Az itt feltüntetett értékek a normál feltételekhez igazodnak – egyenetlenségek jelenléte esetén nagyobb mennyiségű anyagfélét javasolunk megrendelni.

1.PENETRÁLÓ RÉTEG BETONESZTRICH ALÁ HELYEZÉSE

A kiszerelés részét képezi a penetráló alátét. A penetrálást a teljes felületen simítóhengerrel végezze, majd a réteget hagyja néhány órán át száradni.

2.BETONESZTRICH ELKEVERÉSE

Alkalmazását megelőzően a betonesztrichet alaposan elkeverni kell kézileg vagy az alacsony fordulatszámú (kb. 400 ford./perc) keverővel, hogy jó képlékenységű legyen. Ha a habarcs túl sűrű lenne, úgy ezt egy kevés vízzel hígítani lehetséges.

3.ELSŐ, ALAPRÉTEG FELVITELEZÉSE

A befejezett, előkészített felületre két réteget kell felvinni. Az első, legfeljebb 2 mm vastagságú réteget egy sima, rozsdaálló acélspatulya segítségével kell felvinni. Az első réteg száradási ideje kb. 12 óra.

4. MÁSODIK, TEXTÚRÁS RÉTEG FELVITELEZÉSE

A második réteget egy kerekített sarkú, rozsdaálló acélspatulya segítségével kell felvinni. A textúrás réteget a minőségi rozsdaálló simító rövid ideig tartó, nem rendszeres – íves, függőleges vagy vízszintes irányú – mozgatásával kell kialakítani.

A kerekített sarkokkal rendelkező fuga simító használata javaslatos.

Az „árnyékolási/csíkozás“ hatékonysága érdekében a habarcsot erősen, energikusan kell a megfelelő szakaszokba besűríteni, miközben a simítót laposan, a felülethez viszonyítva minimum hajlásszöggel kell tartani.

Ha a habarcs felhordásakor a felület nedves és plasztikus lenne, úgy egyenletes és sima felületet fog kapni. Ha friss felülettel dolgozik, úgy különféle effektusokkal, pl. csavar, pala vagy fuga lenyomatokkal is díszítheti.

TIPP: Tilos, hogy a felhordásakor a felület fagyott, nedves vagy erős napsütésnek kitett alaplap legyen, felvitelezéskor az időjárás ne legyen ködös vagy csapadékos. A környezeti hőmérséklet +5 °C és + 20 °C között legyen.

Kiegészítő paraméterek:

Tömeg: 20 kg

Anyagszükséglet: 2,2 Kg/m2

Száradási időtartam: 12 – 48 óra

Felvitelezés: simítóval

Alapréteg: Kiszerelés részét képezi

Felvitelezési hőmérséklet: +5 °C és + 20 °C között

Felhasználás: Falak/konyha/fürdőszoba/zuhanysarok/beltér

A betonesztrichet és penetráló alaprétegét (2,5 kg) a felvitelezéséhez elkészített állapotban szállítjuk közösen a színtelen befejező viasszal együtt (1,5 l)


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus beton vakolókanál
Súly 20 kg
Szín

Szín

világos szürke

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.