LENA Cascade golyópálya 48 darabos
4 020 Ft

Kiárusítás

Lena Cascade Golyópálya egy rendkívüli készségfejlesztő játék. Célja, hogy az elemek segítségével minél jobb pályát építsünk melyen a golyó akadálytalanul eljut a célig. A pálya lehet gyors, vagy lassú, színesíthetjük kanyarokkal, vagy ugratókkal. A 48 darab elemből összeállítható pálya kialakításának csak a képzelet szabhat határt!

Geomag Mechanics Gravity 115 mágneses építő
10 090 Ft 7 260 Ft

A Geomag egy egyedi mágneses építőjáték, amely segít fejleszteni a kreativitást, a finom motorikát, serkenti a képzelőerőt és segít behatolni a tudomány és technika rejtelmeibe. Építs egy mágneses ágyút, lődd ki a golyókat és küzd le a mágneses vonzalmat.

Geomag Magicube - poláris állatok készlet
10 648 Ft 8 060 Ft

Gyűjts össze állatbarátokat a poláris régióból MagiCube kockakészletből. Legyen az pingvin, jegesmedve vagy valami teljesen más a képzeleted szerint? Élvezd a szórakozást az alkotás során és fejleszd közben a kreativitásod és a fizikai képességeid.

Geomag Color 64 darabos készlet
12 990 Ft 8 870 Ft

A biztonságos és szupererős mágnesek sok-sok órányi játékkal, tervezéssel, építéssel várnak mindenkit. Építs épületeket vagy állatokat. Fejleszd a kreativitásodat, és a térlátásodat ezzel a nagyszerű játékkal a Geomag Colorral, melyben mágneses golyók és rudak összeépítésével különleges geometriai formákat hozhatsz létre!

Geomag Panels 50 Építőjáték
9 990 Ft 7 520 Ft

A pálcákkal és a mágneses gyöngyökkel szinte végtelen variációban építhet egyszerű és geometriai formákat, vagy összetett építészeti szerkezeteket. A Geomag Panels 50 erőteljes mágnese lehetővé teszi, hogy sokkal fantasztikusabb formákat hozhasson létre. A színes pálcák és töltőanyag a gyerekek számára egy teljesen új módját mutatják meg a játéknak. A képzelet nem ismer határokat, bármi megépíthető.

Ravensburger GraviTrax Rekesz 261437
4 020 Ft

Tárold a golyókat a rekeszben, majd ereszd ki őket! Csatold a rekeszt a GraviTrax startoló szettbe és élvezd az egyedi akciót a golyós pályádon. Na, milyen gyorsan tudod megállítani a golyócskáidat a rekesszel?

Boffin 500 Oktató játék

Boffin 500 Oktató játék

Értékelés: 4,9
23 490 Ft 18 160 Ft

Kiárusítás

Mágikusan vonzóak nemcsak a videojátékok, hanem a felnöttek részére szolgáló technikai eszközök is a mobilok, MP3 lejátszók és számítógépek is. A Boffin 500 elektromos építőjáték segítségével több száz megoldandó feladat várja, hogy ámulatba ejtsen kicsiket és nagyokat egyaránt. De miért is olyan népszerü a Boffin? Az egyes szerkezetek bekapcsolása nagyon gyors, az eredményre nem szükséges sokat várni, az összeszerelés nem igényel nagy türelmet.

Hubelino Golyópálya - 99 db golyóval
22 790 Ft 18 790 Ft

Kiárusítás

Dinamikus,stabil és színes HUBELINO golyópálya sok új szórakozást hoz az életedbe. A gyermekszobát nemcsak sebességgel, hanem találékonysággal is kitölti! Változatos lehetőségek, fantáziadús kialakítás és attraktív dizájn ami növeli a labda nyomvonalát.

Ravensburger GraviTrax golyópálya, Kezdő szett
20 180 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ravensburger Gravitrax golyópálya 100 db-os induló készlete lehetővé teszi, hogy megépítsd saját golyópályád, a gravitáció szabályainak figyelembevételével. Használd a fantáziádat, állíts be a gravitációs gömböket és legyen tiéd a legbonyolultabb pálya. Az induló készlet több, mint 100 komponenst tartalmaz és mindent megtalálsz hozzá, amire szükséged van. Ha már elég ügyes vagy, találj ki saját pályákat, és gurítsd a golyókat a célba.

Magformers Az első Magformers készletem 30
17 990 Ft 15 590 Ft

Készlet a legkisebbeknek jól megtervezett tanulókártyákkal és színes/alakzatokkal teli tankönyvvel. 30 speciálisan kialakított darabot tartalmaz, amelyek jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának.

Merkur Safari Építőkészlet
22 590 Ft 22 200 Ft

Kiárusítás

A Merkur Safari építőkészlet segítségével off-road autókat, teherautókat és helikoptert is építhetsz. Kreativitásodat kiélheted, miközben kellemesen töltöd az időt. A csomag 765 db alkatrészt tartalmaz, valamint egy szerelési útmutatót, aminek segítségével 30 különböző modell építhető. A készletben minden alkatrész homok, zöld, vagy sárga színű, így igazi safariban lehet részed otthon is.

CLICFORMERS Speed Wheels

CLICFORMERS Speed Wheels

Értékelés: 5
7 290 Ft

Tematikus belga építőkocka különböző típusú versenyautó karosszériák építésére irányul. Tartalma 34 rész beleértve a funkcionális kiegészítőket, a verseny kerekeket és abroncsokat tiszteletreméltó átmérővel. A Speed Wheel szettel gyermeked egy egész napos versenyen vehet részt!

Teddies Titokzatos elektronika 50 kísérlet Ismeretterjesztő játék, autó, hajó építés
7 690 Ft

Kiárusítás

Teddies Titokzatos elektronika készletben több, mint 50 izgalmas kísérlet vár a kiváncsi, érdeklődő gyerekekre. Elektromos hajtású autót, hajót építhetnek, amivel utána játszhatnak. A képzeletet lefoglaló és stimuláló kísérletek sok órányi szórakozást nyújtanak és egyúttal megismertetik a gyerekekkel az elektronikus rendszerek működési elveit. Játékosan, biztonságosan építhetnek elektronikus áramköröket fény és hangforrással.

Teddies Titokzatos elektronika 80 kísérlet éd Rádió FM
7 990 Ft 7 690 Ft

Kiárusítás

Teddies Titokzatos elektronika készletben több, mint 80 izgalmas kísérlet vár a kiváncsi, érdeklődő gyerekekre. A képzeletet lefoglaló és stimuláló kísérletek sok órányi szórakozást nyújtanak és egyúttal megismertetik a gyerekekkel az elektronikus rendszerek működési elveit. A gyerekek megépíthetik a saját rádiókészüléküket, és hallgathatják rajta a radióadást. Játékosan, biztonságosan építhetnek elektronikus áramköröket fény és hangforrással.

Geomag Panels 192 Építőjáték
29 190 Ft 21 520 Ft

A pálcákkal és a mágneses gyöngyökkel szinte végtelen variációban építhet egyszerű és geometriai formákat, vagy összetett építészeti szerkezeteket. A Geomag Panels 192 erőteljes mágnese lehetővé teszi, hogy sokkal fantasztikusabb formákat hozhasson létre. A színes pálcák és töltőanyag a gyerekek számára egy teljesen új módját mutatják meg a játéknak. A képzelet nem ismer határokat, bármi megépíthető.

Geomag Kids Panel Pro Girl Mágneses építőjáték, 142 db
16 990 Ft 15 200 Ft

Geomag Kids Panel Pro Girl Mágneses építőjáték fejleszti a kreativitást és a térbeli gondolkodást, illetve a gyerekek motorikus képességeit. Ez a készlet most kifejezetten kislányoknak készült rózsaszín és fehér színeivel. A 142 darabból álló szett segítségével szinte bármilyen építmény és térbeli forma megalkotható. Izgalmas szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Merkur M 3 Modellező készlet

Merkur M 3 Modellező készlet

Értékelés: 4,8
10 490 Ft 9 680 Ft

Ha retró játékot szeretnél válaszd a Mercurt! Az M3 tökéletesen idézi fel a múltszázad játékainak világát. A 307 darabból álló szettbõl 30 féle járgány és kütyü szerelhető össze, mint például hajó, repülő, fűrész, autó vagy daru. Kiválóan fejleszti a gyermek kreativitását. Az alkotásnak csak a képzelet szab határt.

Seva 5 Technic készlet

Seva 5 Technic készlet

Értékelés: 4,6
12 390 Ft

Kiárusítás

Seva 5 Technik készlettel bármelyik gyermek szívesen megismerkedne, hiszen használata egyszerű, hamar sikerélményre tehet szert gyermekünk. A 719 elemből álló készletet a mellékelt utasítás szerint is össze lehet rakni, de a megépíthető elemek számának csak a képzelet szab határokat, így egyaránt fejleszti gyermekünk kreativitását és összeszerelési készségét. 6 éves kortól ajánjuk, így már a kisebbek is elkezdhetnek ismerkedni ezzel a fantasztikus építő készlettel.

Geomag Mechanics Mágneses építőjáték, 222 db
26 990 Ft 22 330 Ft

Geomag Mechanics Mágneses építőjátékkal lenyűgöző alkotásokat készíthet nem csak gyermeke, hanem Ön is! Az összeépíthető szerkezetek a mágnesesség segítségével különféle alakzatokká, formákká alakíthatóak. A játék jelentősen fejleszti a gyermekek kreativitását és kézügyességét is.

Geomag Mechanics Gravity 330 mágneses építő
31 390 Ft 22 870 Ft

A Geomag egy egyedi mágneses építőjáték, amely segít fejleszteni a kreativitást, a finom motorikát, serkenti a képzelőerőt és segít behatolni a tudomány és technika rejtelmeibe. Fedezd fel a láthatatlan mágneses erők világát a gravitáció elemeivel gazdagítva.

Seva 4 UNI készlet

Seva 4 UNI készlet

Értékelés: 4,7
8 600 Ft

SEVA 4 UNI eredeti cseh építőkészlet, mely a gyerekek képzelőerejét használva fejleszti a kreativitásukat. A csomag 670 építőelemet, valamint egy építési segédletet tartalmaz.

Merkur 5 Modellező készlet, 767 db
28 250 Ft

Merkur 5 modellező készlet 767 építőeleméből 85 különböző modell rakható össze. A teherautóktól kezdve a kotrógép és a lánctalpas traktorok egyaránt kiváló szórakozást nyújtanak a fiatalabb korosztály számára. A játék a kreativitást, a kézügyességet és a koordinációt is kiválóan fejleszti. Remek szórakozást nyújt fiúknak és lányoknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Geomag Confetti 127 építőkészlet
25 090 Ft 17 080 Ft

A Confetti széria legnagyobb képviselője, amelynek színei teljesen elkápráztatnak. A mágneses színes pálcikák rengeteg új ötletet hoznak el az építéshez. Merülj el a színek világában a színárnyalatok új kombinációjával. Egyéb Kids Geomag építőkészletekkel is kombinálható.

Merkur Fémépítő készlet, 1405 darabos
59 350 Ft
+ ingyen szállítás

Merkur M8 fémépítőkészlet a legnagyobb, és a legteljesebb a Merkur építőkészletek közül. 5 tálcába elosztva összesen 1405 építőelemet talál, amelyekből a legkülönbözőbb gépeket építheti meg, elsősorban nagy munkagépeket, erőgépeket, stb. A mellékelt kézikönyvből sok ötletet meríthetünk az alkotáshoz.

Geomag Color 127 darabos készlet
24 490 Ft 17 760 Ft

A pálcákkal és a mágneses gyöngyökkel szinte végtelen variációban építhet egyszerű és geometriai formákat, vagy összetett építészeti szerkezeteket. A Geomag Color 127 erőteljes mágnese lehetővé teszi, hogy sokkal fantasztikusabb formákat hozhasson létre. A színes pálcák és töltőanyag a gyerekek számára egy teljesen új módját mutatják meg a játéknak. A képzelet nem ismer határokat, bármi megépíthető.

Seva Jumbo Építőjáték Lányoknak
17 490 Ft

Seva Jumbo építőjáték kifejezetten lányok számára ajánlott építőjáték, mely minden alapelemet tartalmaz, amire a játék során a gyerekeknek szükségük lehet. 1172 db alkatrészt tartalmaz, így szinte bármi megépíthető belőle. Gyermekének kreativitása így könnyen fejlődhet, mert minden a képzeletére van bízva.

Geomag Pro - L 174

Geomag Pro - L 174

Értékelés: 5
30 290 Ft 22 470 Ft

A pálcákkal és a mágneses gyöngyökkel szinte végtelen variációban építhet egyszerű és geometriai formákat, vagy összetett építészeti szerkezeteket. A Geomag Pro-L erőteljes mágnese lehetővé teszi, hogy sokkal fantasztikusabb formákat hozhasson létre. A pálcák és a világoskék töltőanyag a gyerekek számára egy teljesen új módját mutatják meg a játéknak. A képzelet nem ismer határokat, bármi megépíthető.

Ravensburger GraviTrax Építőelemek
6 290 Ft 6 040 Ft

Ezzel a készlettel további alaplapokkal és más építőelemekkel egészítheted ki a golyópályádat, amelyeket a GraviTrax® kezdő készlethez csatlakoztathatsz. A Gravitrax interaktív golyópályát a végtelenségig építheted saját fantáziád szerint.

Geomag Black & White Mágneses építőjáték, 104 db
13 990 Ft 13 450 Ft

Geomag Black & White Mágneses építőjáték egy paneles készlet, mely nagyon egyszerű és kifejezetten szórakoztató játék. A mágneses végű rudakat hozzá kell illeszteni a golyókhoz, tetszőleges térbeli alakzatot létrehozva. Szögletes és háromszög alakú elemeket is tartalmaz, így az elkészült alakzatokat le lehet fedni.

Seva Építőszett lányoknak

Seva Építőszett lányoknak

Értékelés: 4,9
9 990 Ft 9 290 Ft

Kiárusítás

Seva Építőszett lányoknak minden kislány kedvencévé válhat. Lila, rózsaszín és fehér színű elemeket tartalmaz, amikből konyhát, vagy akár nappalit is építhetnek. A hajlított elemeknek és a gumiabroncsoknak köszönhetően lehetőség nyílik akár egy babakocsi összerakására is.

Seva 3 Építőjáték

Seva 3 Építőjáték

Értékelés: 4,8
8 470 Ft

Seva 3 építőkészlet tartalmas időtöltést kínál gyermekének, továbbá kitűnően alkalmas kreativitás -és logika fejlesztésre. A készlet segítségével építhető többek között traktor, szélmalom, hótoló útmutatóval vagy pedig saját kútfőből. A lehetőségek végtelen tárházát az 537 db minőségi alkatrész biztosítja.

Geomag Glitter Mágneses építőkészlet, 44 db (20GMG00532)
7 490 Ft 6 850 Ft

Geomag Glitter 44 darabos építőjáték kreatív szórakozást nyújt gyermeke számára. A csillogó, mágneses darabokból álló készlet rengeteg módon variálható, így fejleszti gyermeke térbeli gondolkodását, türelmét és finommotoros képességeit. A kiváló minőségnek és tervezésnek köszönhetően az erős mágnesek biztonságosak: így csupán gyermeke fantáziáján múlik, hogy mi készül a rudacskákból és a különféle formákból.

Merkur E2 Elektronikus készlet
21 290 Ft 20 180 Ft

Merkur E2 Elektronikus készlettel a gyerekek 60 különböző féle elektronikus kísérletet próbálhatnak ki. Építhetnek bonyolult és egyszerű áramköröket, tranzisztoros kapcsolókat, csengőt, erősítőt, játékosan tanítja meg őket a villamosság rejtelmeire.

Merkur Army Építőkészlet, Fém
16 140 Ft

A Merkur Army építőkészlet egy kiváló minőségű, fém alapanyagú fejlesztő játék. Alkatrészeiből két hadsereget lehet felépíteni, amiket színekkel különböztethetünk meg. Kiváló minőségű, fém alapanyagú játék, ami remek szórakozás fiúknak és a lányoknak egyaránt.

Geomag Mechanics Gravity 243 mágneses építő
25 090 Ft 18 160 Ft

A Geomag egy egyedi mágneses építőjáték, amely segít fejleszteni a kreativitást, a finom motorikát, serkenti a képzelőerőt és segít behatolni a tudomány és technika rejtelmeibe. Fedezd fel a láthatatlan mágneses erők világát a gravitáció elemeivel gazdagítva.

Merkur 4 Építőkészlet, Fém
17 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Merkur 4 fém építőkészlettel 40 különböző modell rakható össze az útmutatója segítségével, vagy akár kreativitással, önállóan is létrehozhatók különböző modellek. A készlet 602 darab színes építőelemet tartalmaz, így nagyobb és bonyolultabb szerkezeteket is lehet vele építeni. Képzelj el egy teherautót, repülőt, vagy egy darut, és már építheted is.

Seva 6 Elektro készlet

Seva 6 Elektro készlet

Értékelés: 4,2
18 090 Ft

Kiárusítás

Seva 6 Elektro készlettel játékosan folyhat a tanulás, hiszen használata egyszerű, hamar sikerélményt érhet el gyermekünk. A 625 db-ból álló készlet összerakásának csak a fantázia szab határokat. A csomagban található kis akkumulátorral mozgásba hozható a megépített szerkezetet, mindez teljesen biztonságosan. Kompatibilis a többi Seva készlettel, így lehetőség van a folyamatos bővítésre.

Boffin I 100 Oktató játék

Boffin I 100 Oktató játék

Értékelés: 4,8
10 690 Ft 8 470 Ft

Kiárusítás

Mágikusan vonzóak nemcsak a videojátékok, hanem a felnöttek részére szolgáló technikai eszközök is a mobilok, MP3 lejátszók és számítógépek is. A Boffin 100 elektromos építőjáték segítségével több száz megoldandó feladat várja, hogy ámulatba ejtsen kicsiket és nagyokat egyaránt. De miért is olyan népszerü a Boffin? Az egyes szerkezetek bekapcsolása nagyon gyors, az eredményre nem szükséges sokat várni, az összeszerelés nem igényel nagy türelmet.

WALACHIA Szélmalom

WALACHIA Szélmalom

Értékelés: 4,9
3 670 Ft

Walachia szélmalom137 darabos fa építőkészlet. A szélmalmot aprólékos, gondos munkával, fagerendák egymásra ragasztásával, tető, lapátkerekek összeépítésével lehet elkészíteni. A kész épületet ezután dekorálni lehet a csomagban található papír mintákkal, amelyek tetszés szerint kifesthetők.

Merkur 016 Terepjáró Építőkészlet
5 770 Ft

Merkur 016 építőkészlettel és egy kis kreativitással, ügyességgel különböző terepjárók építhetők. A 205 db színes elemből 10 modell építhető, mint a szafari dzsip, vagy a bozótautó. A kreativitás és a logika fejlesztésére ideális választás. 6 éves kortól ajánlott, de **felnőttek számára is kellemes időtöltés lehet.

WALACHIA Fa építőkészlet, Vízimalom
5 770 Ft

Walachia építőkészlet segítségével egy vízimalom készíthető el, amiben egykor gabonát őröltek. A fából készült elemek könnyen összeilleszthetők papír- vagy faragasztó segítségével. A csomag egy szerelési útmutatót és egy rövid leírást tartalmaz az épület történetéről, így gyermeke kreativitása, kitartása és ügyessége mellett tudása is gazdagodik.

Merkur Classic C05 217 Modellező készlet
23 810 Ft

Merkur Classic C05 217 modellező készlettel mintegy 217 modellt lehet a mellékelt füzet alapján építeni. A játék nem tartalmaz műanyag alkatrészeket, kizárólag fémből és papírból készült. Stílusos retro design-ja a játékos polc egyedi és megbecsült darabjává teszi.

Seva 5 Jumbo Építőjáték

Seva 5 Jumbo Építőjáték

Értékelés: 4,9
19 770 Ft

Seva 5 Jumbo építőjáték a Seva 30. évfordulója alkalmából kiadott limitált nagy készlet. 1064 darab alkatrészt tartalmaz, amelyek között megtalálható például kézi váltó is. Akik már rendelkeznek Seva készlettel, azoknak nagyszerű kiegészítő, az újaknak tökéletes indulókészlet lehet, hiszen az összes termék kombinálható egymással.

Merkur 6 Építőkészlet

Merkur 6 Építőkészlet

Értékelés: 4,6
33 640 Ft

A Merkur 6 építőkészlet segítségével traktor, daru, vagy teherautó is építhető. A készletből 100 különböző modell rakható össze. A játék a kreativitást, a kézügyességet és a koordinációt kiválóan fejleszti. Remek szórakozást nyújt fiúknak és lányoknak, kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt.

WALACHIA Fa építőjáték Vario Massive
18 790 Ft 14 790 Ft

Tradicionális fa Walachia építőjáték, ahol bármilyen házat, várat, vagy egyéb épületet felépíthetsz. Bükkfából készült darabokat tartalmaz olyan arányban, amiből bármiféle épület felépíthető.

WALACHIA Betlehem

WALACHIA Betlehem

Értékelés: 4,3
3 490 Ft 3 190 Ft

Fa összeragasztható építőkocka fa hasábokkal fából készült falak építéséhez, tető és tetőcsúcs részek, karton ablak és ajtó kiugrások, papírlenyomat sablon. Összeragasztás után két részre szétszedhető, majd az eredeti dobozába visszahelyezhető.

WALACHIA Fa építőkészlet, Nagy ház
4 690 Ft 3 890 Ft

Walachia Nagy ház egy készségfejlesztő fa építőjáték gyermekek számára. A játék fa alapú, de az ajtók, az ablak és az oromzat kartonból készült. Az építőkészlet segítségével a gyermekek feljeszthetik kreativitásukat és kézügyességüket, és hosszabb időre leköthetik magukat.