Eredményeink

Ország Boltja 2022

Ország Boltja 2022 Minőségi díj Webpláza kategória III. helyezett

Webáruházunk a 2022-es évben ismét dobogós III. helyezést ért el az Árukereső.hu szervezésében immár 12. alkalommal megrendezett Ország boltja versenyen, Webpláza kategóriában.

Ezúton is köszönjük Vásárlóink bizalmát és szavazatát! A jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy minőségi kiszolgálást tudjunk nyújtani.


Ország Boltja 2021

Ország Boltja 2021 Minőségi díj Webpláza kategória III. helyezett

A MALL.HU 2021-ben újra elnyerte az Árukereső.hu szervezésében meghirdetett Ország boltja verseny III. helyezését Webpláza kategóriában.

Köszönjük Vásárlóinknak a belénk vetett töretlen bizalmat, továbbra is minden erőnkön azon dolgozunk, hogy ezt kiérdemeljük.


Ország Boltja 2018

Ország Boltja 2018 Minőségi díj Webpláza kategória III. helyezett

Webáruházunk 2018-ban ismét dobogós lett az Árukereső.hu árösszehasonlító oldal által évente meghirdetett Ország boltja versenyen Webpláza kategóriában.

Ezúton is köszönjük Vásárlóinknak a bizalmat és hogy évről évre nálunk vásárolnak.


Superbrands 2017

Superbrands 2017

Webáruházunk 2017-ben a dinamikusan fejlődő ügyfélkiszolgálásnak köszönhetően elnyerte a Superbrands díjat.

A Superbrands program 12 éves múltra tekint vissza, mely kiemeli azon márkákat, melyek folyamatos fejlődést, a vásárlók minőségi kiszolgálását és elismerését tükrözik.


Ország Boltja 2017

Ország Boltja 2017 Minőségi díj Webpláza kategória II. helyezett

Webáruházunk 2017-ben megnyerte az Árukereső.hu árösszehasonlító oldal által indított versenyen Az Ország Boltja címet 2. helyezettként Webpláza termékkategóriában.

A verseny célkitűzése, hogy az online vásárlói közösség szavazatai és a valós fogyasztói visszajelzések alapján díjazzák a legnépszerűbb, valamint a legjobb minősítésű webshopokat.


Superbrands 2015

Superbrands 2015

Webáruházunk 2015-ben elnyerte a folyamatos fejlődést és minőséget nyújtó márkák díját, a Superbrands díjat.


Ország Boltja 2011

Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Webáruházunk 2011-ben megnyerte az Árukereső árösszehasonlító oldal által indított versenyen Az Ország Boltja címet 2. helyezettként Háztartási Gépek kategóriában.

A verseny célja az volt, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják a legnépszerűbb, valamint a legjobb minőségű webshopokat.


Megbízható Bolt

Árukereső

MALL.HU webáruházunk jelenleg az Árukereső felmérései alapján megbízható boltnak bizonyult. A „Megbízható Bolt” az Árukereső árösszehasonlító oldal új szolgáltatása, amellyel az online vásárlások megbízhatóságát, hitelességét kívánják vizsgálni.

Az elismerés igazán hiteles képet ad a webshop minőségéről, miután csak a webáruházból ténylegesen vásárolt felhasználók véleménye alapján érdemelhető ki.


100% megbízható bolt

100% Megbízható Bolt

Webáruházunk kiérdemelte az Olcsóbbat.hu 100% megbízható bolt logót, mellyel azt jelölik, hogy a webshop a próbavásárlások során a kritériumoknak megfelelt, és megbízható partnere az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító oldalnak, és látogatóinak.