Ergonómikus hordozó

Badabulle ergonómikus kenguru EASY & GO

Badabulle ergonómikus kenguru EASY & GO

25 290 Ft

A Badabulle kenguru ergonomikus, kényelmes csattal ellátott babahordozó, amely kényelmet biztosít a baba és szülei számára egyaránt. A kenguru gyermekek hasra vagy hátra történő hordozására szolgál. A széles vállpántok biztosítják az egyenletes súlyelosztást.

Forgalmazó: MALL
Manduca bellybutton by manducaTwist SoftBlossom

Manduca bellybutton by manducaTwist SoftBlossom

33 590 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Bemutatjuk a Manduca bellybutton by manduca Twist SoftBlossom kendős babahordozót, bézs kivitelben. A babahordozó rendkívül praktikus és kényelmes az anya és a baba számára egyaránt. Ezt a segédeszközt otthon és szabadban is értékelni fogod.

Forgalmazó: MALL
Manduca bellybutton by manduca Sling SoftBlossom, Light

Manduca bellybutton by manduca Sling SoftBlossom

22 890 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Bemutatjuk a Manduca bellybutton by manduca Sling SoftBlossom Light rugalmas dizájn babahordozó kendőt, gyönyörű virágos kivitelben. A kendő rendkívül praktikus, és a 100% bioamutnak köszönhetően kényelmes is. Te és a babád is imádni fogjátok.

Forgalmazó: MALL
Ergobaby Adapt babahordozó, Deep Blue
6x

Ergobaby Adapt babahordozó

52 490 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Ez a praktikus babahordozó ideális újszülött kortól egészen kisgyermek korig. Ergonomikus, kényelmes és növekvő babahordozó, amely kényelmet biztosít babádnak a séták és a hosszabb utak folyamán.

Forgalmazó: MALL
Ergobaby Babahordozó Omni 360: Cool Air Mesh: Onyx Black
4x

Ergobaby Babahordozó Omni 360: Cool Air Mesh

61 490 Ft
Ingyen szállítás

Babahordozó egyszerű designnal, amely a gyermeknek és a szülőnek egyaránt kényelmes. Egyszerűen használható ergonomikus tulajdonságainak hála, amelyek kényelmet biztosítanak.

Forgalmazó: MALL
Manduca Wickelkinder Pure sötétszürke
7x

Manduca Ergonomikus babahordozó PureCotton

39 290 Ft

Manduca PureCotton ergonomikus hordozót úgy tervezték, hogy gyermekedet születéstől egészen 5 éves koráig szállíthasd. Alkalmas újszülöttek hordozására és szoptatására is egy újszülött bélésnek köszönhetően. Hosszú háttámla, amelyet egyszerűen cipzár segítségével meghosszabbíthatsz. A lábak körüli puha párnázás megakadályozza a bőrkeményedések kialakulását a soványabb gyermekeknél.

Forgalmazó: MALL
Babybjörn ONE 3D Mesh 2018 babahordozó, Silver
5x

Babybjörn ONE 3D Mesh 2018 babahordozó

77 690 Ft
Ingyen szállítás

BabyBjörn ONE 3D Mesh ergonomikus babahordozó puha és nagyon kényelmes. Gyermekeddel együtt nő. A gyermek születésétől fogva egészen 3 éves koráig megfelelő. 4 szállítási pozíciót kínál, amelyek egyszerűen és biztonságosan változtathatóak. 3D hálós anyagból készült, ennek köszönhetően légáteresztő és gyorsan szárad.

Forgalmazó: MALL
Manduca XT LimitedEdition Zebra
10x

Manduca XT LimitedEdition

56 490 Ft
Ingyen szállítás

Ergonomikus babahordozó XT LimitedEdition a Manduca márkától, ami a kicsivel együtt nő, és nemcsak a szülők, hanem a gyermekeik is értékelni fogják. A babahordozó születéstől 5 éves korig ajánlott. A babahordozónak köszönhetően mindig közel lehetsz a gyermekedhez, ugyanakkor a kezeid is szabadon maradnak. Nagyobb gyerekek számára a babahordozó ideális kirándulásokhoz, akik még mindig nem bírják végigmenni az teljes útvonalat.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft Gyermekhordozó MILO black
19x

KinderKraft Gyermekhordozó MILO black

20 490 Ft
Ingyen szállítás

Gyermekhordozó MILO az eredeti formatervezés és a kényelem kombinációja. A releváns szerkezete biztosítsa a csecsemő biztonságos pozícióját hordozás közben, és az anyag, amelyből készült, garantálja a puhaságot és a kényelmet.

Forgalmazó: MALL
Babybjörn ONE Cotton 2018 kenguru, Black
8x

Babybjörn ONE Cotton 2018 kenguru

68 790 Ft
Ingyen szállítás

BabyBjörn ONE Cotton puha és kényelmes Ergonomikus kenguru. Gyermekeddel együtt nő. Gyermekeknek születéstől egészen 3 éves korig ajánlott. 4 hordozási pozíciót kínál, amelyeket egyszerűen és biztonságosan változtathatsz.

Forgalmazó: MALL
Manduca XT Cotton DenimBlack Toffee
13x

Manduca XT Cotton Denim

51 790 Ft
Ingyen szállítás

Manduca XT Cotton egy ergonomikus gyerekhordozó születéstől gyermekkorig – 20 kg, további kiegészítők nélkül Állítható méretű minden kisgyermek és szülő számára. Három pozícióban viselhető – hason, háton és oldalt.

Forgalmazó: MALL
Manduca Ergonomikus babahordozó Duo kék

Manduca Ergonomikus babahordozó Vivid

69 190 Ft

Az eredeti Manduca Duo babahordozó egy kendő és egy hordozó kombinációját mutatja be. Az egyszerű Duo clip rendszer megkönnyíti a vállszíjak bekapcsolását. Szőtt, erős anyagból készült fő rész. A kendő karikák lehetővé teszik a hordozó anyagának milliméter pontos meghúzását.

Forgalmazó: MALL