Talált termékek száma: 6

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Connect IT stylus / golyóstoll
2 590 Ft

1 790 Ft

2 év garancia

A stylus golyóstoll tabletek és okostelefonok használatát könnyíti meg, valamint golyóstollként is használható hagyományos íráshoz.


CellularLine Kapacitív érintőceruza, Fekete
3 290 Ft

CellularLine kapacitív érintőceruza könnyű és gyors használatot biztosít tabletek és érintőképernyős telefonok működtetéséhez. A ceruza tökéletesen a kézbe illik, így biztosítva a kényelmes használatot. Nem hagy nyomot a készülékeken, így nem kell bajlódnia a képernyő tisztításával sem.


True4Kids Mágikus toll gyerekeknek, sárga
20 990 Ft

True4Kids Mágikus toll egy multifunkciós toll, amely a gyermekek szórakozását és tanulását segíti. A tabletre tervezett True4Kids SmartPark alkalmazás által megtanulhatnak írni, olvasni, számolni, mindezt szórakoztató tananyagokon, hangoskönyveken, gyermekdalokon keresztül.


Apple Pencil (mk0c2zm/a)

Apple Pencil (mk0c2zm/a)

Értékelés: 5
37 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Apple Pencil kitágítja az iPad határait, és új kreatív lehetőségeket nyit használója előtt. Érzékeny nyomás- és dőlésérzékelőjének köszönhetően egyszerűen játszhat a vonalvastagsággal és a finom árnyékolással, valamint sokféle művészi hatás érhető el – pont, mint egy hagyományos ceruzával, csak képpontszinten tökéletes pontossággal. Alkosson, tervezzen, dolgozzon vagy szórakozzon határok nélkül.


Apple Pencil Tips (mlun2zm/a)
7 290 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tarts otthon néhány póthegyet is az Apple Pencilhez. Kompatibilis az iPad Pro (9.7 hüvelykes modell), iPad Pro (12.9 hüvelykes modell).


SAMSUNG S-Pen a Tab S3-hoz, Silver
17 453 Ft

10 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az eredeti Samsung S-Pen bebiztosítja a komfortos írást ugyanúgy, mint egy klasszikus toll. Kényelmes tartásra tervezték és a 0,7 mm vékony hegynek köszönhetően az írás vagy rajzolás nagyon természetes vele.