Talált termékek száma: 7

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Connect IT stylus / golyóstoll
2 590 Ft

1 790 Ft

2 év garancia

A stylus golyóstoll tabletek és okostelefonok használatát könnyíti meg, valamint golyóstollként is használható hagyományos íráshoz.


CellularLine Kapacitív érintőceruza, Fekete
3 290 Ft

CellularLine kapacitív érintőceruza könnyű és gyors használatot biztosít tabletek és érintőképernyős telefonok működtetéséhez. A ceruza tökéletesen a kézbe illik, így biztosítva a kényelmes használatot. Nem hagy nyomot a készülékeken, így nem kell bajlódnia a képernyő tisztításával sem.


True4Kids Mágikus toll gyerekeknek, sárga
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

True4Kids Mágikus toll egy multifunkciós toll, amely a gyermekek szórakozását és tanulását segíti. A tabletre tervezett True4Kids SmartPark alkalmazás által megtanulhatnak írni, olvasni, számolni, mindezt szórakoztató tananyagokon, hangoskönyveken, gyermekdalokon keresztül.


USAMS ZB057 Touch Screen Stylus Pen White (With Clip) (EU Blister) 2441883
13 990 Ft
13 590 Ft

Újdonság

Kiváló minőségű stylus toll érintőképernyős készülékeid tökéletesen pontos kezeléséhez. Fokozott érzékenység, 8-órás akku üzemidő, és forma, amely kiválóan passzol a kezedbe, mindez az Usams cég ZB057 Touch Screen Stylus Pen tollát ideális eszközzé teszi festéshez, jegyzeteléshez stb. Ráadásul megnyerő modern designnal is büszkélkedhet.


Apple Pencil (mk0c2zm/a)

Apple Pencil (mk0c2zm/a)

Értékelés: 5
37 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Apple Pencil kitágítja az iPad határait, és új kreatív lehetőségeket nyit használója előtt. Érzékeny nyomás- és dőlésérzékelőjének köszönhetően egyszerűen játszhat a vonalvastagsággal és a finom árnyékolással, valamint sokféle művészi hatás érhető el – pont, mint egy hagyományos ceruzával, csak képpontszinten tökéletes pontossággal. Alkosson, tervezzen, dolgozzon vagy szórakozzon határok nélkül.


Apple Pencil Tips (mlun2zm/a)
7 290 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tarts otthon néhány póthegyet is az Apple Pencilhez. Kompatibilis az iPad Pro (9.7 hüvelykes modell), iPad Pro (12.9 hüvelykes modell).


SAMSUNG S-Pen a Tab S3-hoz, Silver
17 453 Ft

10 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az eredeti Samsung S-Pen bebiztosítja a komfortos írást ugyanúgy, mint egy klasszikus toll. Kényelmes tartásra tervezték és a 0,7 mm vékony hegynek köszönhetően az írás vagy rajzolás nagyon természetes vele.