Netscroll Innovatív toll, amely tetszőleges formát rajzol 3 dimenzióban, 3 különböző színű szállal, 3Dpen

Netscroll Innovatív toll, amely tetszőleges formát rajzol 3 dimenzióban, 3 különböző színű szállal, 3Dpen

Száma: 100067376842
Közvetlenül partnerünktől Újdonság
Az innovatív 3Dpennel különböző színű formákat hozhat létre 3 színben, és lehetővé teszi a kicsik számára, hogy életre keltsék rajzaikat! Egyszerűen csatlakoztassa, melegítse fel, helyezze be a betétszálat és kezdjen el alkotni! További információ
9 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Partnerünktől: Maneks HU

Partnerünk által szállítva

2022.10.03 - 2022.10.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Maneks HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100067376842

Leírás

Rajzoljon bármilyen formát 3D-ben

Az innovatív 3Dpen különböző színű formákat hoz létre 3 színben, és lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy életre keltsék a rajzaikat! A 3Dpen segítségével fejlődik a motorikus készségük és a fantáziájuk egyaránt!

Hogyan működik?

Egyszerűen csatlakoztassa, melegítse fel, helyezze be a betétszálat és kezdjen el alkotni! A 3Dpen 3 különböző szerves betétszálat tartalmaz, amelyek felmelegedve bármilyen formát ölthetnek és pillanatok alatt szilárddá válnak!

Alkalmas minden generáció számára

A 3Dpen tökéletes ajándék minden generáció számára! Segít a látás, a figyelem, a képzelet és a kreativitás fokozásában, és kiválóan alkalmas a stressz levezetésére is!

Specifikációk:

Szín: 3Dpen: kék, Betétszálak: 3 különböző szín

Kompatibilis az betétszálakkal: PLA és ABS, átmérője 1,75 mm

A csomag tartalma: 1× 3Dpen + 3 különféle PLA szál, 1× használati utasítás, 1× hőálló alap

Hogyan kell használni: Egyszerűen csatlakoztassa, melegítse fel és helyezze be az betétszálat, és készen áll az alkotáshoz! 5 perc után automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol, ha nem használja. Figyelem: nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. A csomag apró alkatrészeket tartalmaz, amelyek fulladást okozhatnak.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.