Masterjump Airtrack felfújható tornaszőnyeg 400 x 100 x 20 cm - rózsaszín

Masterjump Airtrack felfújható tornaszőnyeg 400 x 100 x 20 cm - rózsaszín

Száma: 100055176609
Közvetlenül partnerünktől Akció
Ez a felfújható tornaszőnyeg főként gimnasztikához, parkour-hoz, tánchoz, küzdősportokhoz vagy más akrobatikai sportokhoz alkalmas. Az Airtrack MASTERJUMP tornaszőnyeg használható fitness központokban, iskolákban, de akár otthon, a kertben a szabadidő eltöltéséhez is. Különböző szórakoztató játékokh További információ
167 300 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
136 800 Ft
-18%
Ingyen szállítás
Az akció 2021.9.30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes
Partnerünktől: MASTER SPORT

Partnerünk által szállítva

2021.9.29 - 2021.9.30 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100055176609

Leírás

Professzionális airtrack – tornaszőnyeg – tornatermekbe és otthoni használatra is alkalmas sporteszköz. Rendkívül tartós és ellenálló, CE-tanúsítvánnyal rendelkező anyagból.
Az anyag rendkívül ellenálló, nem a felfújható játékok gyártásához használt anyagról van szó, mint az olcsóbb airtrack változatok esetén. A termék használható úszómedencében és tengerben is, az anyag és a ragasztó is alkalmas ezen tevékenységekhez.

Szokott trambulinon gyakorolni bukfenceket és szaltókat, és talajon is szeretné elvégezni ezeket a gyakorlatokat? Az Airtrack MASTERJUMP ideális segítség a trambulinról talajra történő átmenethez.

Ez a felfújható tornaszőnyeg főként gimnasztikához, parkour-hoz, tánchoz, küzdősportokhoz vagy más akrobatikai sportokhoz alkalmas. Az Airtrack MASTERJUMP tornaszőnyeg használható fitness központokban, iskolákban, de akár otthon, a kertben a szabadidő eltöltéséhez is. Különböző szórakoztató játékokhoz vízen is használható.

Felfújt állapotban a tornaszőnyeg 20 cm magas, ami torna közben csökkenti a sérülés kockázatát. Tompítja az ütéseket és kiválóan rugózik. Használaton kívül az Air Track MASTERJUMP tornaszőnyeg egyszerűen leereszthető és helytakarékosság céljából összetekerhető, könnyen áthelyezhető más helyre.

Műszaki adatok:

 • professzionális airtrack – tornaszőnyeg
 • méret: 400 × 100 cm
 • magasság: 20 cm
 • anyag: test: 20 cm dropstitch, megerősített kétfalú DWF szövet (Double Wall Fabric) 0,9 mm vastag megerősített PVC szövettel. Oldalfalak: magas minőségű, 0,6 cm vastag PVC borítás
 • tartozékok: magasnyomású pumpa nyomásmérővel, javítókészlet, tárolózsák
 • 10 cm széles középső vonal (azonos szélességű, mint a gimnasztikai gerenda)
 • UV-sugárzásnak ellenálló nyomott minta
 • erős gumiból készült fogantyúk
 • Bravo minőségi szelepek (cserélhető)
 • zárakkal – egy másik tornaszőnyeggel történő összekapcsolásához (trackconnect szükséges)
 • teherbírás: 200 kg
 • teherbírás vízben használva: 100 kg

Az áruk súlya: 16 kg
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.