-44%
4 730 Ft

2 620 Ft

Akció

Óvszer tartalmazó stimuláló gél Durex Intense Orgasmic vannak kifejezetten intenzívebb élmény során a szexuális öröm és intenzív!.


-20%
3 940 Ft

3 150 Ft

Akció

Kenőanyag Durex Naturals 100% természetes összetételét. Felerősíti kenés szex közben, így minden érintés érzékeny messze. Kenőanyag vízalapú, amely lehetővé teszi a biztonságos használatát a gélből, és az óvszer használata közben nagyobb mennyiségben könnyen vízzel mossuk le.


-55%
2 970 Ft

1 330 Ft

Akció

A Play Perfect Glide szilikon kenőanyag. Hosszabb ideig tart, mint a víz alapú kenőgélek. Ezért további alkalmazások igénybevétele nélkül élvezheti azt. A gél meleg. Segíteni fog a szexuális életének megteremtésében, megakadályozza a kellemetlen szerető érzéseket, és még több érzéki élményt nyújt.


-22%
7 890 Ft

6 080 Ft

Akció

A készlet tartalmazza:

Rezgő gyűrű Intense Little Devil 1 p Stimuláló gélfokozó élmény intenzív (orgazma gél) 10 ml Kondomy kölcsönös öröme 10 pont .


-28%
3 680 Ft

2 620 Ft

Akció

Nagyon finom óvszer, amely késlelteti a férfi orgazmus, és meghosszabbítja az izgalom.


2 610 Ft

2 360 Ft

Akció

Kivételesen rugalmas gyűrű kifejezetten meghosszabbítja az erekciót és fokozta az élményt mindkét partner.


-34%
2 090 Ft

1 370 Ft

Akció

Legédesebb kenőanyagok gélek Durex Play-eper. Hála neki, élvezheti az íze és aromája a szamóca és a finom intim élmény egész évben. Felerősíti kenés szex közben, így minden érintés érzékeny messze.


-49%
2 090 Ft

1 050 Ft

Akció

Kenőanyag Durex Play Cherry enyhén édes gyümölcsös íz. Felerősíti kenés szex közben, így minden érintés érzékeny messze. Kenőanyag vízalapú, amely lehetővé teszi a biztonságos használatát a gélből, és az óvszer használata közben nagyobb mennyiségben könnyen vízzel mossuk le.


59 380 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A Bi Stronic Fusion 2 férfiak és nők számára készült. Ez a vibrátor előre-hátra impulzus, hogy utánozza a szerelmes partnerek mozgását és lendületét. 9 pulzáló és 7 rezgésmódot kínál, és a kiválasztott program le is zárható a játék következő használatakor. Ez egy újratölthető USB-töltő.


52 760 Ft
+ ingyen szállítás

Majdnem tökéletes szerető. Prominens textúra és élénk stimuláció Stronic Drei érzi, apránként minden alkalommal költözött. Alakja tökéletesen alkalmazkodik a test.


52 560 Ft

44 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Stronic G je nový hands-free pulsátor speciálně uzpůsoben pro stimulaci bodu G. Pevné zakončení, hladký povrch a tenké tělo v kombinaci s rytmickým přirážením Vám zaručí orgasmy, kterých se už nikdy nebudete chtít vzdát. Nový elegantní design jistě potěší každou ženu.


-19%
52 560 Ft

42 050 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A Stronic Surf Pulsator egy forradalmian új vibrátor, melynek különleges alakja még nagyobb öröm, 7 sebesség és 3 pulzációs ritmus. Nagy előnye az akkumulátor hosszú élettartama (45 perc a legnagyobb teljesítménynél).


60 360 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Elise vibrátor 2 több mint a přechůdkyni 2× nagyobb teljesítményt intenzívebb stimuláció. Elise 2 is 100% -ig vízálló, így képes lesz használni a zuhany alatt, kádban vagy bárhol tetszik. Természetes görbék egyértelműen felidézni a kecses formák a női test.


54 870 Ft

52 130 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Isla vibrál masszírozó közepes méretű, amely kellemes tapintású, akkor izgatott a puszta látványa teste tökéletesen feldolgozni. Kecses sziluettek görbék teste készen áll, hogy a tökéletes pár a női test és átadása mély elégedettség érzését.


50 440 Ft

47 930 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A népszerű vibrátor a párok és a nyertes design Red Dot Design Award Tiano ™ jön a többi fejlesztést, és 100% -kal erősebb motor. Külső komponens célja, hogy ösztönözze a csikló most nagyobb és még jobb ösztönözni fogja a megfelelő helyre.


49 600 Ft

47 130 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Gigi 2 egy továbbfejlesztett változata a népszerű vibrátor stimulálására a G-pont. A vibrátor finom tűzálló felületre csomagolva egy luxus díszdobozban. A hegy a vibrátor úgy van kialakítva, hogy megkönnyítse a stimuláció a G-spot és környékén. Alakja kifejezetten követelményei szerint a nők.


49 080 Ft

46 630 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Tiano ™ áttörést jelent a világ a szeretet. Tian ™ II elődjéhez képest egy 50% -os hatásfokú motor, akár 3-szor hosszabb sor a távirányító (36 m), és amely két cserélhető betétek. Másodszor, körülbelül 1 cm-rel nagyobb csatlakozót úgy tervezték, hogy ösztönözze a pont G.


39 260 Ft

35 330 Ft

Akció

A Miss Bi vibrátor az izgalmas G-pont izgalom mellett klitoros stimulációt biztosít, és két teljesen független motor garantálja a csúcsot! A vibrátornak egyedülálló alakja van, amely tökéletesen illeszkedik a női anatómiai rugalmasságához.


47 060 Ft
+ ingyen szállítás

LIV 2 egy új és továbbfejlesztett változata a kultusz közepes méretű vibrátor. Az érzékiség a női test és a puha tapintású lesz tapasztalat a legintenzívebb és zavartalan öröm.


40 700 Ft

38 670 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Alia egy elegáns és játékos egymás mellé masszírozó csikló stimuláció. A szépség és az egyszerűség inspirálja számos feltáratlan játékok és új lehetőségeket kínál. Ez egy ideális partner és társ ellenállhatatlan ajándék.


32 930 Ft

Tiger nő nem tud ellenállni! Köszönhetően jelentős behúzás és egy íves felső přinášejícímu intenzív vibrációnak lesz a G-pont dorombol örömében. Kérsz ​​egy vad tapasztalat? Tiger Turbo gomb szállít létfontosságú energiát, amellyel eljuthat a csúcsra.


32 800 Ft

27 890 Ft

Akció

A Manta Man vibráló maszturbátor egy könnyen használható szexuális segédeszköz, amelyet mind szexuális kapcsolatokban használhatsz, amikor alapvetően vibrátorrá alakítod a péniszedet, valamint segítesz orális szexben vagy maszturbációban.


-20%
30 170 Ft

24 130 Ft

Akció

A Laya II serkenti a testünk legérzékenyebb erogén zónáit. Továbbá, tökéletes ergonómiájának köszönhetően a készülék beleolvad a testébe. A vibrátor puha, bársonyos, puha szilikon, fényes színnel van borítva. A klitorist stimulálni kívánja, de az egész test erogén zónáinak masszírozására is szolgál.


-19%
26 020 Ft

20 820 Ft

Akció

Vibrátor feszes húrját. Új és izgalmas! Amikor Amor megérkezett az ókori Rómában az ő íj és nyíl, precíz beavatkozásokat szívében osztogatnak szeretet és az öröm. Amor most ennél is tovább megy.


23 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kíméletes bemélyedést a test Abby G vibrátor célja egy felejthetetlen masszázs G pont Technologies is úgy tervezték, hogy a vibrátor maradt egyformán erős az egész akkumulátor élettartamát.